Reprap 3D spausdintuvo kaitinimo ABS medžiagos MakerBot/RepRap/AUKŠTYN/Mendelio 1kg plastiko, Gumos, Medžiagos, Reikmenys

Reprap 3D spausdintuvo kaitinimo ABS medžiagos MakerBot/RepRap/AUKŠTYN/Mendelio 1kg plastiko, Gumos, Medžiagos, Reikmenys

Reprap 3D spausdintuvo kaitinimo ABS medžiagos MakerBot/RepRap/AUKŠTYN/Mendelio 1kg plastiko, Gumos, Medžiagos, Reikmenys

€8.22

Produkto aprašymas

  • Forma: Kietas
  • Medžiaga: ABS, Kaitinamosios
  • Skersmuo: 1.75 mm
  • Modelio Numeris: ABS, Kaitinamosios
  • Neto Svoris: 1kg
  • spalva: įvairios rūšies spalva
  • Prekės Pavadinimas: he3d

Reprap 3d spausdintuvo kaitinimo ABS medžiagos 1.75 mm MakerBot/RepRap/AUKŠTYN/Mendelio 1kg plastiko, Gumos, Medžiagos, Reikmenys

pls dėmesį, kad po to, kai jūs atlikti mokėjimą,palikite pranešimą apie spalvą,dydį ir medžiagą, jūs norėjote.taigi, kad mes galime paruošti prekes jums.

Pavyzdžiui: mėlyna ABS 1.75 mm 2roll.

Produkto informacija

Medžiaga: ABS

Skersmuo: 1.75 mm

Svoris: 1 kg (2.2 lb)

Spausdinti temperatūra: 230-260 laipsnių

jei jums reikia aukštos temperatūros juosta, ABS, pls spauskite žemiau nuotrauką

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Kitos apmokėjimo sąlygos prašome susisiekti su Zinojo.lt paslaugos.

Vežimą:

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2) jei laivybos bendrovė ją turi sandėlyje.Mes gausite sekimo numerį per 3 dienas.Jei ne, jums reikės papildomų 4-5 dienas.

3).Prašome patvirtinti, kad jūs pradėti teisingą ir pilną pristatymo adresą į Zinojo.lt.

(Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų adresą)

jūs būsite atsakingas už visus mokesčius, sukelia jums pateikti klaidingą siuntimo informacija apie Zinojo.lt tvarka.

4) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

EMS transportas bus greičiausias, po sėkmingo apmokėjimo, ten bus sekimo numerį per 24 valandas, kiti logistikos režimas turi būti padaryta, Kinijos vidaus tranzito 4-6 genijus sekimo numerį

Pristatymo Terminas :

UPS:2-5 darbo dienas

DHL:3-7 darbo dienas

"FEDEX": 5-10 darbo dienų

EMS:7-15 darbo dienų

KINIJA PAŠTU: 15-60 darbo dienas

Kai vežėjas yra labai pigūs, tačiau jis yra labai lėtas, kaip KINIJA PAŠTU , Jei galite reikalauti, kad pasirinkau šią vežėjas , mes negalime prisiimti atsakomybę už jį .Pavyzdžiui, ilgą laiką negali atvykti arba prarasti .Taigi, mes siūlome jums pasirinko greičiau ir geriau vežėjas .Apskritai mes siūlome, jūs pasirinko AVS .Nes mes galime atsiųsti jums tiesiogiai iš mūsų vieta .UPS ans DHL ir FEDEX reikia transporto iš Honkongo .Taigi, reikia laukti 3-5 dienas, prieš kurią mes gauname sekimo numerį .

Ruturn ir taisymas

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, Išskyrus tuos atvejus, Laivybos Išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

5) Jeigu jūsų mašina yra didelė problema ne dėl kokybės problemų, ir jūs norite atsiųsti jį man ištaisyti .Siuntimo išlaidas turėtų padengti pagal pirkėjo .Jei nenorite atsiųsti jį mums , mes galime jums suteikti techninę paramą .Mes galime jums padėti, kaip ją išspręsti .

Atsiliepimai

1)Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Muitinės formalumų ir mokesčių

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė .Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.(Ypač Ispanijoje klientams , kaip savo šalies custom mokestis yra labai didelis)

2 .Jei jūs atsisakyti ir grįžti sklypo, nes savo šalyje didelis custom mokesčių , Mes negalime priimti .jūs būsite atsakingas už visus mokesčius, sukėlė tai, Mes paprastai deklaruoti daiktų, kaip metalinis stentas 3d spausdintuvą, arba vertinamas mažiau muitinės deklaracijoje etikete, todėl, kad jums nereikia mokėti mokesčių mokėti mažiau mokesčių.Jei turite bet kokį specialų prašymą paskelbti apie vertę, pls, prašome susisiekti su mumis.

Žymos: 3d spausdintuvas išgydyti, kaitinimo tpu, 1kg abs, kaitinamosios, kaitinimo pla, ABS, Kaitinamosios, tuščias pen, 1.75 gijų stalius, mechanikas pen, pla plastiko 3d spausdintuvas, kaitinamosios

Atsiliepimai

Reitingas