Automobilių Saulė Pavėsyje Skėtis Šilumos Ir Apsaugos nuo Saulės universali Sulankstoma, Patogi Auto priekinis Stiklas su UV Blokuoti Saulės Skydelis Dangtis

Automobilių Saulė Pavėsyje Skėtis Šilumos Ir Apsaugos nuo Saulės universali Sulankstoma, Patogi Auto priekinis Stiklas su UV Blokuoti Saulės Skydelis Dangtis

Automobilių Saulė Pavėsyje Skėtis Šilumos Ir Apsaugos nuo Saulės universali Sulankstoma, Patogi Auto priekinis Stiklas su UV Blokuoti Saulės Skydelis Dangtis

€8.22

Produkto aprašymas

  • Tipas: Automobilio saulės atspalvių priekinio stiklo
  • Feature3: Automobilių Saulė Pavėsyje
  • Modelio Numeris: Automobilių Saulė Pavėsyje
  • Feature2: UV Apsauga
  • Feature1: UV Blokuoti Saulės Skydelis Dangtis
  • Medžiaga: UV Blokuoti Saulės Skydelis Dangtis
  • Dropshipping: Parama

Antraštinė dalis .eilučių aukštis { perpildymo: hidden; } .eilės-item-wrap{ plotis:32%; height:400px; float:left; dėžutės dydžio:sienos-box !svarbu; padding:5px 5px 5px 0; margin-bottom:10px; } .eilės-item{ width:100%; height:100%; position:relative; } .eilės-aukštis-item{ plotis:calc(100% - 20 taškų); aukštis: 100%; dėžutė-shadow: 6px 7px 30px -5px rgb(211,213,212); } .eilės-img-item { height: calc(100% - 60 taškų); } .eilės-kaina{ aukštis:60 taškų; padding:15px 12px; dėžutės dydžio:sienos-langelis; font-size:16px; } .eilės-kaina>div{ margin:10px 5px 0 5px; font-size:16px; } .eilės-pirkti-dabar { position: absolute; right: 5px; apačioje: -20 taškų; plotis: 60%; background: rgb(254, 74, 46); dėžutės dydžio: sienos-langelis; text-align: right; } .pirkti dabar-wrap{ display:inline-block; aukštis:32px; line-height:32px; padding:20 taškų 10px; } @žiniasklaidos ekrane ir (max-plotis:414px){ html,body{ width:100% } .eilės-item-wrap{ plotis: 50%; aukštis:300px; } .eilės-kaina>div{ font-size:12px; } .eilės-pirkti-dabar{ padding:5px 0; position:absolute; right:5px; apačioje:-10px; } .pirkti dabar-wrap{dėžutės dydis:sienos-langelis; padding:3px 10px; } .pirkti-dabar{ width:100%; aukštis: 100%; } } $ 3.880 $ 2.380 $ 1.290 $ 2.980 $ 9.420 $ 8.660

Kulka Taškų: 1、Šilumos ir Saulės Apsauga: automobilio priekinį stiklą saulės pavėsyje skėtis naudoja aukštos kokybės aliuminio folija medžiagos blokuoti daug šilumos ir atspindi saulės, kuris gali efektyviai sumažinti temperatūrą automobilio viduje ir išvengti žalos ir senėjimo automobilio interjero.Šio automobilio priekinį stiklą saulės atspalvis gali efektyviai apsaugoti jus nuo saulės, suteikti jums su cool vairavimo aplinką.

2、Panaudoti įvairiais tikslais: Tai automobilių automobilių saulės skėtis prekinis, galinis stiklo raštas gali blokuoti saulės ir lietaus lauke, kuris yra daugiafunkcinis automobilis skėtis, jūs to vertos!

3、Lengvai sulankstoma: Šio automobilio priekinio stiklo, visiškai nepraleidžiantis saulės spindulių yra laiko taupymo ir patogu, kurioje yra paruoštos naudoti ir neardomuosius montavimas.Su nedideliais naudingoji talpa po lankstymo (su laikymo maišelis), automobilio saulės skydelis gali būti dedamas ant šono, kad automobilio durys ir centrinės talpinimo, kad sutaupyti vietos ir lengvai saugojimo.Šis automobilis saulės skėtis patogus kasdieniam naudojimui, ir yra idealus saulės pavėsyje aksesuaras automobiliai vasarą!

4、Ekologiškų Medžiagų: Tai saulė pavėsyje, kad automobilio priekinio stiklo dangtis karščiui atsparus, išvengti žalos nuo tiesioginių saulės spindulių.Esant sąlygoms, saulės spindulių ir aukštos temperatūros, automobilio priekinio stiklo skydelis nuo saulės pavėsyje bus ne skleisti kvapo ir kenksmingos dujos, išlaikyti oro automobilyje, švieži, ir užtikrinti, žalia kelionės.Unikalus dizainas, suvynioti skėtis karoliukai nėra pažeisti automobilio salono ir dažų, ir yra ne griauna diegimo ir naudojimo.

5、Geros Kokybės: Tai automobilio priekinį stiklą saulės šešėliai yra pagaminti iš didelio kietumo plieno, kuris yra stiprus, patvarus ir atsparus korozijai, ir ilgai tarnauja, kad suteiktų jums geriau skėtį nuo saulės patirtį!

Savybės:

1. Automobilio saulės pavėsyje, skėtis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurių funkcijos atsparumas dilimui, atsparumas senėjimo ir atsparumas smūgiams.

2. Naujas stilius skėtis su elastinga projektavimas, mažo dydžio ir lengvai atlikti.

3. Automobilio saulės pavėsyje skėtis siekiama anti-UV, mažesnis automobilio vidaus temperatūros vasarą.

4. Šis prekinis, galinis stiklo skėtį nuo saulės, skėtis yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno, kuris yra patvarus ir atsparus korozijai ir ilgą tarnavimo laiką.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Automobilio Saulės Skydelis

Pastabos:

1. Prašome leisti šiek tiek leistini dydžio nuokrypiai dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš perkant.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Žymos: didelį skėtį nuo saulės padengti, sun blind priekinio stiklo, pavėsyje nuo saulės, automobilių skėtis, automobilių palapinė, skėtis, saulėtą atspalvį automobilį, automobilio pavėsyje, skėtis, kūdikių saulės skydelis automobilių, sulankstomas priekinio stiklo dangtis, mielas saulės skėtis

Atsiliepimai

Reitingas