36 vnt Dviračių Ratlankio Kalbėjo Atspindintis Stick MTB Vamzdis Šviesa Juostelės Saugos Atšvaitas "PASIDARYK pats" Dviračių Atšvaitais, Vamzdžiai

36 vnt Dviračių Ratlankio Kalbėjo Atspindintis Stick MTB Vamzdis Šviesa Juostelės Saugos Atšvaitas

36 vnt Dviračių Ratlankio Kalbėjo Atspindintis Stick MTB Vamzdis Šviesa Juostelės Saugos Atšvaitas "PASIDARYK pats" Dviračių Atšvaitais, Vamzdžiai

€4.42

Produkto aprašymas

  • Tipas: šviesą atspindintys lipdukai
  • Medžiaga: Dviračių kalbėjo šviesą atspindinčios juostelės
  • Dydis: Bicycle Wheel Spoke Reflector

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Taip, tai yra saugu

Visi sklypai šioje parduotuvėje būtų vienodai dezinfekuoti oro transporto bendrovės ir pristatyti į jūsų rankas po muitinės kontrolės ir karantino.Ten bus ne galimas pavojus.Prašome būti tikri, kad prekes bus saugiai.

Funkcija

Savybės:

1. Šviesą atspindinčios serijos gaminiai, dviračių atšvaitais varantys gali atspindėti tolimos šviesos atgal į vietą, kur ji šviečia.Jis gali gaminti gerą atsarginę atspindys, optinis efektas, nesvarbu, dieną ar naktį.

2. Ypač naktį, ji yra lengva rasti, tai tolimojo transporto priemones, o taip pat yra saugus ir įdomus rodyti išskirtinį "PASIDARYK pats" ratų.

3. Ji turi būti naudojama dviračių stipinai, ir jis bus stiprų svarstymų šviesoje, elektros žibintuvėlį arba automobilį naktį.

4. Ji atlieka vaidmenį, saugos, nr. baterija reikalingas, jis gali būti naudojamas ilgą laiką, ir gali būti naudojami saulės ir lietaus.

5. Platus regėjimo laukas, nesvarbu-pritraukti dėmesį vairuotojai ir pėstieji, kuri yra būtina žmonėms, kurie arba traukiniu važinėti į bet kokią situaciją.Visiškai atsparus vandeniui

6. Paprastas montavimas-tiesiog stumti kalbėjo atšvaitas ant dviračių s stipinai.Jei nebereikia, tiesiog ištraukite jį išleisti kalbėjo reflektorius.Lanksti padarinių, bet pozicija stipinai.

Aprašymas

80 mm / 3.15 colių (didelis)

Vidinis skersmuo: 1.9-2.4 mm / 0.07-0.09 colių

Išorinis skersmuo: 5mm / 0.20 colių

Paketų Sąrašas

36 vnt šviesą atspindinčios juostelės

Prašome Atkreipti Dėmesį

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

PASLAUGAS CE ◆ MOKĖJIMO

Pristatymas:

Apie Grįžimą:

Atsiliepimai:

Patarimai:

Žymos: atspindi aplinkosaugos ¾enklelis, kelių eismo saugos reflektorius, dviračių atspindi, 26 dviračio ratlankio, aukso šviesos stick, ratų kalbėjo reflektorius, dviratis mtb, mtb lipdukas, 10 vnt dviračių led kalbėjo žibintai, slidės, dviračių žibintai

Atsiliepimai

Reitingas