Ruožas Sofa-lova, Kėdė Padengti Namų Baldai Atveju Dulkėms Kojų Bžūp Kojoms Apima Kietojo Spalvos Sofa Žemos Kėdės Apima

Ruožas Sofa-lova, Kėdė Padengti Namų Baldai Atveju Dulkėms Kojų Bžūp Kojoms Apima Kietojo Spalvos Sofa Žemos Kėdės Apima

Ruožas Sofa-lova, Kėdė Padengti Namų Baldai Atveju Dulkėms Kojų Bžūp Kojoms Apima Kietojo Spalvos Sofa Žemos Kėdės Apima

€15.27

Produkto aprašymas

  • Tipas: Sofa-lova, Kėdė padengti
  • Gamyba: Kita
  • Taikoma Sofa: Grupinių Sofa
  • Dydis: Suitable for sofa low stools
  • Stilius: Kita
  • Modelio Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: Sofa-lova, Kėdė padengti
  • modelis: Kita
  • Medžiaga: Kita

Funkcijos: 1、Aukštos kokybės Audinių: Su spandex medžiaga iš slipcover funkcijų puikų elastingumą, ji tinka daugiau nei 90 proc. baldų.Tai gali padaryti jūsų kojų tobulas ir kad kojų visur, todėl ilgiau naudoti.Ir mūsų padengti naudokite unikalų dažymo technika, kuri nebus išnyks.

2、Lengva Naudoti: Mūsų minkšta kėdė apima padėti apsaugoti jūsų baldai iš kasdienio ašaros, išsiliejimas, dėmes ir daugiau.Tai puiki padengti šeimoms su vaikais ir naminiais gyvūnais.Dangtelis yra lengvas, ir ji yra paprasta naudoti, ardyti, parduotuvė ir skalbimo mašinų.Bet prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų apima nėra atsparus vandeniui.

3、Bauda Dizainas: dangtelis matomas unikali estetika, didelio elastingumo, minkštumo ir raukšlių atsparumas, ilgaamžiškumas, ir tai gali būti naujai pažvelgti vidaus apdaila.

4、Lengva Valyti: dangtelis yra lengva įdiegti ir valyti, skalbti mašinoje šaltu vandeniu.Bet nuplaukite jį švelniai.Galite naudoti švelniu plovikliu valyti.Tačiau nereikia balinimo ji.

5、Po pardavimo Apsauga: Jei turite bet kurį klausimą, įsigijus prekę, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas produktas.

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: stretch audinys

Dydis: tinka sofa išmatose

Pakavimo Sąrašas:

1*Osmanų Dangtis

Pastabos:

1. Dydis informacijos apie šį produktą yra skirti tik informacijai, dėl rankinis matavimas, 2-3cm paklaida gali būti užfiksuojamas, dėkojame už jūsų supratimą.

2. Paprastai, dydį, sofos padengti turėtų būti šiek tiek didesnis nei dydžio, sofa-lova.Prašome patikrinti, dydis osmanų atidžiai prieš perkant padengti.

3. Dėl skirtingų kompiuterio ekrano spalvų, tikroji spalva prekę galite gauti gali šiek tiek skirtis nuo parodytos paveikslėlyje.

Žymos: trumpas sofos apima, chalcedony akmens, paragon, sulenkite sofa, dekoro sofa apima, pakoja sofa, plaukų sofa apima, pakojis osmanų, šiuolaikinės išmatose, baldai osmanų

Atsiliepimai

Reitingas