Elektros Raumenų Masažas Ginklą Vibracijos anticellulite Massager LCD Ekranas Sportas Pasinaudoti Kūno Poilsis Skausmo Fasciją ginklą

Elektros Raumenų Masažas Ginklą Vibracijos anticellulite Massager LCD Ekranas Sportas Pasinaudoti Kūno Poilsis Skausmo Fasciją ginklą

Elektros Raumenų Masažas Ginklą Vibracijos anticellulite Massager LCD Ekranas Sportas Pasinaudoti Kūno Poilsis Skausmo Fasciją ginklą

€41.07

Produkto aprašymas

  • Prašymas: Įstaiga
  • Dydis: Multi Size SML
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Modelio Numeris: Raumenų Fasciją ginklą
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
  • Prekės Pavadinimas: BENIFYO

Apie Šią Prekę

1.Mes siekiame jums parodyti tikslią informaciją apie produktą, gamintojai, tiekėjai ir kiti.

2.Jūs ieškote masažas ginklą po mokymų?Šis prietaisas būtų geriausias pasirinkimas už jus.Tai padeda sumažinti jūsų kūno skausmo po treniruotės.

3.Su 4 skirtingų rūšių masažo galvutės ir jos 6 skirtingu greičiu, padeda atsipalaiduoti ir sumažinti raumenų įtampą.

4.Galite masažas kaklo, apatinės ir viršutinės nugaros, pečių, juosmens, juosmens, kojos, blauzdos ir t.t., išskyrus savo galvą.Nedvejodami pirkti dabar.

Produkto Savybės:

1.Dauguma profesionalų sporto komandos, buvo naudodami aukšto dažnio masažo ginklus pastaruosius keletą metų.

2.Jei jums reikia tikrai giliai masažas tai yra produktas už jus.Jei jūsų darbo statybos, slauga, sportas, crossfit ir kt.ar daro, bet kokio tipo kėlimo ar fiziškai tempia darbą, jums reikia!Jei jūs sunkiai dirbti, jums tikriausiai turite nugaros skausmų, ir dažnai reguliariai masažas ir dauguma kišeninių massagers tiesiog negauna pakankamai giliai, tuomet mes tai rekomenduojama masažas ginklą už jus.

3.Ji yra ramioje.Tyliai, palyginti su kitų masažas ginklus.Yra trys užsakymą intensyvumo nustatymai leidžia jums sutelkti dėmesį-dėl giliųjų audinių darbą, padidinti apyvartą, arba judrumas.Kiekvienas raumuo yra skirtingi, skirtingos formos, dydžio, funkcija.

4. 4Massage Vadovai.Į massager gali aktyvuoti raumenis, stimuliuoja kraujotaką, gerokai sumažinti raumenų atsigavimo laikas, malšina skausmą ir atsipalaiduoti nuo galvos iki kojų.

5.Keičiamos masažo galvutės leidžia jūsų kūno mėgautis multi-kampas masažas.Galite laisvai reguliuoti kampas paspausdami mygtuką.Į massager padeda išlaisvinti įtampą ir palengvinti gerklės, stora raumenys, atsipalaiduoja visi jūsų raumenų grupėms, de-stresas ir pagyvinti savo kūną.

6.Žemo Veikimo Garsumą.Į massager " dirba pagal 30dB, tad tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis ramioje masažas!Kompaktiškas ir lengvas, kad massager yra skirta būti vienodo dydžio, mažas ir lengva būti atliekami arround.Raumenų massager naudoja pulsuojanti vibracija teikti naudą sveikatai.

7.Įkraunama ličio baterija.Į massager yra įrengta su 2500MAH aukštos kokybės ličio bateriją ir baterijos veikimo laikas yra ilgas.Į 24V ličio baterija vidutinis stovi veikia laiko yra per 6 valandas.

Paketų Sąrašo:

1 * 2000mAh Masažas Ginklą

1 * Didelis Apvalus Masažo Kamuolys(didelių raumenų atsigavimo)

1 * Spiralės Vadovas(sąnarių, kūno)

1 * Stalo Kojos Patarimas(stuburo masažas)

1 * Butas Šiltas Iki Patarimas(viso kūno)

1 * Li-ion Baterija

1 * Energijos Įkroviklis

1 * Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

Žymos: kiaušinių ginklą, raumenų skausmo, pistoletas massag, ragų masažas, masažas plieno, elektros žuvų scaler, kaklo traukinys, ab " formos, masažas t, masažas atsipalaiduoti tonas

Atsiliepimai

Reitingas