BULLCAPTAIN Vyrų Crossbody Krepšys Oda Krūtinės, Pečių Maišą Ruda Piniginė Vandeniui Anti-Theft Keliauti Pėsčiomis

BULLCAPTAIN Vyrų Crossbody Krepšys Oda Krūtinės, Pečių Maišą Ruda Piniginė Vandeniui Anti-Theft Keliauti Pėsčiomis

BULLCAPTAIN Vyrų Crossbody Krepšys Oda Krūtinės, Pečių Maišą Ruda Piniginė Vandeniui Anti-Theft Keliauti Pėsčiomis

€21.67

Produkto aprašymas

  • Pagrindinė Medžiaga: PU
  • Proga: Universalus
  • Prekės Pavadinimas: BULLCAPTAIN
  • Modelio Numeris: piktograma
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas
  • Išorinis: NĖRA
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Stilius: Mados
  • Rankinės Tipas: Entire
  • Formos: Sankaba
  • Pamušalas: NĖRA
  • Lytis: VYRAI
  • Rankenų/Dirželiai: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kietumas: MINKŠTAS

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Ši maža kuprinė diržas yra pagamintas aukštos kokybės atspari vandeniui oda.Pagrindinis skyrius su 2 vidinės kišenės gali puikiai pritaikyti savo "iPad Mini", " kindle maži nešiojamieji kompiuteriai, mobilusis telefonas ir pan.Kuprinė tai, reguliuojamas diržas per petį, gali padėti jums dėvėti patogiai.Tai yra patvarus, universalus ir lengvas kuprinė, kuri yra puikus jūsų kasdieninę veiklą.

100% ODOS: "messenger" kilpos maišas yra pagamintas iš aukštos kokybės visiškai grūdų odos, kuri yra minkštas ,patvarus ir atsparus vandeniui.Aptakus ir elegantiškas mercerized audinio pamušalas apsaugoti produktus gerai.Tai krūtinės krepšys yra mini kuprinė, bet tai yra puiki dydžio imtis dienų kelionę ar apsipirkti.Krepšys gali būti atliekami su D žiedas arba reguliuojamas diržas per petį.

KELIS SANDĖLIAVIMO PASKIRTIES SLING BAG: grynasis sagtis maišelis yra puikus akiniai nuo saulės,skėčiai.Priekyje ir užpakalinėje užtrauktuku kišenės yra puikus įvairių smulkių daiktų.

UNBALANCE KUPRINĖ DĖVĖTI STILIŲ: Tai piniginės kuprinė yra 3 būdas krepšį, jūs galite dėvėti jį vistiek jums patinka, krūtinės bag/ pečių maišą / crossbody maišelį.Tai saugu , stilingas, patogus, lengvas ir patogus.

STILINGAS & UNIVERSALUS DIZAINAS:Maišeliai yra aukštos kokybės, universalios, maišeliai, kurie užpildyti kelis vaidmenis.Tai puikus pėsčiųjų/kelionės/dviračių/pėsčiųjų/muziejai/teminiai parkai ir kasdien naudojant.Taip pat tai puiki dovana visiems.

Dydis: 30,0 cm x 15,0 cm x 8,0 cm

Medžiaga: oda

Svoris: apytiksl. 18oz (520g)

Spalva: ruda

Vidaus Struktūrą:

1x pagrindinis užtrauktuku erdvus kamera su 1 vidinis užtrauktuką kišenės ir 1 vidinis slide-kišenėje telefonai, piniginės ,knygos, "Kindle", "iPad" (Iki 9.7 colių.

1x lengva-slide-kišenėje su ausinių laidą skylę ir grynasis sagtis apie 8 colių giliai akiniai nuo saulės atveju, buteliai ir skėčiai.

Išorės Struktūra:

1xzippered kišenė priekinio atvartu bilietus, pasus, arba 3,5 colių piniginės & kortelės laikiklį.

Komplektą Sudaro:

1 x Kuprinė Diržas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: bullcaptain mini krepšys, mini mados rankinės vaikams, genuin vyrų odos piniginės, bullcaptain natūralios odos piniginės", krepšys ruda, vakarų piniginės vyrams, prekės crossbody krepšys, želė silicio monetos piniginėje, striukė piniginės vyrams, krepšys vyrai, kelionės

Atsiliepimai

Reitingas