Mlily Atminties Putų Čiužinys Toppper Aušinimo Gelio Lėtai Rikošetas Čiužinys Karalius Ir Karalienė Visiškai Twin Dydis Miegamojo Baldai

Mlily Atminties Putų Čiužinys Toppper Aušinimo Gelio Lėtai Rikošetas Čiužinys Karalius Ir Karalienė Visiškai Twin Dydis Miegamojo Baldai

Mlily Atminties Putų Čiužinys Toppper Aušinimo Gelio Lėtai Rikošetas Čiužinys Karalius Ir Karalienė Visiškai Twin Dydis Miegamojo Baldai

€88.75

Produkto aprašymas

  • Sveikatos Funkcijų: Taip
  • kilmės vieta: Kinija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Čiužinys Užpildyti: Atminties Putos
  • Prekės Pavadinimas: MLILY
  • Tipas: Miegamojo Baldai
  • Storis: 4cm
  • Bendro Naudojimo: Namų Baldai
  • spalva: mėlyna,balta,pilka
  • Modelio Numeris: 100301003465

Prekės Parametrai

Gamintojas:Mlily Medžiaga: Standartinis(Balta): atminties putos Šaldymo gelis (Mėlyna) :atminties putos+šaldymo gelis Bambuko anglis (Pilkos spalvos) :atminties putos+bambuko anglis Dydis: 200x180x4cm / 78.7x70.9x1.6in 200x150x4cm / 78.7x59x1.6in 190x150x4cm / 74.8x59x1.6in 190x120x4cm / 74.8x47.2x1.6in 190x90x4cm / 74.8x35.4x1.6in Keitimas: 1inch=2,54 cm Pastaba: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Po naujųjų topper yra atidarytas, ji bus patalpinta gerai vėdinamoje vietoje 24 iki 48 valandų išsklaidyti šiek tiek putų kvapas ir visiškai formos!

Kodėl Verta Rinktis Atminties Putų Čiužinys Topper?

✔ Minkština čiužinys pridėti papildomas plushness. ✔ Taupo pakeitimo išlaidas, suteikia naują gyvenimą jūsų čiužinys. ✔ Prailgina galiojimo laiką Esamų čiužinys. ✔ Atitikti jūsų kūno ir sumažina spaudimo taškus.

Sumažinant Spaudimo Taškus

Atminties putų čiužinys topper gali būti realigns ir atitinka pat į konkrečias jūsų kūno kontūrų, lova topper suteikia papildomą paramą, kaklo, nugaros ir taškų spaudimą banishing visi galimi skausmai, leidžianti jums užmigti ne kartą.

Ventiliuojamos Dizainas

Šių ventilations užtikrinti pastovų oro srautą per topper, geriau išsklaidyti šilumą.Gelis čiužinys topper suleidžiama su gelio granulės, pristatyti temperatūra reglamentą, aušintuvas, sausesnė ir sveikesnė miego.

Saugumą ir Komfortą

Perkant atminties putos topper su CertiPUR-US Sertifikuota jūsų šeimos sveikata.Nėra kenksmingų cheminių medžiagų, mažiau LOJ , jis yra saugus žmonėms ir aplinkai.

Mokėjimo

Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.Visi mokėjimai atliekami Zinojo.lt yra tvarkomi Alipay.

Pristatymas

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pašto adresas yra teisingas. 2.Turime 3-7 darbo dienas parengti tvarką ir siųsti sklypų. 3.Užsakymus gali tekti išvalyti muitinės jūsų šalyje.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas, pirkėjas bus renkami šie mokesčiai Paskirties postas.

Garantija

Mes suteikiame 12 MĖNESIŲ garantiją visiems mūsų gaminiams.Jei radote defected dalis, prašome nufotografuoti iš karto ir siųsti jį į mūsų po pardavimo, klientų .Mes turime profesionalių po pardavimo komandos išspręsti jūsų problemas internete.

Grąžinamosios išmokos ir Grįžti

Jei jums nereikia gauti elementus mes visa grąžinamoji išmoka, arba vėl jūs.Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčų,mes padarysime viską, kad slove problema.Jei jums nepatinka mūsų produktą,galite prašyti grįžta per 7 dienas nuo gavimo elementus.Grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir į pradinę būklę.Mes negalime sau leisti, laivybos mokestis už grąžintą prekę.Prašome leisti mums 7-15 dienų procesą, grąžinimo tvarka ir grąžinti į jūsų sąskaitą gavusi savo paketą.

Atsiliepimai

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes slove problema, kol būsite patenkinti.

Žymos: nėrimo kilimas, karalius ir karalienė marškinėliai, oro lova, meno king size lova, čiužinys lova, matress, miegamasis furnitur, lova matress, baseinas intex, lova topper

Atsiliepimai

Reitingas