2 Geltonos Matinės Tekstūros Vinilo Lipnios Tapetai 10m*60cm Namų dekoro Susisiekti Popieriaus Virtuvė, Vaikų Kambarys "PASIDARYK pats" Sienų Lipdukai

2 Geltonos Matinės Tekstūros Vinilo Lipnios Tapetai 10m*60cm Namų dekoro Susisiekti Popieriaus Virtuvė, Vaikų Kambarys

2 Geltonos Matinės Tekstūros Vinilo Lipnios Tapetai 10m*60cm Namų dekoro Susisiekti Popieriaus Virtuvė, Vaikų Kambarys "PASIDARYK pats" Sienų Lipdukai

€9.14

Produkto aprašymas

  • Apdailos Stilius: Vientisos Spalvos
  • Gėlių: Geltona
  • Vinilo Tapetų Tipas: Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
  • Stilius: Modernaus Minimalistinio
  • Medžiaga: PVC
  • Mokestis Vienetas: Usd/Roll
  • Sluoksnio Sudėtis: Kompozicinių Medžiagų
  • Naudoti: Vyresniųjų Kambarys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojimas: Namų ūkio
  • Funkcija: Anti-static
  • Paviršiaus Apdorojimas: Exfoliator
  • Specifikacija: Width
  • Prekės Numeris: Paprastas spalvos
  • Reitingas: Kvalifikuoti produktus
  • modelis: Kietas
  • Tipas: Sienų Dangos Audinio Tapetai

Tapetai suteikia patrauklesnė ieškoti bet kokių daiktų, ir jūs galite atnaujinti senų baldai greitai ir ekonomiškai be daug pinigų,kuris yra puikus pasirinkimas virtuvės, vonios, namuose ir biure.

Medžiaga: Lipni Vinilo Tapetai

Rulono Dydis: Plotis 20cm/ 40cm/ 55cm.

Spalva: geltona

Savybės: ekologiškas,strippable, atsparus Vandeniui,Mouldproof,antbacterial, moistureproof, Nuimamas,lengvai

valyti withdamp medžiaga, įspaudas subtilus,aukštos kokybės tekstūros.

Pastabos:

1.Jei perkate du daiktus ar daugiau, mes paketo visus elementus kartu.

2. Spalvų tonai gali skirtis dėl apšvietimo kambaryje, piešiniai ant sienos nuoroda tik.

3. Prašome nusipirkti pakankamai rolls tuo metu, įsitikinkite, kad jie yra kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo.

4.Tapetai jums bus gauti, gali turėti tam tikrų raukšlių apie tai, ar į abi puses, tačiau tai neturi įtakos ieško po klijavimas ant sienos.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Alyva atspari Ugniai atsparus, Atsparus Vandeniui, nuimamas ir nebus pažeisti skaitikliai.Lipnios ir nuimamas, kad produktas yra pagamintas iš vinilo, be jokių papildomų klijų reikia padėti pasta.Ji yra paprasta naudoti ir lengva naudoti.Atgal produktas ateina su tinklelio linijų ir nurodymus, tai labai patogu savo matavimo ir pjovimo.

Kontaktinė knyga yra aukštos kokybės ir neįplėškite lengvai, tiesiog reikia nulupkite pagrindo popieriaus, tada klijuoti tapetai, kad butas kurioje vietoje norite, linijinės turi tinklelio pamušalu paramą, siekiant padėti jums lengvai pjovimo roll jūsų pageidaujamą dydį.tai geras pasirinkimas "PASIDARYK pats" entuziastams.

Pažeistas stalai ir spintos durys gali būti pritaikytas aukštos klasės išvaizdą.Mes asortimentas už prieinamą kainą namų dekoro sprendimai kad būtų lengva pakeisti išvaizdą ir sukurti savo dizainą.

Iš Naujo Apibrėžti Savo Vietos: Greito sprendimo gaivinančius iki paviršių, išreikšti savo individualaus dizaino idėjas greitai.Atėjo laikas pradėti renovacija, ypač dabar, mūsų lipni tapetai yra pasirengusi remti savo idėjas.Prašome nedvejodami pirkti.Montavimas yra paprastas procesas, net pradedantiesiems.Mūsų žievelės ir klijuoti lentynos įdėklo galima lengvai pritaikyti prie bet neakytojo paviršiaus tik šilumos ginklą ir valytuvas.Niekada jaudintis dėl pūslių arba raukšles.Galite naudoti mažą tiesiai pin/adata kišti a maža skylė burbulas.

Oranžinė

Naudojimo instrukcija: 1. Jis gali būti dedamas ant bet kokio lygaus švaraus ir sauso paviršiaus, pavyzdžiui, lentynos, lenta, medžio spintą, stalčių, sienos, lango, stiklo ir pan.Jį geriausia taikyti kambario temperatūroje. 2. Smėlio žemyn šiurkščių paviršių prieš klijuojant.Valyti didelius paviršius su švelniu muilu ir vandeniu. 3. Priemonė paviršių padengti.Supjaustyti filmą į tinkamą dydį, paliekant apie 5cm papildomų sutampa dėl visų kraštų, yra geriau. 4. Nulupkite pagrindo popieriaus, tolygiai su viena ranka, o lyginant plėvelę prie paviršiaus.Su jūsų kita vertus, iš centro į kraštus.Tai yra geriau naudoti minkštą skudurėlį. 5. Raukšles ir oro burbuliukai gali būti pašalintos taikant šviesos slėgis nuo centro į kraštus.Pierce užsispyręs burbuliukai su adata ir išspausti orą.

Žymos: rock tapetai lipdukas, adesivos parede, likti lipdukas, kontaktai popieriaus, lipduko, vinilo plėvelė, wallpap, raštuotas lipnus popierius rulonais, sienos dokumentų namų dekoro šalį, peoni tapetai roll, escurreplatos cocina

Atsiliepimai

Reitingas