WalkingPad R1Pro bėgimo takelis Sulankstomas Vertikaliai Saugojimas Didžiausias speed10Km/H Važiavimo Pėsčiomis Mašina su Motina Patalpų Fitneso Pratimas

WalkingPad R1Pro bėgimo takelis Sulankstomas Vertikaliai Saugojimas Didžiausias speed10Km/H Važiavimo Pėsčiomis Mašina su Motina Patalpų Fitneso Pratimas

WalkingPad R1Pro bėgimo takelis Sulankstomas Vertikaliai Saugojimas Didžiausias speed10Km/H Važiavimo Pėsčiomis Mašina su Motina Patalpų Fitneso Pratimas

€947.53

Produkto aprašymas

  • Didžiausias guolių svoris: 110KG
  • Greičio Diapazonas: 0.5-10km/h
  • Vardinė Įtampa: 220V
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nuolatinė išėjimo galia: 1.2 kw
  • Mažiausias greitis: 0,5 km/h
  • Sporto Tipas: Nuotolinio Valdymo Koja Jausmas Kontrolės
  • Sporto režimas: Bėgimo ir Ėjimo Režimo pasirinkimas
  • Bendras svoris: 38 kilogramų
  • Veikia diržo plotis: 42-44cm
  • Piko arklio galios: 2hp
  • Veikia diržo srityje: 120x44cm
  • Neto Svoris: 33kg
  • Modelio Numeris: R1 Pro
  • Nominali galia: 918W

Daugiau kuponai!!!!!!!!!!!Jei jums reikia, kai jums susisiekti su mumis, galite gauti daugiau kuponai!!!!!!!!!!! 1pcs Garsiakalbis, kaip dovana, Tiesiog dovana (neįeina po pardavimo).Sporto ir muzikos, pažangiųjų tinklų sujungimo. Atsisveikinti su sporto Salė, Paleisti Namie ar jūs vis dar nerimauja neturi laiko eiti į sporto salę?Dabar, mes galime paleisti namuose!Tai bėgimo takelis gali būti sulankstyti 180° kampu, todėl jūs neturite nerimauti, bėga iš vietos namuose.Ir jūs neturite jaudintis dėl triukšmo yra skundėsi, kurią kaimynai.Mūsų kierat yra galingas, tačiau triukšmas yra labai mažas.Su pažangios kontrolės ir naujokas greitį, paprasta operacija, todėl, kad jūs galite susipažinti su juo greičiau, ir pradėti naudotis iš karto.Galite pasirinkti, ar nori naudoti porankiai patenkinti įvairius poreikius, savo šeimos.Bendra konstrukcija yra paprasta ir lengva integruoti į įvairių namų stilių.Tai yra būtent tai, ko jums reikia sportui!Pagrindinės Savybės:

● 2 in 1 Dizainas

Su unikalaus dizaino rankena, paprastųjų forma priklauso bėgimo takelio, kuris gali būti naudojamas vartotojai patenkinti kasdien veikia needs.By saugoti porankiai žemyn, galite kreiptis į erdvės taupymo pėsčiomis mašina, tinka naudoti įvairių scenarijų.

● Žemas Triukšmo Sportas

Su brushless varikliu ir aliuminio lydinio rėmas, ilgaamžiškumas ir stabilumas yra gerokai pagerėjo.Geriau gebėjimas slopinti triukšmą.Maksimali apkrova 110kg, naudotis namuose neturės įtakos kaimynai.

● Patogus, Koja Jaučiasi

Kelių sluoksnių bėgimo diržą struktūra yra naudojama, siekiant išvengti slydimo, o užtikrinti pėdos komfortą.EVA paminkštinimas gali sumažinti kelio traumos.

● Pabrėžti LED Panel

Integruoti LED žibintai, į skydelis padeda stebėti greitį, atstumą ir pratybų metu.

● 3 Kontrolės Būdai

Rankiniu režimu, galite naudoti nuotolinio valdymo pulto arba KS Tinka APP jį kontroliuoti.Be to, jis gali būti kontroliuojamas su kojomis greičio automatinio režimo didesnis patogumas.

● Kūrybos Foldover Dizaino

Po treniruotės, jūs galite sulankstyti kierat 180 laipsnių pusę, įrengtas su porankiais ir juda ratais, lengvai ir laikyti jį su viena ranka.

● Saugos

Ateina su nauja saugos įrašą ir priekinė rankena jus saugus, o jūs naudotis.Rankena suteikia papildomą pusiausvyrą, o saugos klipas veikia kaip avarinio stabdymo mygtuką.Taip pat yra naujokas greitį ir užrakto nuo vaikų funkcijas, siekiant apsaugoti saugos šeimos.

Specifikacija:

● Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 1 x CR2350 ( built-in )

● APP: KS Tinka

● Greičio intervalas: nuo 0,5-10km/h

● Mažiausias greitis: 0,5 km/h

● Vardinė įtampa: 220V

● Nominali galia: 918W

● Veikia režimu: ėjimo / bėgimo režimu

● Produkto apkrova-110kg

Pakuotė 1 x WalkingPad Kierat R1 Pro 1 x Charing Kabelis 1 x Nuotolinio valdymo pultas 1 x Kabinti Virvę

Pastaba:

Kitą pavadinimą WalkingPad R1 yra WalkingPad R1 Pro.

Sporto ir muzikos, pažangiųjų tinklų sujungimo.

Žymos: tinka įrengti, kierat pėsčiomis trinkelėmis c1, kierat, lenktas medžio, didelis jogos kilimėlis, dviračių kilimėlis, meikaup, treadmil, padas vaikščioti, pėsčiomis sulankstomas bėgimo takelis, didelis bėgimo takelio

Atsiliepimai

Reitingas