Gelike Vinių Cinkavimas Milteliai Nustatyti Nagai Spalvų Nemokamai Lempos Panirimas Sistema, Akrilo Aišku, Natūralių Manikiūro Prekės Ženklo "Chrome" Prancūzijos Pratęsimo

Gelike Vinių Cinkavimas Milteliai Nustatyti Nagai Spalvų Nemokamai Lempos Panirimas Sistema, Akrilo Aišku, Natūralių Manikiūro Prekės Ženklo

Gelike Vinių Cinkavimas Milteliai Nustatyti Nagai Spalvų Nemokamai Lempos Panirimas Sistema, Akrilo Aišku, Natūralių Manikiūro Prekės Ženklo "Chrome" Prancūzijos Pratęsimo

€12.33

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Nagų Gelis
  • Sertifikavimo: KAULŲ IR RAUMENŲ SISTEMOS SGS
  • Feature2: Sudėtyje yra kalcio ir Vitamino E
  • Medžiaga: Milteliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šalinimas: Lengva Pašalinti Per 5-8 Minutes
  • NET WT: 10g miltelių
  • Funkcija: Bio-medicinos formulė iš Japonijos.
  • Prekės Pavadinimas: Gelike eb
  • Saugos: Vaikams ir nėščioms moterims
  • Ilgalaikis Laikas: Ilgai tęstis ilgiau kaip 3 savaites
  • Kvapas: bekvapis

SAVYBĖS IR SPECIFIKACIJOS:

Talpa: 10ml

Spalva: Kaip nuotraukose

Pakuotės Turinys:

1 Dėžutė 10ml EB Panirimas Milteliai

Ypatybė:

1. Tas Panirimas Milteliai yra lengva padaryti su prancūzijos ir gradientas poveikį.

2. Privalumai yra paprastas ir greitas taikyti, patvaresni nei nagų lakas, ir trūkumas yra tai, kad ji nėra lengva pašalinti(taip pat, kaip nagų gelis)

3.Gali būti naudojamas ant natūralių nagų ir netikrus nagus.

4.Pateikti fantastiškais gamtos išvaizdą jūsų nagai.

5.Puikiai tinka naudoti namuose arba profesionaliam naudojimui.

Kaip naudoti :

1. Paruoškite savo nagų

2. Taikyti plonu sluoksniu cinkavimas bazės

3. Cinkavimas patarimas visą nagų į patiekalą

4. Teptuku perteklių milteliai

5. Taikyti antrą sluoksnį kritimo Base Coat

6. Cinkavimas patarimas vinis į lėkštę, kad būtų pasiekti norimi šypsena linija

7. Teptuku perteklių milteliai

8. Taikyti cinkavimas AKTYVATORIUS

9. Sklandžiai ir patobulinti paviršius su buferio

10. Taikyti viršutinį sluoksnį

PASLAUGOS

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

MOKĖJIMO

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA

1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA.

2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 35 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

8) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: cinkavimas nagų milteliai rinkinys, aiški kritimo milteliai, vinių cinkavimas, nagų mirkymas aukso milteliai, nagų mirkymas milteliai liqud, Nagų Mirkymas Milteliai, cinkavimas miltelių sistema, cinkavimas nagų milteliai, veidrodis nagų milteliai, aišku, Nagų Milteliai Rinkinys

Atsiliepimai

Reitingas