5mm Nerūdijančio Plieno Valtimi aplink Žiedą Trinkelėmis Akių Plokštė Jūrų Klasės 316 laivų/Jachtų 20pcs

5mm Nerūdijančio Plieno Valtimi aplink Žiedą Trinkelėmis Akių Plokštė Jūrų Klasės 316 laivų/Jachtų 20pcs

5mm Nerūdijančio Plieno Valtimi aplink Žiedą Trinkelėmis Akių Plokštė Jūrų Klasės 316 laivų/Jachtų 20pcs

€7.58

Produkto aprašymas

  • Tipas: Nerūdijančio Plieno Apvalus Žiedas Trinkelėmis Akių Plokštė
  • PAVIRŠIUS: Aukštos Poliruoto
  • Raktiniai žodžiai: tainless Plieno Valtimi aplink Žiedą Trinkelėmis Akių Plokštė
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Naudojimas: Jūrų laivų/jachtų Aparatūros Atspalvį Burių Komplektai Hamakas Kabo Rinkinys
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno 304/316
  • Funkcija: Lengva įdiegti/naudoti, Didžiausią Atsparumą Korozijai ir Duability
  • Dydis: 5mm

20pcs 5mm Aukštos Poliruoto Nerūdijančio Plieno 316 Jūrinės Klasės Kateris, Apvalios Žiedo Trinkelėmis Akių Plokštė

- Sunkiosios ir Didelio Stiprumo Nerūdijančio Plieno 304/316 Marine Valčių Turas Žiedas Trinkelėmis Akių Plokštė, 5mm

- Lengva įdiegti, patvarus ir atsparus korozijai

- Kelias programas, pvz., jūrų laivų, sunkvežimių, van, furgonų, priekabų

- Universalus tinka, tinka ir vidaus, ir išorės naudojimą, pvz., valčių, jachtų ir šešėliai, burių komplektai, hamakas kabo rinkiniai ir kt.

- Aukštos poliruoto veido elegantišką išvaizdą, ir, kad atitiktų šiandienos modernius laivus

Specifikacija:

- Medžiaga: 316 nerūdijantis plienas

- Ilgis: Apytiksl. 33mm

- Plotis: Apie. 33mm

- Highth: Apytiksl. 20mm

- Highth Vidinis Žiedas: Apytiksl . 12mm

- Plotis Vidinis Žiedas: Apytiksl . 12mm

- Už Skersmuo žiedo storis : Apytiksl. 5mm

- Spalva: Sidabrinė

N pastaba:

Kaina už 20pcs apvalus žiedas trinkelėmis akių plokštės .

Prašome leisti nedidelius dydžio skirtumą tarp realaus dydžio, bet ir dėl vadovo meas urement ir toleranciją.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Komplektą Sudaro:

20 dalių nerūdijančio plieno apvalus žiedas trinkelėmis akių plokštės.

Prieš perkant, prašome perskaityti ir laikytis mūsų prekybos sąlygų proto.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su Ziv.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti baigti su 3 dienas.

3. Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Laivybos kaina nėra įskaitant draudimo ir importo/eksporto mokesčiai.

Apie Siuntos

1. Pasibaigus mokėjimo aišku, mes atsiųsime sklypo Zinojo.lt sandėlį, kuris trunka about3-4dienos, tada išvykimo iš sandėlio į savo šalį.ačiū už jūsų kantrybę.

2. Mes nesiūlome jums rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, nes jis yra lėtas, ir ji stebimi, kai pasiekia jūsų šalyje, iš mūsų pusės.Jei jums turi pasirinkti, kreipkitės į vietinį pašto tarnyba ir palaikyti su jais ryšį, kai jūsų sklypo pasiekė savo šalyje.mes nesame atsakingi už bet grįžti sukelia muitinės jūsų šalyje.

3. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko adresas/telefonas(mobilusis telefonas)/ zip code(pašto kodas ) yra teisingi.Kad gali padaryti daiktus pasiekti, kad jūs lengvai!

4. ServiceTransit Metu teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote savo sklypo, prieš atidarant ginčų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau su geriausias sprendimas.Mūsų tikslas-kliento pasitenkinimą!Grįžti & Grąžinamoji Išmoka 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį ,konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų go#.Apie Garantija 1. 12months gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų, ir ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3 mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo su per garantijos terminą(ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Apie grįžtamasis ryšys Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduojame, yra mūsų motyvas judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Žymos: 316 plieno, 316 nerūdijančio, valtis pvc, baidarių sėdynės, įkrovos priedus jūros, valtis sparno ir bamperio, valtis padengti, valtis puodelio laikiklis nerūdijančio plieno, valtis nerūdijančio, smagračio rotoriaus

Atsiliepimai

Reitingas