6PCS Medžio Drožybos Įrankiai, Medžio Drožyba ir Graviravimas Gręžimo Priedai Bitų Frezavimo Cutter Drožyba Šaknis Rotaciniai Įrankiai

6PCS Medžio Drožybos Įrankiai, Medžio Drožyba ir Graviravimas Gręžimo Priedai Bitų Frezavimo Cutter Drožyba Šaknis Rotaciniai Įrankiai

6PCS Medžio Drožybos Įrankiai, Medžio Drožyba ir Graviravimas Gręžimo Priedai Bitų Frezavimo Cutter Drožyba Šaknis Rotaciniai Įrankiai

€10.21

Produkto aprašymas

  • sąlyga: Naujas
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[6pcs Medžio Drožybos Įrankiai]Šio medžio drožybos įrankių, skirtų su 6pcs įvairių įrankių, kurie padės jums sukurti savo medienos amatų ir pareikšti šedevras į gyvenimą.

[Aukščiausios Kokybės]Didelis kietumas greičiau medienos šalinimas, pasiūlyti aukščiausios pjovimo galia ir patvarus.Jūs galite lengvai užbaigti bet kokį rūšių medžio drožyba projektų greičiau ir didesnio tikslumo, kuriame išsamiai su medžio drožyba ir graviravimas grąžtas nustatyti.

[Optimalų Tikslumą ir Išsamiai]Tiems, medžio drožybos įrankiai yra tricuspid centravimo, tikslią centravimo už ryškius ir tikslius countersinking.Trijų pusių kampo paviršių greitai išleidimo žetonų iš skylės pusėse automatiškai.Kad medžio drožyba vėjas, paliekant sklandžiau apdaila be daing mišką.

[Lengva Naudoti]Paprasta naudoti, tiesiog įdiekite jį, kaip ir bet kuris kitas tipiškas grąžtas ir jis yra pasirengęs už kai kurių puikus veiksmų.Ar tai yra grandymo plokščio paviršiaus apdorojimo metu, arba priėmimo tekstūros iš siūlų, jis yra puikus.Labai universalus ir ne dae ir mėlynė jūsų rankose.

[Plačiai Naudojami]Suderinamas sll blauzdos dydžio 3 mm/4 mm, leidžiant jiems būti suderinama su dauguma mirti, šlifavimo ir rotaciniai įrankiai, kaip jūs apdaila, grind, ir formuoti savo darbą tiksliai.Tinka graviravimo ir frezavimo iš minkštos medienos, plastiko ir kitų minkštų medžiagų.gali būti naudojamas drožyba, chamfering krašto ir kampas, drožimo, praplėtimas, tuščiaviduriai iš ir kitų graviravimas darbą.

spalva: sidabrinė

Medžiaga: plienas

dydis: 3xm, 3x4mm, 3x5mm, 3x6mm, 4x8mm, 4x10mm

Pakuotės Turinys:

6 * Medžio Drožyba Tiek

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, medienos edg žoliapjovės, engrav, pjovimo viela, autocad programinės įrangos, amatų medienos, mini frezavimo staklės medienos, lieti cnc gravieris, magnetinė gręžimo mašina, cnc

Atsiliepimai

Reitingas