Sidabro Šifono Motinos Nuotaka Jaunikis Suknelės su Švarkai 2021 m. Vasarą Vestuves Chalatai Arbata Ilgis Nėrinių Krikštamotė Suknelė

Sidabro Šifono Motinos Nuotaka Jaunikis Suknelės su Švarkai 2021 m. Vasarą Vestuves Chalatai Arbata Ilgis Nėrinių Krikštamotė Suknelė

Sidabro Šifono Motinos Nuotaka Jaunikis Suknelės su Švarkai 2021 m. Vasarą Vestuves Chalatai Arbata Ilgis Nėrinių Krikštamotė Suknelė

€86.29

Produkto aprašymas

  • Audinio Tipas: Šifono
  • Prekės Pavadinimas: XCL Herojė
  • Modelio Numeris: MD022
  • Apdaila: Nėriniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tikrasis Vaizdai: Taip
  • Built-in Liemenėlė: Taip
  • Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
  • Siluetas: Mermaid/Trimitas
  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Suknelės Ilgis: Kelio Ilgis
  • Mados Elementas: Gėlių Spausdinti
  • Elemento Tipas: Motina Nuotakos Suknelės

Į gerbiami klientai: informacijos suknelė yra jos esmė, unikali koncepcija į laiko ir idėjų skirta gamybos procesas, Tai ne tik suknelė, tai nesenstantis kūrinys.Jei siela suknelė yra iš unikalaus dizaino, tada puikus grynas rankų darbo, Yra gyvybės šaltinis, kad tikrai suteikia suknelė.Švarus supjaustyti ir patogus dizainas Rodo, mados, komfortas, seksualus, tačiau subtilus elegancija Kontūro svajonė grožio širdyje kiekvienas šiuolaikinės moters Išskirtinį dizainą, grynos spalvos priežastis suknelės yra brangūs, nes yra kokybiškos.Puikus kokybiškos, yra tarsi siela suknelė, Vieną dygsnio ir viena gija, perlų, gabalas granulių ir kristalų pasiekti visas detales.Mūsų suknelė yra pagaminta iš prancūzų nėriniai, Šveicarijos tiulio, Austrijos ir Japonijos perlų, deimantų, kuriuos patyrę meistrai, Jei jums reikia padaryti užsakymą suknelę, prašome siųsti mums matavimo sąrašą veiksmus: 1.Krūtinė =___cm 2.Juosmens =___3 cm.Klubų =___4 cm.Juosmens iki grindų su batelius =___5 cm.Ilgis=___cm( Pečių ant Grindų su kulnais) 6.Aukštis =___ cm (iš viršaus į galvos ant grindų su avalynė) 7.Ilgis rankoves ir Armhole .

Gražiausių suknelės reikia labiausiai prabangus papuošalas.

Nemokamas dovanų šilko šalikai.

Rekomenduojama pasirinkti Zinojo.lt Standartinis Pristatymas Ar greitai logistikos, tokių kaip DHL, TNT ir UPS, su laiku ir apsaugos nuo rizikos logistika

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Zinojo.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pavedimu).Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Zinojo.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 2 iki 6 darbo dienų .

Grąžinimo Politika

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo , galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 7 dienas pristatytas dienos.

Beveik visi produktai gali būti grąžintas, išskyrus užsakymą tie.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų išsiųsto suknelė atgal!Mes jums grąžinti informacija.

Atsiliepimai

1.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą ir 5-žvaigždučių DSR mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

2.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes tikimės, kad jūs susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums mažai atsiliepimų, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

3.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Zinojo.lt pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas .

Žymos: suknelė krikštamotė vestuvių, suknelė moteris, striukė suknelė 2020 m., alavo suknelės, quinceanera suknelę, suknelė motina jaunikis, motina oblubienicy kostiumas, suknelę mama, bridesmaid suknelę trumpas, motina oblubienicy kelnių kostiumas

Atsiliepimai

Reitingas