Žaisti Kilimėliai Užsakymą Xxl Pritaikyti Pc Slipmat 1200x600 Pelės Mygtukai Žaidėjus, Mat Didelės Pagalvėlės, Stalo Kilimėlis Kompiuterio Stalas Pelės Pc 1200x500

Žaisti Kilimėliai Užsakymą Xxl Pritaikyti Pc Slipmat 1200x600 Pelės Mygtukai Žaidėjus, Mat Didelės Pagalvėlės, Stalo Kilimėlis Kompiuterio Stalas Pelės Pc 1200x500

Žaisti Kilimėliai Užsakymą Xxl Pritaikyti Pc Slipmat 1200x600 Pelės Mygtukai Žaidėjus, Mat Didelės Pagalvėlės, Stalo Kilimėlis Kompiuterio Stalas Pelės Pc 1200x500

€8.21

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: xxL didelis pagalvėlės
  • Dydis 1: 60x30cm,60x35cm,70x30cm,80x30cm
  • 3 funkcija: pelės kilimėlis, kompiuterio pelė, klaviatūra, pelė, kilimėlis,kilimėlis 5mm
  • Prekės Pavadinimas: Mairuige
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Funkcija 1: 100% Poliesteris
  • Dydis 2: 70x40cm,80x40cm,90x40cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis 3: 600x350mm,700x300mm,800x300mm
  • Medžiaga: Guma
  • 2 funkcija: Paramos Didmeniniams
  • Pakuotė: Taip
  • Stilius: neslidžia
  • Dydis 4: 700x400mm,800x400mm,900x400mm

mairuige Profesinės Pranašumas

Mes Turime Tvirtą ir Profesionalus Klientų Aptarnavimas Komanda su Gamybos Efektyvumą, Pristatymo Greitis ir Išsamūs Kokybės Kontrolės Procesą.Prašome Manau, Kad Mes Turime 16 Metų Profesinės Gumos Gamybos Patirtį.Patenkinti Savo "PASIDARYK pats" Pritaikymas Reikalavimus, Bet kokio Dydžio ir Stiliaus, ir Pristatyti Produktą Per 2-5 Dienas.Šis Produktas Yra Aukštos Kokybės ir Gražus Spalvų.Mes esame Geriausias Tiekėjas, Guminių Gaminių Galite Įsigyti Paketą Arba Urmu.

Merige Produktai Yra Gaminami Pagal Aukščiausius Kokybės Standartus.Naudojant Mercerized Vandeniui Medžiagos ir Natūralaus Kaučiuko, Galima pastumti, Tiksliai ir Stabiliai, neblunka, Yra Minkštas ir Lankstus, atsparus Vandeniui, neslidžios, Patogios naudoti, Lengva Valyti ir Turi Ilgą tarnavimo laiką.

Naudojimo Scenarijai

Pelės Padas, Valgomojo Stalas, Pagalvės, Grindų Kilimėlis, Reklamos, Jubiliejus, Šventė, Viešųjų Ryšių Planavimo, Prekybos Mugė, Interneto Kavinė, Kompiuterio, Biurui, Amatų, Gimtadienis Ir Pan.

Klausimus apie Pirkimo Pelės Mygtukai

1. apie Kvapą, Pelės Mygtukai:

Gerbiami Pirkėjas, norint Gauti Produktą, kaip Galima Greičiau, po Šildymo Mašinos Gamybos Proceso metu, Gumos ir Rašalo Bus Tiesiogiai supakuotas.Tai Bus saugomi Kai kurie Gumos Kvapas, bet, Prašome būti Tikri, Kad Jei Jūs Įtraukėte Ją Gerai Vėdinamoje Vietoje, Kvapas Dings.

2. apie Dydį Pelės Mygtukai:

Gerbiami Pirkėjas, Pelės Padas Yra Pagamintas iš Gumos, Kuri Bus Išplėsti ir Sutraukti, Kai Šildomas Mašina Procesas: Mes Paprastai Naudoti Geležinkelių Pakuotės.Po Ilgo Nuotolio, Yra Nukrypimų Dydį.Tai Yra Normalu.

3. apie Krašto Pelės Mygtukai:

Gerbiami Pirkėjas, Jeigu Norite Pirkti Atrakinta Krašto , Atkreipkite Dėmesį, Kad Pelės Mygtukai Yra Pagaminti iš Daug Gumos ir Yra Vienalaikio ir Supjaustyti, Kad Pjovimo Tikslumas Šiek tiek Sumažės ir Krašto Bus Netolygi.Tai Yra Normalu.

Jei Norite, Tvarkingas ir Puikiai Krašto rasite Mūsų Internetinėje Klientų Aptarnavimo Pirkti Gražiai Susiūti Pelės kilimėlis su Daugiau Kraštus.Žinoma, Dauguma iš Mūsų Pelės kilimėliai Yra Užrakinta.

4. apie Spalvų Pelės Mygtukai:

Mieli Pirkėjai, Bet spaudiniai Turi tam Tikrą Spalvų Skirtumas: Kompiuterių Vaizduokliai RGB Spalvų, ir spaudiniai Yra Sudarytas iš Keturių Spalvų Rašalo Taškų Cmdk, ir Vizualizavimo Metodas Yra taip Pat Skirtingi.RGB Spalvų, Ryškumo ir Kt.Rodomi Skirtingų Ekranų.Jei Esate Skirtingų Peržiūra, Programinės įrangos , Spalva Bus Kitokia.Aplinkos Šviesos ir Žmogaus Suvokimas Spalvos Yra Skirtingos.Po Spalvų Kalibravimo, Yra Skirtumai tarp Spalvų Ekranas.Pagal Spalvą Reikšmė Dizaino, Piešimo, o Ne Pagal tai, Ką Matote Kompiuterio Ekrane , Prašome Naudoti Tarptautinio Keturių Spalvų Standartas Chromatografija .Todėl, Spalvų Skirtumas Yra Tikimasi.Spalva Skirtumas Yra Kontroliuojama Per 10%, kad Atitiktų Standartą

5. apie Pristatymo Laiką Logistikos ir Transportavimo:

Mieli Pirkėjai, Jeigu Laukimo Metu gauti Prekes Yra Per Ilgas, Nes Tarptautinės Logistikos ir Transportavimo turėtų Būti Perduotas Kelis Šalyse/Regionuose prieš Atvykstant Adresu. 同时,由于天气,国家政策等原因,许多不可预测的因素将影响通关速度. 当您在我们的商店购买免费送货产品时,这是一种经济的运输方式,送货时间和收货等待时间将非常慢. 如果您想快速收到产品,我们建议您选择带有物流跟踪信息的评估运输方式. 这样可以节省大量的等待时间.

582308230056935823082300476124

5823082300519746

Žymos: custom kilimėlis, stalas padas, custom stalas padas, pelės kilimėlis, custom stalas kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, pelės mygtukai, klaviatūros mechan, stalas kilimėlis, gamer rožinė

Atsiliepimai

Reitingas