5" LCD HD 1080P HAINAUT VAIZDO Testeris Analoginė vaizdo Kamera Riešo Stebėti UTP 12V Galia

5

5" LCD HD 1080P HAINAUT VAIZDO Testeris Analoginė vaizdo Kamera Riešo Stebėti UTP 12V Galia

€46.01

Produkto aprašymas

  • Jutiklio Tipas: CMOS
  • Didžiausias IR Atstumo(m): 00
  • Modelio Numeris: HAINAUT kamera testeris
  • Prekės Pavadinimas: Phineli
  • Jutiklio dydis: 1/3 colių
  • Kištuko Tipas: JAV Plug
  • Objektyvo: 2,8 mm

5" LCD HD 1080P HAINAUT VAIZDO Testeris Analoginė vaizdo Kamera Riešo Stebėti UTP 12V Galia

Savybės:

• Geriausios sistemos įrangos diegimas ir tikrinti, projektavimas.built-in Li akumuliatorius; vaizdo terminalo ir nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis.Delno dydžio, lengva nešiotis ir naudoti.

• Per DC power out leidžia vartotojui patikrinti; tinkamą fotoaparatą arba patvirtinti diegimą.It' s patogus vaizdo įranga, kuri padeda bendravimas ir diskusijos su klientais per diegimo procesą.

• Su ADSL Aptikimo Funkcija Taikymo:

- Stebėti: fotoaparatas kokybės tikrinimą; vaizdo instaliacijos taisymas; tikrinti ir remontuoti stebėti sistemos grandinė......kt.Pareigos:

1, Nešiojamų produkto Universaliuosius

-Nešiojamų produktas gali naudoti bet kurioje vietoje ir bet kuriuo laiku.Ji yra lengva laikyti ir nereikia sudėtingos įrangos, kad hiders tikrinantis ir remontas.

2, Stebėti

5" aukštos vaizdo rezoliucijos ekranas leidžia rodo, aišku

3, Ilgas darbo laikas

Suteikiančias su Ličio baterija didelės pajėgumą.Kiekvieną 8hours įkrauti prekės 6-7 darbo valandas. (HAINAUT ir CCD elektros energijos tiekimo be)

4,Žmogiškas dizaino išvaizdos

-Ranka laikykite dizaino specialistams.Lengva operacija be kilimui pirštinės greičiu savo darbų.Užsegimas žiedo apačioje telpa į visas grandines ir naudoti visose aplinkose.

5,Paramos DC maitinimo fotoaparato Specifikacija: Ekranas 5" TFT Color LCD ekranas Vaizdo Raiška (480X272)/(800X420) Vaizdo Video x1 power out DC maitinimo iš x1 (HAINAUT fotoaparato maitinimo šaltinis/Max elektros valiuta 1500mA) Sistema Formatas PAL/NTSC/HAINAUT Būsenos Indikatorius 2LED Įkrovimo IND=Red 12V OUT=BLUE Sąsaja OSD GALIOS Maitinimo šaltinis integruotas pakartotinai įkraunamas Ličio baterija:3.7 V 4000mA Galios Išorinis maitinimo šaltinis: DC 5V 2.0 A Adapteris Aspektas/Wight, 135(L)*100(W)*45(H) (mm) 280g

MES SUTEIKSIME SEKIMO NUMERĮ !!!

Geriausias pasirinkimas ir geriausios nuolaidos Dėkojame už jūsų užsakymą!

Žymos: vaizdo stebėti, kamera secur, stebėti mažus, hdmi bandymo stebėti, kamera testeris, stiklo stebėti, vaizdo stebėti, testeris, vaizdo testeris adhs, ip kameros bandymo, kamera ip testeris

Atsiliepimai

Reitingas