Didmeninės! 100 VNT./daug gražių balta stručio plunksnų 20-25 cm / 8-10 cm vestuvių šventė apdaila

Didmeninės! 100 VNT./daug gražių balta stručio plunksnų 20-25 cm / 8-10 cm vestuvių šventė apdaila

Didmeninės! 100 VNT./daug gražių balta stručio plunksnų 20-25 cm / 8-10 cm vestuvių šventė apdaila

€16.43

Produkto aprašymas

  • modelis: Dažyti
  • Dydis: 20-25 cm / 8-10 inches
  • Medžiaga: Stručio Plunksna
  • spalva: Balta
  • Modelio Numeris: 20-25 cm / 8-10 cm
  • Prekės Pavadinimas: lanshui

Produkto Aprašymas

Medžiaga: stručio plunksnų

Dydis:20-25 cm / 8-10 cm

Spalva: balta

Kiekis:100vnt

Sąlygos: 100% nauja ir aukštos kokybės

Naudojimas: gali būti naudojamas scenoje, vestuvių papuošalai, maskarāde, namų dekoro, drabužiai, aksesuarai, rankdarbiai ir t.t.!"PASIDARYK pats" papuošalai, aksesuarai!

Pristatymas

1. Prekės yra vežamos po apmokėjimo gavimo.

2. Tarptautinis pristatymas gali užtrukti iki 20 darbo dienų.

3. Prašome patikrinti savo pristatymo adresą atsargiai, prieš mokėjimo, jis negali būti pakeistas, jei užsakymas buvo baigtas.

4. Jei jums reikia daugiau trumpą laiką, prašome susisiekti su mumis, mes galime siųsti per DHL/UPS/EMS, ir visi kiti kurjeriai norite, bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo išlaidas.

Dydžio ar Tinka Problemas

Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 0,5 colio matavimas.Jei radote dydis produktų netelpa,galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.Tačiau ,jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Ačiū!

Žymos: plunksnų vaza, plunksnų vainikas, žąsų plunksnų, audinys su plunksna, erelis pen, stručio plunksna, plunksnų apdaras, kailiai, plunksnos apdaila, sheild, laisvas stručio plunksnų

Atsiliepimai

Reitingas