LUBINSKI Cigarų Peleninę Kelionės Peleninę Lauko Keramikos Valties formos, Pelenų Plokštelės laikiklį 1 cigarų Vieno Lizdo Dizainas

LUBINSKI Cigarų Peleninę Kelionės Peleninę Lauko Keramikos Valties formos, Pelenų Plokštelės laikiklį 1 cigarų Vieno Lizdo Dizainas

LUBINSKI Cigarų Peleninę Kelionės Peleninę Lauko Keramikos Valties formos, Pelenų Plokštelės laikiklį 1 cigarų Vieno Lizdo Dizainas

€15.24

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: kišenė
  • Modelio Numeris: g110
  • Pavadinimas: cigarų peleninė
  • Medžiaga: Keramikos
  • Prekės ženklas: LUBINSKI

Aprašymas:

Medžiaga: Keramika

Svoris:177g

Dydis:170*62*30 mm

Pakuotė:

Cigarų Peleninė *1

Lauke*1

Apmokėjimas:

► Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

► Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

► Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Shippent:

► VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

► Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

► Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

► PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

► Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

► Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grąžinti:

► Turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

► Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti

► Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

► Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai:

► Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

► Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: didelių cigarų peleninę cohiba, rinkiniai cigarų, cigarų vamzdis, ykpuii cigarų atveju, cigarų pjovimo, atveju cigarų, cigarų adatos, pelenų plokštelės pelėsių, cigarų, oro filtras toyota prado

Atsiliepimai

Reitingas