LCD Skaitmeninis Wifi Šildymo Termostatas Programuojamas Sieniniai Belaidžio Temperatūros Kontrolė Vandens Šildymo Temperatūros Reguliatorius

LCD Skaitmeninis Wifi Šildymo Termostatas Programuojamas Sieniniai Belaidžio Temperatūros Kontrolė Vandens Šildymo Temperatūros Reguliatorius

LCD Skaitmeninis Wifi Šildymo Termostatas Programuojamas Sieniniai Belaidžio Temperatūros Kontrolė Vandens Šildymo Temperatūros Reguliatorius

€49.31

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Galia: normal
  • Modelio Numeris: Šildymo Valdiklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Smart Belaidis Termostatas: priima su papildoma chip kontrolės ir didelio tikslumo jutiklių, mažas energijos suvartojimas šildymo prietaisas yra sukurtas elektra valdomos sklendės kontroliuoti vandens šildymo sistema.

3.35-colių LCD Ekranas: realaus laiko ekranas kambario temperatūros, savaitę, dabartinis laikas ir temperatūros nustatymas ekrane.su baltu apšvietimu aiškiai peržiūra per mažai šviesos būklės.

Pažangi Pastovios Temperatūros Kontrolė: per palyginti realiuoju laiku, aplinkos temperatūros ir temperatūros iš anksto nustatytas vartotojo, automatiškai įjungti/išjungti šildymo įrenginį, realizuoti tikslą, automatinė pastovios patalpų temperatūros kontrolės.

Energijos Taupymo Programuojama Funkcija: termostatas yra savaitinis, programuojamas ir galima nustatyti 6 laikotarpius kiekvieną dieną su įvairiais temperatūros.Taip pat galite pasirinkti, rankinio valdymo ir kontrolės laikotarpį.Labai patogus ir energijos taupymą.

Nuotolinio Valdymo pultas: tai yra įmanoma kontroliuoti elektros šildymo sistemos, naudojant savo mobilųjį telefoną APP(Smart Gyvybei) bet kuriuo metu ir bet kur.

Anti-užšaldyti Funkcija: valstybės išjungus, termostatas bus įjungti automatiškai pradėti šildymą, kai kambario temperatūra yra žemiau 5℃, ir auto išjungimas, kai jis pasiekia iki 7℃.

Stabili Belaidžio Dėžė: belaidžio ryšio perdavimo atstumas yra iki 200m (atviroje vietovėje).Tiesiog powered by 2vnt AAA baterijos(neįtraukta), siųstuvas gali būti sienos, sumontuoti arba laisvai pastatant ant stalo.

Programos: tinka kontrolės, vandens, šildymo, elektros, sklendės, vandens šildymo ir sienos kabo krosnis.

Kištukinis ir naudojimo Instrukcija tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija:

Maitinimo Režimas: dvi AAA baterijos(neįtraukta)

Temperatūros Daviklis: NTC

Temperatūra Pažanga: ±0.5℃

Ekrano Diapazonas: 0~90℃

Savarankiškai vartoti Galia:

Temperatūros Nustatymas: 5~90℃

Taikoma Temperatūra: 0~50°C

Apkrovos Srovė: 3A (varžinis)

Gavimo Maitinimo Įtampa: AC220V 50/60Hz

Bevielio Perdavimo Atstumas: 100-200m į atvirą erdvę

Wireless Dažnis: 868MHZ/433MHZ (dvipusis FSK)

WIFI Ryšio Protokolas: Tuya protokolas

WIFI Dažnis: 2.4 G

Medžiaga: PC + ABS

Siųstuvo Dydis: app.13.5x8.6x2.2cm/5.31x3.39x0.87in

Imtuvo Dydis: app.8.5x8.5x2.5cm/3.35x3.35x0.98in

Spalva: Balta

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Siųstuvo

1 x Imtuvas

1 x Skydelis

2 x Atramos

2 x Varžtas

1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: smart termostatas, temperatūros kontrolės, wifi bevielio ryšio termostat, termostatas, termostatas wifi, skaitmenų termostatas, skaitmeninis termostatas controler, kontroliuoti temperatūrą, wifi, wifi, termostatas, dujų katilo nuotolinis, netatmo termostatas

Atsiliepimai

Reitingas