Likimo Medžio Ornamentais Dragon Dizaino Namų Puošybai Amatų Hotel "Pinigų Medis" Ornamentas Gražus Crystal Golden Darbalaukio Verslo

Likimo Medžio Ornamentais Dragon Dizaino Namų Puošybai Amatų Hotel

Likimo Medžio Ornamentais Dragon Dizaino Namų Puošybai Amatų Hotel "Pinigų Medis" Ornamentas Gražus Crystal Golden Darbalaukio Verslo

€9.85

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Medžiaga: Derva + Kristalas

Spalva:auksinė

Dydis: 16*8*19cm

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-3.0 Mm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jūsų pirkti.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,pls suprasti.

3.Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

1.Kristalų energija yra stipri, visuotinai žinomas kaip akmuo turtus.Crystal turės įtakos materialaus gyvenimo ir finansų likimo.Todėl ji gali labai sustiprinti finansų likimo organizuoti kristalų poziciją iš namų ar biuro.

2. Pinigai-verpimo Medis-stebuklinga lobis medžio legendos.Tai yra esmė dangų, žemę ir visatą, kuri gali gaminti begalinis magija pinigų ant šakų.Po to, kai pakėlė, jis gali būti regeneruojamos, neišsenkantis ir neišsenkantis.Jis yra dievo medis Kinija.Be to, miesto namų, tuo pačiu metu gali sustiprinti magnetinio lauko, todėl, kad jūs esate pilnas sėkmės, turto ir populiarumą, pilnas gyvybės ir gyvybingumo.

3. Magija poveikis Medžio Įdarbinimo: Crystal Medis Įdarbinimas yra įtikino daugiau nei dešimtys mažų magnetinių laukų, kurie sukuria kintamą magnetinį ratas kaip debesis, vėjo, kuris yra gana tinkamas srautas turtus.Namuose ar biure, tai būtų stebuklinga, kad turi daug medžio.Natūralūs kristalai surinkti žemės aura šimtai milijonų metų.Jie skiriasi nuo magnetinių laukų ir funkcijas, nes jų įvairių dydžių ir spalvų.Jie gali įkvėpti protą, nuraminti protą ir turi ypatingą energiją.Jie gali išvalyti kūno ir kurių poveikis gydant ligas ir keisti likimą.Jie gali kaupti turtus, apsisaugoti nuo piktųjų dvasių ir išsaugoti taiką taip, kad organizmui sveika ir laiminga santuoka.Jis yra vienas iš labiausiai tiktų dovanos šeimoms, papuošti savo namus ir pagerinti geomanticheskih ženklas, jų artimiesiems ir draugams.

4. Rankdarbių medžiaga: visa medžiaga medis yra visos natūralios medžiagos.Klestintis medžio baseino ir kamieno vieno-laiko formuoti ekologinę derva.Jie neturi kvapas ir tarša.Filialai yra pagaminti iš gryno žalvario vielos.Pagrindinė ir labiausiai savybė yra lapų.Jie yra pagaminti iš natūralių kristalų amorfiniai žvyro ir rankų.

5. Savybė Medžio Įdarbinimo: Medis Įdarbinti-mūsų patentų produktų, iš kurių daugelis yra unikali ir mums.Jo keistas ir nuostabus formos suteikia žmonėms savotišką malonumą, grožį, gamtą.

Pakavimo sąrašas:

1 * Ornamentu

Žymos: medžio dekoro, pinigų medis nuotrauką, sienos lipdukas medienos, monstera augalų, lipniąja plėvele medienos, dekoras aukso, "apple" ornamentas, dekoro drakonas, kalėdų aukso, mimoza augalų

Atsiliepimai

Reitingas