Pupelių Daigumas Pavyzdys prespapjė Taxidermy Surinkimo įtvirtinta Aiški Lucite Bloko Įterpimas Pavyzdys

Pupelių Daigumas Pavyzdys prespapjė Taxidermy Surinkimo įtvirtinta Aiški Lucite Bloko Įterpimas Pavyzdys

Pupelių Daigumas Pavyzdys prespapjė Taxidermy Surinkimo įtvirtinta Aiški Lucite Bloko Įterpimas Pavyzdys

€11.51

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: ciiizaoo

Aprašymas:

Pupelių Daigumas Kolekcijos Egzempliorių Aišku, Lucite Bloko Įterpimas Pavyzdys

Stačiakampio formos su aiškiai fone,patvarus,jokių pūslelių,įtrūkimų.Didžioji kolekcija dovana draugams,šeimos ir biologinių entuziastai Idealus mokymosi priemonė mokyklose ir kindergarden.Tai yra gera mokymo priemonė, skirta mokslo klasėje.

dydis: 164*78 *18(±2)mm (1cm=10mm=0.39 colių)

Įpakavimas: 1pc/box

ĮSPĖJIMAS 1.Jokio kontakto su kitomis cheminėmis medžiagomis. 2.laikyti nuo 0~45"C ir vengti tiesioginių saulės spindulių. 3.laikyti atokiau nuo kietajame/aštrių daiktų, siekiant išvengti įbrėžimų. 4.Dervos yra tvirtas ir patvarus , nėra lengvai pažeidžiamos, bet jei ji sugenda,don ' t touch materialsor viduje.Jei netyčia jį paliesti,plauti su vandeniu metu.pristatymo būdus:

Kinija paštu, oro paštu, paprastai imtis :nemokamai 15-25days

epackage:nemokamai 15-30days.

kita siunta metodai priklauso nuo jūsų šalies.

Mokėjimo būdai: 1.Zinojo.lt palaiko Alipay,Viza, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės,Western Union", Banko Pervedimas, Webmoney, QiWi Piniginės ir Boleto per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Galite būti tikri, mokėjimas būtų saugiai saugomi Zinojo.lt, kol jūs patvirtinate prekių pristatymą jūsų užsakymą.Grąžinimo Politika:

100% Garantija.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo mūsų prekes, kai jūs gaunate, prašome tiesiog būti laisvai susisiekti su mumis per 7 dienas, mes galime suteikti nemokamai pakeisti arba grąžinti pinigus.Grąžinamosios išmokos, yra galutinė aukciono kaina, atėmus Zinojo.lt atskaityti sąnaudos (verslo-komisija).Grąžinamosios išmokos bus vykdomas, kai prekės bus grąžintos atgal į pradinę būklę.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai turėtų užtikrinti, elementus, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, mes ne mokėti pirkėjas visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti prašyti, reikalauti su logistikos kompanija už santykinis kompensaciją.Prieš perkant, kviečiame jus susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų turite produktų jus domina.Jei jūs neturite patenkinti su gaminį įsigijote, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Atsiliepimų: 1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums !Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 2.Prašome palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su "PREFEKTAS 5 ŽVAIGŽDĖS" jei jus tenkina jūsų prekės (- ių), kai gauna.Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

Pastaba:

Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Tai uncertian.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokius mokesčius, pasitaiko paskirties šalyse.tikimės, kad jūs galite suprasti.

jei turite kokių nors quesiton,pls nedvejodami kreipkitės į mus!

Žymos: dramblys ornamentu, aukštos moterų drugelis, lokys kristalų, kaip taxidermy drugelis, crystal suvenyrų, pavyzdys, crystal ornamentu, taxidermia, stiklo suvenyras, crystal namuose

Atsiliepimai

Reitingas