Mini 6 V-12V DC Brushless Mažas Vandens Siurblys Povandeninis Variklis Siurblys 1,8 M 230L/H Nemokamas pristatymas

Mini 6 V-12V DC Brushless Mažas Vandens Siurblys Povandeninis Variklis Siurblys 1,8 M 230L/H Nemokamas pristatymas

Mini 6 V-12V DC Brushless Mažas Vandens Siurblys Povandeninis Variklis Siurblys 1,8 M 230L/H Nemokamas pristatymas

€8.21

Produkto aprašymas

  • Standartinius arba Nestandartinius: Nestandartiniai
  • Naudojimo sąlygos: Gali būti nuolat dirba
  • Modelio Numeris: JT160-12Vdc
  • Struktūra: Vieno etapo Siurblys
  • Matmenys įleidimo ir išleidimo: 8.2 MM; 7,8 MM
  • Horizonal srautas: 110-200L/H
  • Darbo įtampos diapazonas : 6-12Vdc
  • Spaudimas: Žemas Slėgis
  • Naudojimas: Vandens
  • Galia: elektrinis
  • Aplinka : Plaukiantys gali būti povandeniniai įdiegta
  • Triukšmo Klasė: 30dB per 0,1 m
  • Teorija: Išcentrinis Siurblys
  • Darbinė srovė: 150-310mA
  • Dydis ir Svoris: 43.6 mm*28.8 mm*28mm
  • Statinio galvos: 0.6-1.8 m
  • Prašymas: Panardinami
  • Degalai: Elektros

Mini 6 V-12V DC Brushless Mažas Vandens Siurblys Povandeninis Variklis Siurblys 1,8 M 230L/H Nemokamas pristatymas

Plaukiantys, žemės naudojimo ar nardymas

Išjungti ("Ultra Low Noise) 30dB per 10cm

Stebėtinai Galingas tiek, mini dydžio 4.36 cm*2.88 cm*2.8 cm

Energijos Taupymas su vos 3,7 W 12Vdc

Gali būti naudojamas Aukštos Temperatūros, skysčių pumpavimo, kai žemės naudojimo

Yra ROSH/IP68/CE/EMC Sertifikatai siurblio produktus.

Šio siurblio produktas, su keramikos veleno ir keramikos plokštelė, itin rami ir ekologiškai.Eilės vidutinė gyvenimo trukmė gali būti daugiau nei 10 000 valandų.Plaukiantys naudoti(Mirkymas, ar ne).Ne savisiurbių, vandens turėtų galėti aktyviai srautas į įleidimo siurblys ne žemės naudojimo ryšiai su išorės vamzdis.Ilgą laiką dirbti be skysčių viduje siurblys gali būti damageable.

Tipiškos savybės:

Darbinė įtampa : 6-12V, įtampos daugiau nei 12V nepatariama), dabartinis 310mA metu 12Vdc, Max statinio galvos 1.8 metrų, Max horizontalus srauto 230L / H. (Ultra power saving)

Medžiagos: Siurblio korpusas su aukštos temperatūros-įrodymas, plastiko medžiagos.Rankovės ir velenas su didelio stiprumo keramikos. (Pastaba: įprastas siurblys tik su keramika veleno, be keramikos rankovėmis)

Struktūra: su tris siurbimo taures ant dugno, gali būti savavališkai nustatytas ant lygaus paviršiaus.

Maitinimo laidas: diametras 3.0 MM vandeniui apvalios vielos ilgis 0,5 m.Ruda yra Postive, Mėlyna yra egative.Auto-apsauga, kai atvirkštinį ryšį.

Gaminio dydis: 43.6 mm*28.8 mm*28mm (įskaitant vandens įleidimo ir išleidimo)

Siurblio išvado diametras: OT 7.79 MM

Siurblio įsiurbimo angos skersmuo: OT 8.20 MM

Tinkama terpė: vanduo, naftos ir kitų rūgščių-šarmų tirpalo. (Žemės naudojimo, kai siurbimo rūgštinės skysčiai, panardinami įrenginio nėra patariama šiuo atveju)

Max darbinė Temperatūra: atsparumo aukštai temperatūrai 100 laipsnių .Siurbliai gali pasinerti kambario temperatūroje, žemės naudojimo (ne mirkymas) esant labai aukštai temperatūrai(>65C).

