Joyo R-06 O. M. B LOOPER +būgno režimas Gitaros Efektų auto-suderinti Skaičius-Guitar Dalių Priedų Gitaros Efektų

Joyo R-06 O. M. B LOOPER +būgno režimas Gitaros Efektų auto-suderinti Skaičius-Guitar Dalių Priedų Gitaros Efektų

Joyo R-06 O. M. B LOOPER +būgno režimas Gitaros Efektų auto-suderinti Skaičius-Guitar Dalių Priedų Gitaros Efektų

€109.80

Produkto aprašymas

  • Poveikis: Vėluojančiai
  • Tipas: Poveikis
  • Kištuko Tipas: NĖRA
  • Modelio Numeris: JOYO Gitaros Efektų JF-08

Prekės Aprašymas:

Pedalų funkcijas LOOPER ciklo įrašymo režimas, nepriklausomas drum machine režimas, ir LOOPER +būgno režimu.Į LOOPER režimas turi auto-suderinti funkciją ir Skaičiuoti-In funkcija, 40 minučių ciklo įrašymo laikas, overdub unlimitedly.Būgno mašinos režimu, jūs galite pasirinkti 7 žanrų būgno modelis ir 7 drumbeats, greitis būgno modeliai gali būti įsteigtas BAKSTELĖKITE TEMPO mygtuką.Kas daugiau, O. M. B leidžia jums pridėti užpildo, outro užpildykite gali būti pridėta kiekvieno pabaigoje būgno modelis, todėl pabandykite One Man Band " į jūsų širdis geidžia.

Duomenų valdytojai:

Looper, Drum, ŽANRO selektorių, BARAS selektorių, Režimo perjungiklis, BAKSTELĖKITE, LED Perjungti be baterijų skyrelio

Prekės specifiką:

Įvesties Varža: 2.2 MΩ Išėjimo Varža: 100Ω Vardinės Srovės Suvartojimas: 150mA Darbinė Įtampa: DC 9V(centras minus) Matmenys: 109*67*48 mm Svoris-248g Signalas Apeiti Tipas: Apeiti

Prekės Nuotraukos :

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivų laivybos metodą pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges. 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti . 2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą. 3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Didmeninė Prekyba & Drop-Pristatymas:

Mes siūlome Didmeninėmis ir Išskleidžiamajame Laivybos, jei jūs turite bet kokius reikalavimus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Malonaus apsipirkimo !

Žymos: mooer pedalas, cobre gitara dalys, looper overlock, joyo, saulašarė, "premier" būgno priedai, electr gitara, joyo pedalas, failo gitara, looper pedalas

Atsiliepimai

Reitingas