18 Vnt Džinsinio Audinio Lopai "Pasidaryk Pats" Geležies Džinsinio Audinio Lopai Jean Drabužių Ir Jean Kelnės Drabužių Siuvimo Audinys

18 Vnt Džinsinio Audinio Lopai

18 Vnt Džinsinio Audinio Lopai "Pasidaryk Pats" Geležies Džinsinio Audinio Lopai Jean Drabužių Ir Jean Kelnės Drabužių Siuvimo Audinys

€4.73

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Kita
  • Naudoti: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kita

Technics": Spausdinti

Žanras:Eco-Friendly

Stilius:Geležies-Dėl

PUIKIAI tinka REMONTO IR DEKORAVIMO: pataisyti džinsai nėra sudėtinga užduotis, net ir tada, kai nėra siuvimo mašina po ranka.Geležies-ant dėmės, kad užduotis paprasta, kaip tik lygintuvas ir lyginimo lenta, yra reikalingi.Būti lengva taikyti ant audinio, jums tai užtruks tik keletą minučių, remonto ar papuošti savo drabužius.

MULTI-PURPOSE AMATŲ IR NAMŲ apyvokos DAIKTŲ: geležis-dėl pleistrai yra puikus taisymas, stiprina ir dekoravimo daug įvairių programų.Šie universalūs 100% medvilnės pleistrai gali būti dekoruoti arba die-cut ir taikomas daugelyje audinių (Nėra taikoma, nailonas, arba viskozė).Šių jean pleistrai gali patenkinti savo įvairių amatų ir namų ūkio poreikius.

LENGVA NAUDOTI IR APDAILOS KIETAS DIZAINO: geležies ar siuvimo.Pirma, sumažinti džinsinio pleistras į kietas formų ir dizaino, pagal jūsų poreikius; prieš šilumos jūsų geležies, tada poziciją pleistras ir paspauskite; pagaliau išspręsti patch siuvimo ji atveju juda.tai užtruks tik keletą minučių, remonto ar papuošti savo drabužius.

PASIDARYK pats: 18 pak 4,9 x 3.7 colių geležies džinsinio audinio dėmės, kurios padės paslėpti trūkumus tiek mažų ir didelių skylių, yra pakankamai, jums sukurti bet kokio dizaino.

Kiekvienas pleistras yra galima skalbti esant 40° arba mažiau: jūs galite naudoti plovimo mašina ir būgniniai sausas.

Pastaba: pleistrai yra išlyginti dėl ne džinsai nėra viduje.

spalva:Foto Spalva

Medžiaga:audinys

Pakuotės Turinys:

18 * Lopai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: viršūnės palaidinės indijos, tarnauja patiekalai, dviaukštės, viršūnės rudens gėlės, tarnauja kavos dėklas, aptarnavimo snieglenčių, tarnauja nėrinių servetėlės, viršūnės babbled luinor, viršūnės palaidinės prplum, tarnauja dubuo patiekalai

Atsiliepimai

Reitingas