Kūrybos Vokiečių Aviganis Statulėlės Organizatorius Atveju, Rankų Darbo Dervos Wolfhound Miniatiūriniai Saugojimo Dėklas Namų Apdailos Amatų

Kūrybos Vokiečių Aviganis Statulėlės Organizatorius Atveju, Rankų Darbo Dervos Wolfhound Miniatiūriniai Saugojimo Dėklas Namų Apdailos Amatų

Kūrybos Vokiečių Aviganis Statulėlės Organizatorius Atveju, Rankų Darbo Dervos Wolfhound Miniatiūriniai Saugojimo Dėklas Namų Apdailos Amatų

€48.49

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: PE
  • Kokybiškos: Rankų darbo Iškirpti ir Dažytos
  • Taikymo Pozicija: Stalo
  • Dydis: Apie 15cm*19cm*28cm
  • spalva: Spalvota
  • Funkcija: Dekoravimas, Dovanos, Meno Kolekciją ir Suvenyrų ir pan.
  • Paraiškos Vieta: Namų, Biuro, Kavinė, Baras, Viešbutis, Parduotuvės Langą ir Restorane.
  • N.W.: Apie 0,8 kg
  • Prekės Pavadinimas: ZHENGHAN
  • Pritaikyti: Taip

1. Aprašymas: Kūrybos Vokiečių Aviganis Statulėlės Organizatorius Atveju, Rankų Darbo Dervos Wolfhound Miniatiūriniai Saugojimo Dėklas Namų Apdailos Amatų.

2. Medžiaga: Aplinkos apsaugos derva.

3. Spalva: Daugiaspalvis .

4. Dydis(cm): Apie 28(Aukštis)*19( Plotis)*15( Ilgis).

5. N.W.: Apie 0,8 kg.

6. Gaminys: Rankų darbo iškirpti ir dažytos.

7. Naudojimas: D ecoration, meno kolekcijos, dėkingi, dovana, gimtadienio, suvenyrų ir šventė ir kt.

8. Vieta Kilmės šalis: Kinija.

Nuotraukos, Nurodant:

Daugiau kūrybinės amatų, prašome !

Apie pakavimas:

Apsuptas polistireno ir burbuliukų maišelį viduje dėžutėje, kad yra įvyniojami su lipnia juosta.

Apie laivybos:

Jei turite kokių klausimų ir/ar paraiškų dėl laivybos ir/ar pristatymo šabloną, prašome maloniai susisiekite su mumis, be jokių nedvejodama.

Apie pakeisti ar grąžinti prekę:

Prašome patikrinti elementą kaip galima greičiau po to, kai gavo paketą.Jei prekė yra pažeista, praneškite mums ir siųsti nuotraukas per 48 valandas( nes jums užsiregistruoti imtuvas kopiją express).Mes pakeisime jums be nedvejodama.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome konsultuotis su mumis.

Kaip grąžinti prekę.Kaip žinome, yra vaizdo skirtumas skirtingų monitorių, todėl spalva punktas gal skiriasi šiek tiek.Ir taip pat, šviesos nukrypsta, kai, atsižvelgiant į nuotraukas, gal skiriasi spalva elementą.Taigi, mes turime atsisakyti priimti jūsų grąžinti prekę, jei rerurning priežastis yra dvi sąlygos, nurodytos aukščiau, arba vienas iš jų.

P. S.: Grįžtančių priežasties, kad mes nepriimame taip pat apima, kad prekė yra iš skirtingų lūkesčių vaizdą savo galvoje prieš jums gauti elementą.

Pastabos: Klausimai ne minėta, turi būti išspręsti taikiai per draugiškas derybas!Nesvarbu, kokius klausimus ar problemas, jūs susitiko iš anksto parduoti, pardavimo ar po pardavimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mūsų veiklos principas yra jums malonus apsipirkimas.

Kaip mes žinome, kad nėra nieko tobulo pasaulio.Šis šuniukas nėra puiki, yra gal keli dalelę ir dėmės netolygi spalva plinta, bet tai tik efektingas rankų darbo amatų ( Ypač tiems, vintage stilių) ir kiekvienas rankų darbo amatų, yra unikali pasaulyje.Bet esu tikras, kad tai bus puikus jūsų suvokti akis!

Žymos: katė labirintas, statuette vokiečių aviganis, moteris saugojimo organizatorius, šuo plokštelės, irish wolfhound, mažylių dėlionė, Airijos, piemuo, folija saugojimo organizatorius, vokiečių aviganis sodo statula

Atsiliepimai

Reitingas