10VNT/Daug 12V 6 Skaitmenų Mechaninė Monetos Counter arcade Mašina Monetos Skaitiklis Skaitiklis Rūšiavimo Dalys

10VNT/Daug 12V 6 Skaitmenų Mechaninė Monetos Counter arcade Mašina Monetos Skaitiklis Skaitiklis Rūšiavimo Dalys

10VNT/Daug 12V 6 Skaitmenų Mechaninė Monetos Counter arcade Mašina Monetos Skaitiklis Skaitiklis Rūšiavimo Dalys

€8.75

Produkto aprašymas

  • Amžius: >8 Metų
  • Tipas: Mechaninė monetos skaitiklis skaitiklis
  • Greitis: 18times/Sekundę
  • Įtampa: DC12V
  • spalva: kaip paveikslų paroda
  • Modelio Numeris: TS-CA-024
  • Ekranas: 6 skaičiai

10VNT/Daug 12V 6 Skaitmenų Mechaninė Nešiojamų Monetos Counter Arcade Mašina Monetos Skaitiklis Skaitiklis Rūšiavimo Dalys

Aprašymas

1).Jis yra pagamintas iš juodo plastiko konstrukcija su metalo "Bazės Mount" grupei.

2).Elektros,ne resettable kovos 6 skaitmenų ekranas, skaičiuojamas nuo

000,000, kad 999,999.

3).Ne resettable rodyti skaičius.

4).Be diodų Įtampos modelį galima 12VDC .

5).Greitis: 18CPS.

6).Laido ilgis: 180mm.

7).Grynasis svoris: 35grams

8).10pieces/box, Pakuotės dydis:20x20x20cm, Svoris:1000g.Pakuotė

10VNT X 6 skaitmenų monetos skaitiklis skaitiklis

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį, kad: a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Visiems pirkėjams iš Brazilija , Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad ji bus mokestį 15 realijas (apie 3,5 JAV dolerių ) už užsakymą, todėl prieš jus, kad jūs geriau turite žinoti, kai jūsų užsakymo atvyksta į Braziliją, muitinės, reikia mokėti 15 realijas (apie 3,5 JAV dolerių) už užsakymą mokesčių.

1) Jei jūs Brazilijoje, pristatymo laikas yra 25-90 dienų, nesvarbu, kokios laivybos būdas, nes custom.

2) Jei jums sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Expedited, gali tekti sumokėti tam tikrą mokestį, kai jūs pasirašyti langelį.

3) Jei esate iš Brazilija, Čilė ir Argentina, ir pasirinkite DHL/FedEx/TNT/UPS, prašome provise mums savo PVM mokėtojo kodas padėti prekes perduoti užsakymą greičiau.

4) Jei esate iš Brazilija, Čilė ir Ispanija, ir pasirinkite UPS laivybos būdas, jums reikia parodyti mokėjimo įrodymą, kai jūs gaunate į lauką.

5) Jei esate iš Šveicarijos, Švedijos, Austrijos, ir pasirinkite TNT laivybos būdas, jums reikia parodyti thepayment įrodymų, kai jūs gaunate į lauką.

6) Jei esate iš Vokietijos, ir pasirinkite TNT laivybos būdas, prašome pateikti savo įmonės kodas

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: vend mašina, mašina odelių žemės riešutų, kinijos gong priemonė, srauto matuoklis 12v, pagrindiniai mašina vipkey, monetų rūšiavimo, jds 040 shell, aukso monetų saugojimui, monetos valdytojas, krano mašinų dalys

Atsiliepimai

Reitingas