Moterų Cospaly Hermiona Įkyrėlė Sijonas Anime Hermiona Trumpas Klostuotas Vilnos Sijonas Kostiumas

Moterų Cospaly Hermiona Įkyrėlė Sijonas Anime Hermiona Trumpas Klostuotas Vilnos Sijonas Kostiumas

Moterų Cospaly Hermiona Įkyrėlė Sijonas Anime Hermiona Trumpas Klostuotas Vilnos Sijonas Kostiumas

€14.78

Produkto aprašymas

  • Šaltinio Tipas: Filmų ir TV
  • Lytis: MOTERIS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Sijonai
  • Simbolių: Kita
  • Sudedamosios dalys: Sijonai
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: SSJ64
  • Specialios Paskirties: Kostiumai

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, Mes Paramos lašas laivybos!!!

Dydis Pasiūlymas:

Pavyzdys: Jeigu jūsų vaikas yra 137cm aukštas, tada pasirinkite Vaikai 145cm

Vaikai Dydis:

Vaikai 115:Tinka aukštis 105-115cm Vaikai 125:Tinka aukštis 115-125cm Vaikai 135:Tinka aukštis 125-135cm Vaikai 145:Tinka aukštis 135-145cm Vaikai 155:Tinka aukštis 145-155cm

Pristatymas :

mes laivas visame pasaulyje ,jūs galite pasirinkti pristatymo būdą pagal jūsų laiką poreikius. 1.kinija paštu, oro paštu apie 25-30 darbo dienų ,gali trukti ilgiau, kai kuriose srityse, tokiose kaip Rusija ,Brazilija ir kt. 2.EMS trunka 7-15 darbo dienų. 3."Fedex" užima 5-7working dienų. 4.DHL trunka 3-8working dienų.mes tik laivas adresą, kurį paliko dėl užsakymo ,jei jums reikia pokyčių ,prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą buvo padaryta.

Mokėjimo terminai:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo,kredito kortelės,banko pavedimu.Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.Jei turite klausimų apie mokėjimo ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes pasistengsime viską, kad išspręsti šį klausimą.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Labai ačiū, kad lankotės mūsų! :) Mėgaukitės Zinojo.lt pirkinių!!

Žymos: haris poteris toverstok, baseino sienos, oficialus haris poteris hoodie, pantihose anime sijonai, harrie poteris slytherin, anime dress kostiumai, quidditch snitch, haris poteris pleistras hufflepuff, hermion granger', vilnos maxi sijonas mezgimo

Atsiliepimai

Reitingas