Imex Spuogai Grietinėlė, 20 GR - Aktualūs Spuogų Gydymas, Ypač Uždegiminių Formos

Imex Spuogai Grietinėlė, 20 GR - Aktualūs Spuogų Gydymas, Ypač Uždegiminių Formos

Imex Spuogai Grietinėlė, 20 GR - Aktualūs Spuogų Gydymas, Ypač Uždegiminių Formos

€34.87

Produkto aprašymas

  • Tipas: BB & CC Kremai
  • Odos Tipas: visų tipų odai
  • Šalis/Regionas Gamyba: Jungtinės Amerikos Valstijos
  • Dydis: Full Size
  • Nepraleidžia: No
  • Formulės: Kremas

Imex Tepalas

Veiklioji medžiaga: 100 g IMEX yra 3.0 g Tetraciklino hidrochloridas, kaip aktyvaus ingrediento.

Plotas naudojimas: Aktualūs spuogų gydymas, ypač uždegiminių formų.

Vartojimo būdas: Nebent nustatyta kitaip, gydytojas, taikyti kasdien 1 - 3 kartus, pažeistos odos ploto, švelniai masažuokite, kad jo skverbtis.

Naudoja

Tai yra vartojamas lengvos ir vidutinio sunkumo .Jis gali būti vartojamas kartu su kitais .Kai taikoma , darbai mažinant sukeliančios bakterijos ir sukelia sauso ir žievelės.

Patikrinkite ingredientų etiketėje, net jei naudojote produkto anksčiau.Gamintojas gali būti pakeisti ingredientus.Be to, produktų su panašiais pavadinimais, sudėtyje gali būti įvairių sudedamųjų dalių, skirta skirtingiems tikslams.Atsižvelgiant į negerai produktas gali jums pakenkti.

Kaip naudoti Spuogų Gydymas,Papildomų Stiprumo Kremas

Skaityti Paciento informaciniame Lapelyje, jei galima iš jūsų, prieš pradėdami vartoti šį produktą, ir kiekvieną kartą, kai jūs gaunate pildymas.Jei turite kokių klausimų, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.

Prieš naudojant šį produktą pirmą kartą, patikrinti, jei jūs esate alergiškas.Norėdami patikrinti, įdėti nedidelį kiekį ant vienos arba dviejų mažų sričių tris dienas.Jei turite , stop naudojant šį produktą ir gauti medicinos pagalbą, iš karto (žr simptomai iš Šalutinio Poveikio skirsnis).Jei neturite alerginė reakcija, galite naudoti produktą.

Yra daug produktų galima.Daug galima įsigyti be recepto.Kai kurie produktai (pvz., valymo, putos, arba losjonai), gali prireikti recepto.Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku pasirinkti produktą, kuris geriausiai tinka jums.Jei naudojate " over-the-counter produktų savarankiškai gydyti, atidžiai perskaitykite ir laikykitės visų nurodymų ant produkto pakuotės, prieš naudojant šį .Jei turite kokių klausimų, kreipkitės į vaistininką.Jei jūsų gydytojas paskyrė šį vaistą, jį naudoti taip, kaip nurodyta.

Kai kurie produktai reikalauja drebulys prieš naudojimą.Patikrinkite produktų paketą, norėdami pamatyti, jei jūsų forma, šį vaistą reikia pakratyti.

Taikyti peroksido sričių savo įtakos .Išvengti gauti šį vaistą į savo vidų nosį arba , arba dėl kokių nors sričių, skaldytų, nes ji gali sukelti dirginimą.Jei taip atsitiktų, nuplaukite plotas su daug vandens.Benzoilo peroksidas gali baliklio ar audiniai.Atsargiai naudoti, ir vengti kontakto su , drabužiai ir baldai.

Jei naudojatės kokiomis valymo priemonėmis, kurių sudėtyje yra benzoilo peroksidas, šlapias paveiktoje zonoje.Švelniai patrinti valikliu į 10-20 sekundžių.Dirbti į visą putoja ir gerai išskalauti ir tada paglostyti sausas.Jei per daug džiovinimo nutinka, jums gali reikia nuplauti valikliu off greičiau arba naudoti mažiau dažnai.Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku dėl papildomos informacijos.

Jei naudojate skystą plovimo, valymo trinkelėmis, arba valikliu, baras, jį naudoti vietoj muilo vieną arba du kartus per dieną.Šlapias prieš taikant, švelniai dirbti iki putoja 10 iki 20 sekundžių, ir gerai išskalauti.Ne šveitimas.

Jei, naudodami skutimosi kremas pirma sukibimo plotas turi būti nusiskuto.Užtepkite nedidelį kiekį vaistų, švelniai įtrinti į vietovę, o tada skustis.

Jei naudojate kremas, putos, losjonas ar gelis, taikomi paveiktoje zonoje taip, kaip nurodyta, paprastai vieną ar du kartus per dieną.Prieš taikant kiekvieną dozę, švelniai nuplaukite paveiktą vietą su švelniu valikliu, tada paglostyti sausas.Tepkite nedidelį kiekį medicina, paveiktoje zonoje ir patrinti atsargiai.Kai kurie produktai gali reikalauti, skalavimo ne pritaikius tam tikrą laiką.Patikrinkite produktų paketą, norėdami pamatyti, jei jūsų forma, šį vaistą reikia praskalauti išjungti.

Jei naudojate gydomieji šluostės arba kempinės, nuplaukite paveiktą odą su švelniu valikliu, tada paglostyti sausas.Nuvalykite trinkelėmis arba kempine švelniai ant odos taikyti vaistus, paprastai vieną ar du kartus per dieną odą taip, kaip nurodyta.

Dozę atsižvelgiant į jūsų sveikatos būklę ir atsaką į gydymą.Pagerinti spuogai paprastai yra vertinamas po 3 savaičių naudojimo, ir maksimalią naudą po 8-12 savaičių naudojimo.Nereikia didinti jūsų dozę arba naudoti šį vaistą dažniau arba ilgiau, negu nurodyta.Jūsų būklė bus ne pagerinti, bet greičiau, ir jūsų šalutinio poveikio rizika padidės.

Jei jūsų būklė nepraeina arba pablogėja, arba, jeigu manote, kad gali turėti didelių sveikatos problemų, gauti medicinos pagalbą, iš karto.Šalutinis Poveikis

reakcijų, tokių kaip odos šveitimas, , dirginimas, ir paraudusi, gali pasireikšti, ypač gydymo pradžioje.Jeigu bet kuris iš šių poveikių išlieka arba būklė blogėja, pasakykite savo gydytojui ar nedelsiant.Jums gali tekti taikyti mažesnį kiekį, narkotikų vartojimo ar naudoti rečiau.Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku daugiau informacijos.

Žymos: bb, kremas nutirpęs, organizacijos kremai, medicinos tepalas, fucidin, pistoletas purškimo vandens, cc kremas korėjos, grožio rožių kremas, kremas, acnelyse

Atsiliepimai

Reitingas