Miababy OS Skaitmeninis Poziciją Kūdikių Suede Audinio Greitai Sausu Audiniu Vystyklai Eco-friendly Baby skalbti Kūdikių vystyklų Kišenėje

Miababy OS Skaitmeninis Poziciją Kūdikių Suede Audinio Greitai Sausu Audiniu Vystyklai Eco-friendly Baby skalbti Kūdikių vystyklų Kišenėje

Miababy OS Skaitmeninis Poziciją Kūdikių Suede Audinio Greitai Sausu Audiniu Vystyklai Eco-friendly Baby skalbti Kūdikių vystyklų Kišenėje

€6.08

Produkto aprašymas

  • Klasifikacija: Vystyklų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: miababy
  • Medžiaga: pul
  • Kiekis: 200
  • Lytis: Unisex
  • Amžius: 13-24m
  • Elemento Tipas: Sauskelnes
  • Modelio Numeris: Kita
  • Tinkamas svoris: 13-18 kg

Gerbiamas kliente, Ačiū už jūsų laiko, kad perskaityti šį pranešimą.Vis daugiau ir daugiau klientų klausia, už didmenines kainas, geresnės komunikacijos, mes norėtume sąrašą, kai kurie atsakymai taip, kaip nurodyta toliau: 1.Jeigu jūs esate didmenininkas, ir planuoju, kad 50pcs, 100vnt ar daugiau, pls palikite man žinutę, aš norėčiau jums pasiūlyti, kaip už savo karton. pakuotėje vienetų pak. žinoma , kai kurios nuolaidos už didesnį užsakymą. 2.Didesniems užsakymas (50pcs,100vnt ar daugiau), paprastai mes išsiųsti sklypų express (DHL, "Fedex", UPS, Arames arba SF-express ir kt.).Jei pageidaujate kitų, prašome leiskite man žinoti. 3.Mes galime pareikšti, vertė jums norėjo, bet tikriausiai jums taip pat reikia mokėti importo mokesčius.Mokėti mokesčius yra įsipareigojimas pilietis, prašome nedėkite kaina apie mane, jei jūs yra už muitinės.prašome patikrinti, ar jūsų įstatymas prieš suteikdamas man nuoroda.Mėgautis savo pirkinių Tai onesize tinka visi baby kišenėje vystyklų, didėja snaps gali jums padėti reguliuoti apima į S, M, L ir XL, tinka kūdikiams nuo 5 - 20kg.Ji yra šiek tiek didesnis nei reguliariai OS vystyklų.

L ir XL, tinka kūdikiams nuo 5 - 20kg.Ji yra šiek tiek didesnis nei reguliariai OS vystyklų.

Tai poket vystyklų su skaitmeninės padėtį, spausdinti, ji yra labai ypatinga:

Paprastai spausdinti reguliariai vystyklai yra šiek tiek kitoks, bet skaitmenine poziciją spausdinimas pagal užsakymą pagaminti, tas pats print order pačios prekės.

Galite pirkti kišenėje vystyklų tik ar vystyklų su mūsų bambuko įterpti.Jeigu galite užsisakyti didesnis vnt., prašome nedvejodami susisiekite su manimi, už didmeninę kainą.

1. Klausimas:

Galiu gauti nuolaidas, jei aš, kad daugiau?

Atsakymas: Taip, geriau kaina didesnė tvarka.Prašome palikite man žinutę apie tai, kaip daug galima užsisakyti, tada aš duosiu jums nuolaidos.

2.Klausimas: ar galiu maišyti dizainas ir spausdina?

Atsakymas:

Taip, tiesiog reikia leiskite man žinoti, spaudinių, I pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu. (kai spausdinama gali būti sandelyje, galiu, reikia patikrinti su mūsų sandėlyje aranžuotojas).

3.Klausimas: ar galiu naudoti savo logotipą?Kiek ji imti?

Atsakymas:

Taip, paprastai usd30 už 1000 austi etiketės, kad mes turėti poilsio jūsų ateities užsakymus. (Kaina kai kurių etiketės su daugiau spalvų arba didesnis dydis yra didesnis, prašome susisiekti su mumis su mumis dėl papildomos informacijos).

Žymos: bambuko dantų siūlas, ekologinio, plaukų šepetys, stomatologas, dantų šepetėlis, funko nazgul, mielas dantų šepetėlis, funo pop, advento kalendorius funko, vystyklų daugkartinio naudojimo, dantų siūlas šalinimas

Atsiliepimai

Reitingas