Daugkartinio Naudojimo Didelį Galonų Vandens Butelis Su Šiaudų Laiko Žymeklis Vandens Ąsotis Dviračių Bėgimo Treniruotės Lauko Sporto Fitneso Vandenyse Ąsotis

Daugkartinio Naudojimo Didelį Galonų Vandens Butelis Su Šiaudų Laiko Žymeklis Vandens Ąsotis Dviračių Bėgimo Treniruotės Lauko Sporto Fitneso Vandenyse Ąsotis

Daugkartinio Naudojimo Didelį Galonų Vandens Butelis Su Šiaudų Laiko Žymeklis Vandens Ąsotis Dviračių Bėgimo Treniruotės Lauko Sporto Fitneso Vandenyse Ąsotis

€13.57

Produkto aprašymas

  • Talpa: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai

Kulka Taškų: 1、Motyvacijos, Laiko Žymeklis: Su unikaliu įkvepiantį citata ir laiko žymeklį ant jo. 128oz vandens butelis yra puikus matavimo jūsų kasdien suvartojamų vandens, norėčiau jums priminti, sustabdyti hidratuotas ir gerti pakankamai vandens per dieną.Turi turėti bet koks tinkamumą tikslų, įskaitant svorio kritimas, apetito kontrolės ir bendrą sveikatą.

2、Žmogiškas Dizainas: Šis didelis galonų vandens butelis su extra long patogus silikoninis antgalis šiaudų, todėl jį labai lengva gerti.Su aukštos kokybės nailono diržas, vandens butelis yra pakankamai tvirtos ir atlikti eiti.Žmogiškas rankenėlės dizainas leidžia lengvai atlikti.

3、Didelis Talpa: 1gallon vandens butelis yra pakankamai platus burnos pridėti ledo kubelių, ar vaisių, kaip ir citrinų, apelsinų, ir kitiems, kad jūsų gyvenimas būtų sveikesni,Vienas galonas super didelis pajėgumas, kuris gali pripildyti drėgmės praradimo po pratimą.

4、Lengvas BPA Free: 128oz galonų vandens butelis kokybės maisto klasės ekologiškus daugkartinio naudojimo sandarus plastiko, šis vanduo butelyje yra 100% BPA FREE, kvapas nemokamai ir sveika jūsų dienos vandens gerti.Tai yra taip pat lengvas, tačiau patvarus naudoti.Puikiai tinka sporto salė, treniruotės,biuro ir lauko pramogos.

5、Nešiojamų puiki Dovana: Su nešiojimo rankena, įrengtas, su flip top atidarymo mechanizmą, šis sporto virdulys leidžia jums lengviau nešiotis bet kur.Ateina su įvairių vibra

Aprašymas:

Ar žinote, kad 75% žmonių, nesiekia 10 dienos puodeliai nustatytą ir yra laikomos lėtinėmis ligomis dehidratuoti?Dehidratacija gali paveikti jūsų nuotaiką, savo psichinės veiklos ir dėmesio.Tai taip pat turi įtakos jūsų bendrą energijos lygį, ir jūsų sveikatai ilgainiui.Todėl išlaikyti hidratuotas yra raktas!

Savybės:

Kūrybinės Motyvacijos Frazės: Su unikaliu įkvepiančių frazių apie tai, tai vandens butelis yra sukurta siekiant motyvuoti jums reikia gerti pakankamai vandens paėmimo dienos, ir užtikrina, kad jūs sustabdyti hidratuotas ir sveikas.

Didelių 1 Galonas Talpa: 1 Galonas yra pakankamai didelis, kad jums patiks vieną pilną vandens butelis be nerimauti rasti vandens papildymo.

Saugus BPA Free Medžiaga: Pagaminti iš saugių ir daugkartinio naudojimo medžiagos, tai vandens butelyje yra 100% BPA FREE, kvapas nemokamai ir sveika jūsų dienos vandens gerti.

Nešiojamų puiki Dovana: Ateina su įvairių ryškių spalvų, kad tiktų dauguma žmonių skonį ir stilių, vandens butelis yra idealus jūsų mylimais vaikais.Taip pat tai yra puikus sporto entuziastai, kad tilptų bet kokio vidaus ir lauko veiklos, įskaitant pėsčiųjų, bėgimas, mankšta,ir t.t..

Specifikacija:

Medžiaga: PETG

Spalva: elegantiška juoda, apple, žalia, elegantiška raudona, kilnus oranžinė

Talpa: 3.78 L

Dydis: apie 18 * 23.5 cm/7.09*9.25 colių

Bendroji masė: apie 360g

Pakavimo Sąrašas:

1*1 Galonų Vandens Butelis

Žymos: waterbottle su šiaudų, bottl vandens, suaugusiųjų vandens butelis su šiaudų, metalo galonų vandens butelis, elektrinis vandens ąsotis, dviračių butelis cotelo, valandų skaitiklis variklis, galoną vandens butelis su šiaudų, siūti apdaila, vandens butelis treniruotės, pratimai

Atsiliepimai

Reitingas