20pcs x 5 ml Mėginio Plastiko Tuščias Lūpų dažai, Lūpų Balzamas Konteinerių Buteliai, Vamzdžiai

20pcs x 5 ml Mėginio Plastiko Tuščias Lūpų dažai, Lūpų Balzamas Konteinerių Buteliai, Vamzdžiai

20pcs x 5 ml Mėginio Plastiko Tuščias Lūpų dažai, Lūpų Balzamas Konteinerių Buteliai, Vamzdžiai

€4.54

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: 5ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Daugkartiniai Buteliai

Produkto Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Aukštis butelis: 67mm

Skersmuo butelis:15mm

Dydis: 5 ml

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Skaidri / Balta / Juoda / Raudona / Violetinė / Rausva

Paketas apima: 20PCS x Dydį ir spalvą galite pasirinkti

El. paštas :qiang.li@unicornsoft

Darbo dienomis: Nuo sekmadienio iki penktadienio

Mes siūlome 7/24 visą paslaugas,Prašome nedvejodami susisiekite su manimi,jei turite kokių nors problemų dėl savo produkto.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1.Jei prekė yra nekokybiška ar turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas,ir nereikia atidaryti ginčas be ryšio,manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas,Jūsų patenkinti yra labai svarbu mums. 2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Ir prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą. 3.Jei negalite gavo paketą, per 60 dienų (Brazilija 90 dienų),mes grąžinsime jūsų pinigus

1. Mes siūlome 7/24 visą paslaugas,Prašome nedvejodami susisiekite su manimi,jei turite kokių nors problemų dėl savo produkto.

2. Prašome susisiekti su mumis per 30-50 dienų nuo išsiunčiami, jei jums nereikia gauti mūsų elementą.Otherewise,mes manome, kad prekės yra gautos.

3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

4. Jeigu esate patenkinti produkto ir mūsų paslaugos,prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei įmanoma,prašome palikti kai kurios nuotraukos produkto,tai bus labai naudingi kitiems pirkėjams.

Žymos: tuščias lūpų vamzdis, lop blizgantys vamzdžiai, klijai patarimas, lūpų glosss vamzdžiai, lūpų blizgesys vamzdis, lipgloss su veidrodžiu, empti lūpų dažai, plona lūpų bakas, blizgesys vamzdis, raundas lūpų bakas

Atsiliepimai

Reitingas