Nemokamas Pristatymas 1 vnt 1/2" DN15 Žalvario TP Vožtuvas, temperatūros, slėgio ribojimo vožtuvas

Nemokamas Pristatymas 1 vnt 1/2

Nemokamas Pristatymas 1 vnt 1/2" DN15 Žalvario TP Vožtuvas, temperatūros, slėgio ribojimo vožtuvas

€15.93

Produkto aprašymas

  • Temperatūra Media: Vidutinės Temperatūros
  • Struktūra: Slėgio Mažinimo
  • Žiniasklaida: Vandens
  • Modelio Numeris: FS-TPV-15-1
  • Uosto Dydis: 1/2" DN15
  • Galia: Solenoido
  • Spaudimas: Žemas Slėgis
  • Prekės Pavadinimas: misure
  • Medžiaga: Žalvaris

1 vnt 1/2" DN15 Žalvario TP Vožtuvas, temperatūros, slėgio ribojimo vožtuvas

Į šį sąrašą įeina: 1 vnt. 1/2"" DN15 Žalvario TP Vožtuvas

Naudojimas:

Jis naudojamas turint paspaudus tipo saulės vandens šildytuvas, dujų šildytuvas, elektrinis šildytuvas, vandens šildytuvas, kuro, vandens šildymo šilumos siurblys, jautrus funkcija šildytuvas, ir t. t.įvairios rūšies šildytuvai (pavyzdžiui, katilų) ir karšto vandens talpyklos.

Pareigos:

TP apsauginis vožtuvas kontroliuoja ir riboja temperatūros ir slėgio karšto vandens, esantis saulės vidaus vandens saugojimo šildytuvas ir neleidžia, ji negali įkaisti daugiau nei 100°C, formavimas garo.

Pasiekus parametrus, vožtuvas išleidimo pakankamą kiekį vandens į atmosferą taip, kad temperatūros ir slėgio,grįžti per sistemos veikimo ribos.

Techninis parametras:

Standartinis nustatymas slėgis: 0.7 Mpa

Temperatūra paramos: 99 Cel.Laipsnį ( 210 F. Laipsnis)

Dydis

Įleidimo/išleidimo

(in)

A

(mm)

B

(mm)

D

(mm)

T

(mm)

svoris

(g)

Tarifo Šildymui

BTU/Val

Ventilis DN15

R1/2xRp1/2

41

82

29

101

237

15,000

Vožtuvas

DN20

R3/4xRp3/4

42

83

29

100

258

100,000

Įrengimas:

Temperatūros ir slėgio ribojimo vožtuvas turi būti įrengtas ant vandens šildytuvo viršaus arba šono.Temperatūros jutikliai turi būti panardintas į vandenį.

Schema įrenginyje, kaip nurodyta toliau:

Mokėjimo

· Prašome sumokėti per 3 dienas po aukciono.

· Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų mokėjimo, jei turite kokių nors problemų.Pristatymo informacija

· Jūsų prekės bus išsiųstos per 48 valandas darbo dienas, jei mokėjimo pavedimas ištrinamas prieš 8 VAL PST kasdien (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių dienas).Jei yra išimtis, mes jus informuosime.

· Pirkėjas, kaip importuotojui, yra atsakingas už mokėjimo muitinio įforminimo išlaidas ar susijusių MOKESČIŲ.Pardavimo sąlygos

· Teigiami Atsiliepimai yra mūsų gyvenimas.Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą.Mums rūpi mūsų vertingų klientų.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, bei stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys problemų išspręsti negali.Apie mus

· Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes specializuojamės į Energijos Taupymo elektronika: Saulės vandens šildytuvas ir valdikliai, siurblinėms, saulės įkrovimo valdiklis, keitiklis, SAULĖS Žibintai ir t. t.., Prašome aplankyti mus dažnai.Mums yra malonu su jumis dirbti!Susisiekite su mumis

Visos komunikacijos yra tvarkomi per elektroninius laiškus ir ALI pranešimą.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Žymos: vamzdžių apkaba, vandenilio hho, nerūdijančio triclamp, 12v diafragma siurblys, siurblys vandens, vožtuvas vandens, pypkių tabakas, pavasario vožtuvas slėgio viryklė, viršslėgio vožtuvas, sobo akvariumo reikmenys

Atsiliepimai

Reitingas