HP39GII Diagrama Skaičiuoklė Vidurinės Mokyklos Studentas Matematikos, Chemijos SAT / AP Egzaminą

HP39GII Diagrama Skaičiuoklė Vidurinės Mokyklos Studentas Matematikos, Chemijos SAT / AP Egzaminą

HP39GII Diagrama Skaičiuoklė Vidurinės Mokyklos Studentas Matematikos, Chemijos SAT / AP Egzaminą

€41.91

Produkto aprašymas

  • Naudojimas: Skaičiuoklė
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Maks. Skaičiai: 12
  • Stilius: Programavimo Mokslas
  • Taikoma Baterijos Tipas: Baterija
  • Modelio Numeris: 39GII
  • Prekės Pavadinimas: HP
  • Išsamus aprašymas funkcija: Išsamią informaciją apie informacijos puslapyje
  • Medžiaga: Plastikiniai

RM1159022698787273

Pastaba : 1:Kalba mainai:HP39GII, pirmiausia paspauskite "SHIFT", tada paspauskite Home ir tada paspauskite F2, tada pasirinkite aukštyn ir žemyn ir nustatykite Kinų ir anglų kalbomis. 2:baterija kontrabanda, ne per komplektaciją.Instrukcija yra Kinų ir nebus siunčiama.Jei jums reikia rankiniu būdu, prašome palikti žinutę man savo e-pašto paskyrą.Aš atsiųsime jums elektroninį vadovą!

Matematikos ir gamtos mokslų mokymosi ir vizualizavimo įrankiai, matematikos, pagrindinio algebra, algebra, trigonometrija, skaičiavimas, statistika, geometrija, biologijos, chemijos, fizikos, žemės mokslų ir kt.Atsiradus HP 39gII diagrama skaičiuoklė yra raktas į padėti studentams mokytis, mokytis ir mokytis.Ir vaizdo matematikos.Klasėje diagrama skaičiuoklė išsaugo savo veiksmus ir gali būti naudojamas su kitais vėliau.Sverto bendras matematinis duomenų įvesties išspręsti įvairias problemines simbolių, skaitmeninis ir grafinis nuomonę apie knygą spręsti problemas ir išmokti interaktyvus įrašymo norėdami peržiūrėti ir tvarkyti duomenis, ir išmokti lengvai kurti ir naudoti programą taikyti skaičiuoklės vartotojo sąsaja ir Built-anglų ir anglų padėti Kinijos.Funkcijos: 1: Built-in taikymas bibliotekose, mokslo konstantos ir raštai gali padėti jums išspręsti sudėtingas problemas.Kurti simboliai, numerius ir grafika padėjo geriau suprasti sudėtingas matematines sąvokas. 2: Built-in bibliotekos, naudojant vienetų konvertavimo fizinių konstantų, matematinis mokslas ir laikyti 3: Lengvai skaitomas ekranas, ginčijo su HP solvers ir programos, efektyvus dizainas 4: Matematikos studentai gali išsaugoti savo veiksmus ir naudoti juos su kitais vėliau. 5: Paspauskite mygtuką perjungti rodinius. 6: Naudojimo dangteliu. 7: Tik viena baterija, reikia skubios pagalbos.Atminties 256 Kb Vartotojo saugojimo AAA x 4, Gali važiuoti akumuliatoriaus, išjungimo apsauga / automatiškai. išjunkite maitinimą ir po 3 minučių Įpakavimas: dėžutė su skaičiuotuvas, skaidrių, USB kabelis, Vartotojo Vadovas Dydis: 18.7 x 9.4 x 3.1 CM Svoris: 247g Piešimo funkcijos: 2D Piešimo: funkcinės lygtys, koordinačių lygtys, parametrinės lygtys; Split screen: diagrama ir lentelė, priekiniai ir galiniai mastelio žemėlapį: histogramų, dėžutė sklypas, normalus tikimybė, dvimatis funkciją, tiesi linija, išdėstymas; rasti sankirtos, ypatingos vertės, nuolydis, ploto, dviejų kreivių; Kiti,+, -, x, ÷, √, 1 / x, Į, ex, X√y, yx, PRISIJUNKITE, 10x, x2,! ; ;kampo konvertavimo: kampas radianais, duomenų valdymo sistema; frakcija; trigonometrinė/anti-trikampio funkcija; skaitmeninis integracijos metodas, blokatorius, sumavimo; šaknų paieška, sąskaitų remiantis: Σx, Σx2, Σy, Σy2, Σxy redaguoti ir išsaugoti sąrašą Standartinis mėginių, vidutinis; populiacijos standartinis nuokrypis; derinys, išdėstymas; svertinis vidurkis; kreivės įrengimas (tiesi linija, logaritmas,eksponentinis, elektra, eksponentinis galia, regresinė analizė, kvadratinė lygtis, kubinių lygtis kvadratinė lygtis); tikimybė, platinamasTechniniai duomenys: Įėjimo sistema logikos algebra LCD ekranas, Ekrano dydis: 256x128 pikselių, reguliuojamas kontrastas.

Žymos: hp 15ba baterija, skaičiuoklė valdovas saulės, palydovų ieškiklis, calcul, grafinis mokslinį skaičiuotuvą casio, skaičiuoklė egzamino, skaičiuotuvas citizen, grafinis programuojami skaičiuoklė, diplomatinių maišeliai, hp nešiojamas kompiuteris

Atsiliepimai

Reitingas