Motociklo Mobiliojo Telefono Turėtojas KTM Motociklo galinio vaizdo Veidrodis Dviratį GPS Telefono Stovas Su QC3.0 USB Įkrovimo lizdas Skirtas Huawei

Motociklo Mobiliojo Telefono Turėtojas KTM Motociklo galinio vaizdo Veidrodis Dviratį GPS Telefono Stovas Su QC3.0 USB Įkrovimo lizdas Skirtas Huawei

Motociklo Mobiliojo Telefono Turėtojas KTM Motociklo galinio vaizdo Veidrodis Dviratį GPS Telefono Stovas Su QC3.0 USB Įkrovimo lizdas Skirtas Huawei

€11.50

Produkto aprašymas

  • Funkcija: QC3.0 USB Įkrovimo lizdas
  • Modelio Pavadinimas: KWG-M8
  • Elemento Tipas: Valdomi Išoriniai Veidrodėliai Ir Priedai
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Tipas 02: Motociklo Galinio Vaizdo Veidrodis Turėtojas
  • Prekės Svoris: 150g
  • Tipas 01: Motociklo mobiliojo telefono laikiklis
  • Medžiagos Tipas: Metalo
  • Tipas 03: Automobilio Kapoto Dangčiu Stovi
  • Tipas 04: telefono stovas
  • Prekės Pavadinimas: Buendeer
  • Elemento Ilgio: 9cm
  • Elemento Plotis: 8cm

Funkcijos: 1. Universalus Motociklas Telefono Mount Turėtojas su USB įkroviklis tinka beveik visi Cell phones/ Smart-phones/ Mobilieji Telefonai (3.5 colių - 6 colių) ir kt. 2. Nepriklausoma perjungti dizaino atneš jums patogiau, saugiau ir kelionę. 3. Sagtis Struktūra Telefono Laikiklis Garantija telefonas ne patenka ne iš savininko, ir su minkšta apsauginės pagalvėlės savo mobilųjį telefoną, galite išsaugoti savo telefone tvirtas & stabili. 4. Daugiausia Pagaminti iš Aukščiausios Kokybės Medžiagas: Reguliuojamas, Stabilus, ir motociklo telefono kalno yra Universalus, tinka daugeliui motociklo užpakalinio vaizdo veidrodžiai ir rankenos. 5. Lanksčios ir 360 laipsnių besisukantis paramos turėtojas gali pateikti savo idealus žiūrėjimo angelas, ir gali grip jūsų telefono tvirtai 6. Lengva įdiegti, stabilus ir patvarus.Ji apima motociklo telefono turėtojas pagal galinio vaizdo veidrodis&Rankenos laikiklis (Pastaba: Prieš naudodami, įsitikinkite, kad varžtai ant atramos yra sugriežtinta).Specifikacija: 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės.Spalva: Juoda/ Raudona/ Pilka/ Mėlyna Medžiaga: PA66+GF Maitinimo laido ilgis: 150mm Įėjimo Įtampa: 12V-24V Suderinamumas: 3.5 colių-6 colių Telefonas Mount Turėtojas Įtaisyti: Tinka su 15-30 mm rankenos skersmens dydis Paketą sudarė: 1* Motociklo Rankenos Telefoną Prijungti su USB Įkroviklis 1* Galinio vaizdo veidrodėlis bazė 1* Allen " raktas 1* saugiklis 1* Guminis padas 2* Kabeliui Pastaba: 1. Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

1. Mes priimame Alipay.Ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš mokėjimą.

3. Mokėjimo nėra jokių mokesčių.

4. Jūsų pinigai yra saugūs, Zinojo.lt sąskaitą, prieš pradėdami patvirtinsim.Prašome pateikti patvirtinimą apie Zinojo.lt svetainėje ir išleisti pinigus po gauto produkto.

1. Pirkėjas yra soley, ATSAKINGA už muitinės formalumų prekėms.

2. Prekės bus vežamos iš ASAP po jūsų mokėjimas buvo pašalinta.(Išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas)

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.( Parašykite savo vardą, pavardę ir namo numeris į jūsų laivybos adresas )

4. Kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.

5. , Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1. Jei produktas yra blogos kokybės, 100% pinigų grąžinimo arba keitimo .Jei jūs negalite gauti produktas,100% pinigų grąžinimo arba vėl.

2. Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės,jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grąžinimas prekių Grąžinimo laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.)

Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs neturite atidaryti ginčą prieš kreipdamiesi į mus,nėra jokių problemų, kurių negalima išspręsti.

1. Mes 100% duoti teigiamų atsiliepimų, kad kiekvienas būtų iš jūsų.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų,prašome palikti teigiamą atsiliepimą į jav ( 5 žvaigždžių bus geriau ).

3. Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti,prašome neskubėkite palikti neigiamą atsiliepimą, mes stengiamės, kad esate patenkintas !Iš anksto dėkoju.

Žymos: gps laikiklį ktm adventure, cbr f4, easydo veidrodis, ktm, prietaisų skydelio saugojimo dėklas, hdd galia, kraujo spaudimo priemonė, dviračių akių veidrodis, ktm 1290 super nuotykių, t, 6q0857465a

Atsiliepimai

Reitingas