ALLISHOP SMA lizdas pertvaros SMA kištukas Jungtis RG316 30cm Išorės WiFi Bevielio ryšio Antenos prailginimo Laido

ALLISHOP SMA lizdas pertvaros SMA kištukas Jungtis RG316 30cm Išorės WiFi Bevielio ryšio Antenos prailginimo Laido

ALLISHOP SMA lizdas pertvaros SMA kištukas Jungtis RG316 30cm Išorės WiFi Bevielio ryšio Antenos prailginimo Laido

€3.99

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Kabelis
  • Tipas: sma
  • Lytis: Vyras
  • Prašymas: RF, Apšvietimas

ALLISHOP SMA lizdas pertvaros SMA kištukas Jungtis RG316 30cm Išorės WiFi Bevielio ryšio Antenos prailginimo Laido Jei norite, kad kiti ilgis arba kabelio tipas ,pls susisiekti su mumis.

Prekės Informacija Būklė: Nauja Plačiai naudojamas Antenos, Belaidžio LAN tinklo Prietaisais , Bendraašius kabelius, "Wi-Fi" Radijo imtuvų Išorinės Antenos

Programa,s Belaidžio OEM Programos ,Belaidžio ryšio Infrastruktūrą ,mikrobangų krosnelė, programos ir

skaitmeninės ryšių sistemos, kuriems reikia aukštos kokybės.Puikiai, naudojamų su

RUSIJOS koaksialinis kabelis elektroninė įranga ir prietaisai...užtikrintas ilgaamžiškumas

ir mechaninio stiprumo Pritaikymas: RD Komercinės Serija: SMA kabelis Serijos Jungtis: SMA lizdas pertvaros Jungtis: SMA plug Kabelio Ilgis:RG316 30cm Temperatūros diapazonas: nuo -65 iki +165 laipsnių Varža: 50 Auksu Apdirbtas Žalvaris Statybos paauksuotų Kontaktų - Teflono Izoliacija Patogu naudoti ir įdiegti mažo dydžio ir didelio patikimumo Tik Aksesuaras

Laivybos Politika

Mes laivybos straipsniai per 3 dienas po apmokėjimo ištrinamas, išskyrus švenčių ir poilsio dienas.Mes esame Kinijoje ir laivybos laikas paprastai yra nuo 15 iki 26 woking dienų.Laivyba bus, kurių ėmėsi Kinija Post Daugiausia išskyrus atvejus, kai jums pasirinkti, Express Pristatymas.

Mokėjimo Būdas

Mes priimame Alipay", vakarų sąjunga ir kredito kortelės.Mes siūlome sujungti laivybos jei elementai yra mokamos ir vežamos kartu.Galite naudoti parduotuvės krepšelį sujungti laivybos, ir siųsti mums žinutę ,mes pakeisti kainą jums.

Grąžinimo Politika

Tuo atveju, nekokybiškų daiktų ar negerai elementus, turite, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus.

Klientas turi tikrinti visus merchandises nuo jų gavimo dienos ir apie tai pranešti per 3 darbo dienas, jei nieko nėra arba jis sugadintas.

Grįžta priimtas per dvi savaites nuo dienų pristatymas grąžinti ar saugoti kredito.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos grąžinimo elementus.Mes pasiliekame teisę įvertinti 10% išteklių atkūrimui mokestis, jei prekė yra tinkamos darbo sąlygos .

Atsiliepimai

1. Atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs esate laimingas su ordinu; prašome mums paslaugą, palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jei esate ne laimingas su pavedimus, nereikia hush palikti mums neigiamas, bet palikti mums galimybę ją išspręsti už jus.Mes padarysime viską, siekiant patenkinti jus.

2 .Stengiamės, kad mūsų viską, kad suteikti jums geriausias po paslaugos ir išspręsti bet kokią problemą.Apmokėjimas Ir Pristatymas

Prašome įvesti savo telefono numerį su mokėjimo, jei įmanoma, kaip pagreitinti pristatymo.

Pirkti daugiau prekių ir išsaugoti kartu pristatymas.Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Visi maior priimamos kreditinės kortelės minties saugus mokėjimo procesorius ES

Žymos: virtuvės deor žalia, greenworks plastiko, hifi skaitmeninis galia, hifi ausines 32om, greenworld 40v 4ah, hifi anglies ratų, tns medžio dovana žymės, didelis suknelės dydis, baldai žaislinės pelės

Atsiliepimai

Reitingas