KINGJOY VX-600 Universali Profesionali Fotografija Sunkiųjų Trikojo Embrioną su ratukais, Reguliuojama Kojų Stovai DSLR Fotoaparatas

KINGJOY VX-600 Universali Profesionali Fotografija Sunkiųjų Trikojo Embrioną su ratukais, Reguliuojama Kojų Stovai DSLR Fotoaparatas

KINGJOY VX-600 Universali Profesionali Fotografija Sunkiųjų Trikojo Embrioną su ratukais, Reguliuojama Kojų Stovai DSLR Fotoaparatas

€67.56

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: VX-600
  • Prekės Pavadinimas: kingjoy

Produkto Aprašymas Kingjoy trikojo dolly yra profesionalus lengvas ir sunkiųjų trikojo embrioną su reguliuojama kojų antgaliai ir ratų užraktus.Vienas žingsnis užrakinti, užrakina ratai lengvai ir Ne Marring ratų sklandžiai pereiti ant bet kurio kieto paviršiaus.Trikojo dolly turi profesinių klasės statybos ilgalaikio patvarumo.

Savybės:

·Lengvas aliuminio lengvai mobilumo

·Vienos kojos skyriuje, siekiant padidinti struktūrinių stabilumo

·Reguliuojamas gnybtus užrakinti labiausiai trikojai

·Greito veiksmo koja valdomi stabdžiai

·Ištraukite fiksavimo kaiščiai dangtelį arba atidarykite dolly

·Dolly rankena

·Labai kompaktiškas ir nešiojamas ir būtų puikus papildymas į savo studija

Techniniai duomenys:

·Statybos: gumos ir aliuminio lydinys

·Kojų pratęsti ilgis: nuo 12 cm iki 17 cm

·Sulankstyto aukštis: 19 cm

·Strypo skersmuo: 28mm

·Reguliuojamas, kad tilptų bet kokio trikojo

·Ratų užraktus visus 3 ratus

Kingjoy geriausias nešiojamas trikojo dolly už kiekvienas fotografas:

·Trikojo dolly yra puikus dolly, kuri leidžia sklandžiai roll judėjimo už kiekvieną vaizdo kamera ar video projektas.

·Trikojo dolly yra suderinama su visais standartiniais profesinės trikojai ir šviesos stovi.

·Kai prispaustas tinkamai į absoliučiai bet kokį trikojį jūs pajusite, kaip aptemptas trikojo teikia dolly kaip tai stabili, kaip kojos pačios.

·Kai būsite pasirengę pakuotės, nuimkite fiksavimo kaiščiais, užlenkite ją, ir naudokite trikojį dolly rankena ar dėklą ji ateina su jį perkelti iš vietos į vietą.

·Šis trikojis dolly yra idealiai tinka visas standartines profesinės trikojai, ir šviesos stendus, kurie leistų sklandžiai roll judėjimo

Pakuotė:

1* trikojo dolly

1* juoda nailono krepšys

1. Zinojo.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė/WebMoney.

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos,

jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

1. Mes laivas Alixpress spręsti tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

2.Kaip įprasta,mes išsiųsti paketą per 2-3 dienas, kai tik gausime jūsų mokėjimą.ir pls susisiekti, kai jums pateikti užsakyme.

3.Jei jums gyventi atokioje vietovėje, ir jūs turite pasirinkti, nemokamas pristatymas,prašome leiskite mums pakeisti jūsų prekės bus pristatomos Paštu.Kai jūs įdėti tvarka,tai reiškia, kad jūs sutinkate su šia nuostata.Ačiū už jūsų puikų supratimą.

4.Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas visiems intermational siuntas dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

5.Prašome atkreipti dėmesį,kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,Tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

1.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.

2.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Zinojo.lt!

1. Mūsų tikslas yra:Klientas turi teisę visam laikui.

2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.

Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5.

3. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, bet kokiu būdu.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Žymos: miliboo trikojo dolly, trikojo, nešiojamų varantys dolly, fotoaparato trikojo, kamera slankiklį, kaip varantys dollies, nokia 3510, miliboo trikojo, intax, kamera skaitmenų

Atsiliepimai

Reitingas