Veido Šveitiklis su soda dėl Porų Valiklis Etiudas Namas kepimo milteliai krizė, Porų Šveitiklis 200 ml

Veido Šveitiklis su soda dėl Porų Valiklis Etiudas Namas kepimo milteliai krizė, Porų Šveitiklis 200 ml

Veido Šveitiklis su soda dėl Porų Valiklis Etiudas Namas kepimo milteliai krizė, Porų Šveitiklis 200 ml

€9.66

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: CP-1

Etiudas Namas kepimo milteliai krizė, porų šveitimas yra nustatyti, valymo krūmynai į atskirus paketus.Krūmynai aktyviai valo odą, nemokamai poras, normalizuoja lygis riebalų, suderinti tonas, veido ir pagerinti savo spalvą.

Veikliosios medžiagos:

Kepimo soda.Soda valo odą gerai ir ištirpsta visų rūšių purvui.Ji įsiskverbia giliai į poras, stumia visų kenksmingų medžiagų paviršiaus ir pagerinti deguonies patekimas į ląsteles.Soda taip pat balina odą, mažina niežulį ir skausmą, dehidratuoti ląstelių ir atnaujina paviršius epidermį.

Mikrokristalinė celiuliozė.Šis komponentas yra natūralus komponentas, švelniai valo poras nuo nešvarumų, pašalina negyvas sluoksnis epitelio, perteklinę odos riebalų, suteikia odai švari ir matinė.

Ricinos aliejus.Šis komponentas aktyviai minkština ir drėkina odą, išlygina jos pagalbos, pašalina mimikos raukšleles ir pagerina odos spalvą.

Silicio rūgštis.Tai natūrali medžiaga, mažina odos riebalų perteklių, matiruet tai, sumažina gamybos poodinio sebium ir susiaurina poras.

Privalumai naudojimas:

Giliai Valanti.Šveitiklis stumia iš visų taršos ir greitai ištirpsta jų.Jis pasakojama, net su stovo, kosmetikos, valymo odai girgždėti.Produktas pašalina šlakus ir toksinus, dehidratuoti ląsteles ir apsaugo veidą nuo naujų purvo.

Atkūrimo.Šveitiklis užguitas veiklos ligos bakterijas, mažina uždegimą ir pašalina sudirginimą.Ji skatina pašalinti riebalinių kamščių ir camedones, pagreitina gijimą žalą ir stimuliuoja imuninę sistemą.

Balinimas.Dėl buvimo sodos sudėties, šveitimas balina odą, mažina sunkumo pigmentacijos, strazdanų ir postacne, išlygina odos toną, daro savo spalva, daugiau ryškių ir turininga.

Naudojimo būdas:

Išspausti šveitimas ir tolygiai paskirstomas ant veido.Pridėti šiek tiek vandens ir masažo keletą minučių.Tada nuplauti tekančiu vandeniu.Naudoti šveitimas du ar tris kartus per savaitę.

Žymos: kasdien šveitimas, veido šveitiklis, teptuku kepimo milteliai., kepimo milteliai, putos, etud namas, kremas v, veido valiklis žalioji arbata, korėjos šveitimas, etiudas namas milteliai peržiūros, odos gydymas

Atsiliepimai

Reitingas