Kūrybos Bling Krištolo ir Deimantų Animacinių filmų Automobilio Oro Gaiviklis Išleidimo Angos Įrašą Automobilių Kvepalų Kietas Difuzorius Automobilių Aksesuarų Mergaitėms

Kūrybos Bling Krištolo ir Deimantų Animacinių filmų Automobilio Oro Gaiviklis Išleidimo Angos Įrašą Automobilių Kvepalų Kietas Difuzorius Automobilių Aksesuarų Mergaitėms

Kūrybos Bling Krištolo ir Deimantų Animacinių filmų Automobilio Oro Gaiviklis Išleidimo Angos Įrašą Automobilių Kvepalų Kietas Difuzorius Automobilių Aksesuarų Mergaitėms

€4.59

Produkto aprašymas

  • Specialios Funkcijos: Pašalinti kvapą, saugo oro gaiviklis, automobilių
  • Formos: Kietas
  • Tipas: Automobilių kvepalai
  • Elemento Plotis: 40mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Baisher
  • Elemento Ilgio: 60mm
  • Medžiagos Tipas: Plastikiniai+Lydinio
  • Modelio Pavadinimas: Universalus
  • Prekės Svoris: 0.12kg
  • Naudoti: Automobilių Išleidimo Angos Oro Gaiviklis
  • Elemento Tipas: Oro Gaiviklis
  • Produkto pavadinimas: Oro gaiviklis automobilių kvepalai įrašą
  • Medžiaga: Crystal+Lydinio

Kūrybos Bling Krištolo ir Deimantų Animacinių filmų Automobilio Oro Gaiviklis Išleidimo Angos Įrašą Automobilių Kvepalų Kietas Difuzorius Automobilių Aksesuarų Mergaitėms Produkto pavadinimas: Oro gaiviklis, automobilių kvepalai įrašą Materia l: lydinio, kristalų Tinka: Universalus visas automobilių Rūšis: Automobilių oro išleidimo kvepalai ventiliacijos įrašo Funkcijos: 1. Galvanizavimo proceso lydinio materialaus kūno, rankomis poliruoto, aukštos nominali vertė, išsibarstę greitai, patvaresni. 2. Mini kompaktiškas, ne vieta.Stilingas ir gražus išvaizdą, suteikia gyvenimo mažai kuo skiriasi. 3. Sraigtas oro išleidimo kvepalų ilgalaikis aromatas, pašalinti kvapas, išgryninti orą. 4. Augalų gavyba, sveikas, žaliavos.Nėra pramonės, dirbtinių alkoholio, visada atkreipkite dėmesį į savo sveikatą. 5. Įdėkite minkšti plastikiniai įrašą į oro angos, kurios yra patogu ir greita, plug and play.Pažymėti: nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū!Pakuotę sudaro: 1X Oro išleidimo angos įrašą 1X Kvapnios lapas(Dovana) MOKĖJIMO:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-35 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 5-7 darbo dienų, dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus apsipirkimas mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Žymos: alkantara automobilį, automobilių kvepalai asmens, oro purifi, auto kvapas, 0 automobilio difuzorius, komanda oro pajėgų, profesionalus automobilių gaiviklis, automobilių veidrodėliai pakabukas, automobilių kvepalų, globbles švyti

Atsiliepimai

Reitingas