Papročiai: Daugiausia naudojamos mini saulės fontanas, įranga, vandens aušinimo, medicinoje, kavos virimo aparatas ir kt.

Kaip Pasirinkti siurblys:

1. Įsitikinkite, kad darbinė įtampa, srovė, galvos ir srauto.Max galvos reiškia, kad statinio galvos.Siurblys gali pakelti iki max aukštis, kai nėra srauto.Jei norite, specialūs srauto ypatingas aukštis, jūs turite pasirinkti didesniu galvos nei aukštis norite siurblys.

2. Įsitikinkite, matmenys(srieginių sąsaja, ar ne), kryptis ir skersmuo išleidimo ir įleidimo angos).

3. Darbo aplinkos(temperatūros ir terpės).

4. Kiti funkciniai reikalavimai, pvz., laiko kontrolės, judesio kontrolės, slėgio kontrolės sistema, srauto kontrolės ir greičio reguliavimas.

PASTABA kai naudojate:

1 Darbo metu per įtampos draudžiama.Įtampa gali būti labai daugiau nei vardinės įtampos Akumuliatorius, kurių daugiau nei 5AH visu pajėgumu, kai nėra įtampos ribojimo priemonė.Pls bandymo maitinimo įtampa prieš darbo, jei nesate tikri, apie tai.

2 Nėra tiesioginio AC Maitinimo.

3 Apie Max statinio galvos.Siurblys su 1,8 m vadovas, nereiškia, kad ji gali purškimo kaip aukštas, kaip 1,8 m jungiantis su energijos tiekimo.Nekilnojamojo reiškia, kad vadovas yra tai, kad vertikalaus aukščio vandens storymės vandentiekio.Purškimo galvutė yra daug mažesnės, nei galvos.

4 Reguliuojamos energijos tiekimo ir impulsinis maitinimo šaltinis patariama daugiau nei 0,8 A už tam tikrą maržą.

5 Siurblys nėra leidžiama išardyti neleistino.Keraminis veleno ir rankovės yra tiksliai įdiegta ir sunku ne tik profesionalams, kad vėl surenkant.Mes nesame atsakingi už kokybės problemų sukelia tai.

6 Feromagnetinių dalelių priemaišų ir neturėtų būti siurblys turi įtakos magnetinis pavaros ir guolių trinties.Siurblys turi būti nedelsiant išvalyti, kad veža žiniasklaidos, kad yra lengva išgryninti ar nuosėdos( Švarus veikimas: siurbti švarų vandenį 1min).Pls filtras straipsnius prieš įsiurbimo kai siurbti skysčius, kurių kietų dalelių.

Yra kelios pastabos apie siurblys produktą:

1, kaip mikro brushless dc siurblys, žemės naudojimo arba gramzdinamosios įrengimas gali būti ir NORMALI, bet jis negali būti savisiurbis, tiesiog įsitikinkite, kad skystis gali aktyviai srautas, einančios per įleidimo/išleidimo, nes siurblys veikia naudojant išcentrinę jėgą didelio greičio rotacinis rotoriaus viduje (push/mesti skysčio out).Ne ilgą laiką sausas dirbti be skysčio, ar ji gali sugesti siurblys.

2, įtampos elektros tiekimas turėtų būti stabili ir daug didesnės įtampos, draudžiamas, ar siurblio grandinės viduje gali būti sudegintos.

Tiesiogiai susijęs su saulės baterijomis kaip maitinimo nepatariama, nekilnojamojo tūrio.elektros energijos tiekimas nėra stabili ir keisti kartu su aplinka, pvz., "saulėtekio" ir pan.; taip pat, jei baterijos, kurių talpa daugiau kaip 5Ah yra naudojamas kaip maitinimo šaltinis, iš anksto matavimo nekilnojamojo įtampa yra rekomenduojama.Tai todėl, kad nekilnojamojo baterijos įtampos gali būti daug didesnis, nei vardinė įtampa, kai baterija yra visiškai įkrauta ir be įtampos apribojimo funkcija.Prašome atkreipti dėmesį.

Žymos: elektros variklis siurblys, užvirinti siurblys, brushless variklis, dc tvenkinio siurblys, bombos sumergible, dc brushless oro siurblys, 2v dc vandens siurblys, Alyvos siurblys 12v, vandens vamzdžiai, slėgio bandymo siurblys, dc micro brushless siurblys

Atsiliepimai

Reitingas