Auto Sugauti Powermon Plius Powermon EITI PLIUS Apyrankės Apyrankės Prietaisą, skirtą "Android" ir " IOS "Bluetooth" interaktyvūs žaislai pav.

Auto Sugauti Powermon Plius Powermon EITI PLIUS Apyrankės Apyrankės Prietaisą, skirtą

Auto Sugauti Powermon Plius Powermon EITI PLIUS Apyrankės Apyrankės Prietaisą, skirtą "Android" ir " IOS "Bluetooth" interaktyvūs žaislai pav.

€15.91

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prek.kod: 1PCS
  • Švinas Laikas: 1-2 dienos darbo dienas
  • QC: Kiekviena Išbandyti vieną
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • kilmės vieta: Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SOUFOL

modname=ckeditor

Dėmesio: 1. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip skirtumas-ekranas.Prašome suprasti.ir jie yra oem trečiųjų šalių . 3. Klasikinės spalvos yra normalu Raudona balta tik , jokių nuotraukų . 4.Pakavimo Burbulas krepšiai,sunku langelį, Pristatymo laikas, Per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinti, Kokybės Kontrolė : Išbandyta, puikiai, po vieną mūsų QC prieš pristatymas Dear klientas ,šios sąsajos jau 2 versija .vienas yra Powermon su 1300mah akumuliatorius viduje su Ilgai standy laiko .Automatinis arba Rankiniu būdu sugauti abu palaikomi.Kiti yra Auto Sužvejoti NE USB įkrovimo ir normalus standy laiko , nei VIBRACIJOS .Taigi, kainos skiriasi.Pls prašome pasirinkti teisingą tie, kaip jums reikia, ačiū .

Produktų savybės Powermon Plius : 1. Automatinis arba Rankiniu būdu sugauti abu palaikomi.Swtich yra Auto sugauti jokios vibracijos Jungiklį M rankiniu būdu sugauti su vibracija.Iki jungiklio mygtuką pasirinkti, kuris režimas jums patinka.

2. USB Kabelis-Jie yra su Įkraunama baterija viduje apie 1300MAH. 3. S uperlong budėjimo laikas budėjimo apie 20-30days įprastu darbo .

Žymos: amiibo kortelės, "android" nuotolinio valdymo žaislas, pokemon go plus "android", pikemon auto sugauti, auto sugauti pokemon, auto sugauti, maitinimo kabelis 2p, auto pokemon eiti, powermon, gamepads usb android

Atsiliepimai

Reitingas