Medinės Dėlionės-Geriausia Dovana Suaugusiems, Vaikams, Kiekvienas Gabalas Yra Gyvūnų Formos "PASIDARYK pats" Pelėda Įspūdį Kalėdų Dovanos Medinės Dėlionės

Medinės Dėlionės-Geriausia Dovana Suaugusiems, Vaikams, Kiekvienas Gabalas Yra Gyvūnų Formos

Medinės Dėlionės-Geriausia Dovana Suaugusiems, Vaikams, Kiekvienas Gabalas Yra Gyvūnų Formos "PASIDARYK pats" Pelėda Įspūdį Kalėdų Dovanos Medinės Dėlionės

€18.88

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: Unisex
  • Prekės Pavadinimas: MINOCOOL
  • Stilius: Gyvūnų
  • Modelio Numeris: Dėlionės
  • Įspėjimas: No
  • Medžiaga: Mediena
  • Amžius: > 6 metų
  • Puzzle Stiliaus: bendra

Savybės :

1. Pobūdžio, tematikos dėlionė.Mėgaukitės atsipalaiduoti laiko su šį paslaptingą pelėda įspūdį!Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė yra pagaminti iš mažų gabaliukų formos, kaip savanos gyvūnai ir augalai.

2. Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, lygaus paviršiaus apdorojimo, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, ir apsauginis sluoksnis po ekologiškai apsauginiai dažai gydymas.Gali būti konservuoti dešimtmečius, pakabinti ant sienos, arba perduoti kitiems, įvertinti.

3. Ji gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.Jums bus sumišęs su smegenų dėlionės šį dėlionės žaidimas visą dieną.

4. Ieškote mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Dėlionės, galvosūkiai, nuraminti protą ir paskatinti jų kūrybinę meditacijos būseną.Jie žaidžia mūsų kūrybiškumą, labiausiai vertingas, tėvų-vaikų žaidimas.Intelektinės žaidimas suaugusiems ir vaikams.Geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Specifikacija :

Spalva: spalvotas

Medžiaga: liepų

Dydis:

apie 35x21cm/13.78*8.27 į (šiek tiek didesnis nei A4 formato lapas)-187 gabalus-vidutinio sudėtingumo

apie 23x15cm/9.06 straipsnis*5.91 į (šiek tiek didesnis už A5 lapo)-101 gabalus-vidutinio sudėtingumo

Šio produkto storis:5mm

Pakavimo Sąrašas:

Pelėda Dėlionės, Žaislų*1?

Žymos: las dėlionės, puzzl medienos, skylių medienos pelėda, puzzl, jigsaw makita, galvosūkis suaugusiems mediniai, sudėtingos medinės dėlionės, dėlionės 5000 dalys, medinis žaislas gyvūnų, 2d medinės dėlionės

Atsiliepimai

Reitingas