"Samsung Galaxy Note 10.1 P600/P601/P605/P602 Plokštė Bandymo Originalus Full Naudoti Logika Lenta Su Chip Mainboard Android OS

"Samsung Galaxy Note 10.1 P600/P601/P605/P602 Plokštė Bandymo Originalus Full Naudoti Logika Lenta Su Chip Mainboard Android OS

€12.32

Produkto aprašymas

  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Atrakinta: Taip
  • Versija: P600/P601/P605/P602
  • su žetonų: Taip
  • Prekės Pavadinimas: HHX
  • Modelio Numeris: "Samsung Galaxy Note 10.1 P600 P601 P605 P602
  • Dažnio Diapazonas: "Samsung Galaxy Note 10.1 P600 P601 P605 P602
  • QC: Visą QC Išbandyti
  • Sandėlyje: Sandėlyje
  • Statusas: Visai Baigtas Plokštė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Tipas: Vidaus
  • sąlyga: Naudojamas ir Gero darbo
  • OS: "Android"

RM22845996206325834

Produkto Aprašymas

Prekės Informacija

1."Samsung Galaxy Note 10.1 P600/P601/P605/P602 plokštė

2.Norėdami pakeisti savo seną ir sugadintą vienas

3.Atrakinta ir gerų Produktų Ekranas

Svarbūs Patarimai

1.Visi originalus plokštė yra visi naudojami ir sena,ne nauja.Mes išbandyti jį vėl ir vėl įsitikinti, kad jis gali būti 100% geros darbo iki išsiuntimo.

2.Prieš užsakymus,turite patvirtinti, telefono versiją.Jei nesate tikri,prašome atidaryti savo mobiliojo galinį dangtelį,nuimkite bateriją,imtis aiškių nuotraukų ir tada atsiųsti mums.Mes padėsime jums patvirtinti versija.

3.Jei jūs nežinote, kaip įdiegti,prašome sumontuoti profesionalūs asmuo.Kaip pirkėjas naujinimus ir plėtinius sistema,todėl plokštė iš paslaugų, mes nesame atsakingi;prašome pirkėjų supranta,ačiū.

4.Jei norite plokštė greičiau,jums būtų geriau pasirinkti DHL/EMS/FEDEX laivybos;visi iš mūsų nori, kad plokštė turi būti vežami saugiai ir greitai.

5.Jei jūs turite urmu paklausa,prašome nedvejodami kreipkitės į mane ir aš jums pasiūlyti geriausias didmeniniams kainą.Atkreipkite dėmesį, kad mes taip pat parduoda telefonas,hdd ar kitos dalys labiausiai ženklų, su aukštos kokybės ir geriausios kainos.

Pastaba:

1.Mes neturime accpet bet koks ginčas dėl šių priežasčių:

(1)pagrindinės plokštės yra naudojamos,senas ar antra vertus.

Kaip mums visiems žinoma,plokštė yra išardyta iš originalios ir oficialios mašina, kuri yra naudojama, ne naujas, bet visi yra išbandyta dar gerokai prieš pristatymas.

(2)pagrindinės plokštės yra iš darbo po modernizuotos/atnaujinta pirkėjas.

Mes siūlome jums nebūtų atnaujinti atsitiktinai, kuris yra nenuspėjamas,ypač žemo lygio konfigūracijos modeliai.

Mes atnaujinta naujesnių ir saugesnių redakcija už jus, kai bandymas.

(3)pagrindinėje plokštėje yra pažeistas, ar ne-fu ncti s po pirkėjo neteisingo sumontavimo.

Prašome įsidiegti ir išbandyti, profesinės asmeniui, jei jūs nežinote, kaip kovoti su lenta po to, kai jūs jį gauti.

Vežimas Ir Pristatymas

Šiuo metu mes laivas mūsų produktas, visame pasaulyje,išskyrus GOA/FPO naudojant patikimų trečiųjų šalių kurjerių paslaugos.

Pristatymo laikas kad ji mano, kad gauti savo užsakymą priklauso nuo 2 faktorių: pristatymo būdą pasirinkti ir užsakymų įvykdymo laiką.Atkreipkite dėmesį, kad mes darome viską, kad įsitikinkite, kad jums gauti savo užsakymą laiku.

Čia yra maždaug laiko rėmai taip:

Pristatymo būdas Įvertinti Laikas

Zinojo.lt Standartinis Pristatymas 19-35days

Zinojo.lt Premium Laivybos 10-15days

DHL 3~7days

"FEDEX" 3~7days

UPS, 3~7days

EMS 8~12days

Aukščiau yra mūsų bendradarbiauja logistikos kompanijų ir apskaičiuotas laikas, kadrai.Kartą tranzito skiriasi, priklausomai nuo to, kur esate.

Mes nesame atsakingi už vėlavimą ar kitas problemas, kurios yra atsakingos laivybos paslaugos.Bet mes, kurie padės jums stebėti paketą, tol, kol gausite.

Mokėjimo

1.Mes priimame mokėjimus per Zinojo.lt sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

3.Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono uždarytas,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Garantija

1.Produkto šaltiniai yra aukščiausios kokybės.Jei nesate patenkintas su elementą, kurį įsigijote,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Komanda, kaip įmanoma greičiau.Mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento.

2.Jei prekes gavote ne taip, kaip aprašyta,prašome pranešti mums ir siunčia atgal į mus per 3 dienas grąžinamosios išmokos.Mes grąžinsime per savaitę nuo gavimo dienos grąžinti prekes.

3.Mes siūlome 3 mėnesių garantija visiems mūsų produktams.

3 mėnesiai nuo datos, pristatymo padaryta.

1.Jei jūs susiduria su problema, su elementą, kurį įsigijote,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Komanda, kaip įmanoma greičiau.Mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento.

2.Kadangi jūs gaunate sklypas,

Jei valstybės problema, per 7 dienas ir negaliu sovle klausimą savo vietos po siūlomi sprendimai,galite išsiųsti jį atgal į keitimo ar grąžinimo.

Jei jūs narė klausimą, per 7-90 dienų,galite išsiųsti jį atgal bandyti remontuoti ir mokėti remonto išlaidas, kai tai fiksuoto padaryta.

Kaip parodyta grąžinimo politika: atkreipkite dėmesį, kad tuo atveju, kai grįžti, pirkėjas privalo padengti prekių grąžinimo išlaidas produktų pardavėjas. ( išskyrus "Nemokamai Grąžinti" užsakyti )

3.Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas (su mūsų garantija lipdukas ir originalios pakuotės).Siuntimas iš naujo arba Grąžinti pinigus bus tvarkomi PO gavome ir patvirtinti savo sklypo.

Žymos: "samsung" galaxy s8 pagrindinės plokštės jungtis, "samsung" galaxy pastaba 10.1 gt-n8010 plokštė, plokštė redmi 8, a20 samsung plokštė, mi 9 plokštė, p605, "samsung" dėmesį, krašto wirelees, "iphone" 7 plius 32 plokštė, iphone 128 gb plokštė, "samsung" galaxy " tab " pro 8 4 plokštė

Atsiliepimai

Reitingas