Free shopping augalinės medžiagos, ekstraktai Amebia šaknų ekstraktas remonto 30ml sutraukti poras, balina odos priežiūra

Free shopping augalinės medžiagos, ekstraktai Amebia šaknų ekstraktas remonto 30ml sutraukti poras, balina odos priežiūra

Free shopping augalinės medžiagos, ekstraktai Amebia šaknų ekstraktas remonto 30ml sutraukti poras, balina odos priežiūra

€16.43

Produkto aprašymas

  • Lytis: Unisex
  • ramus kosmetika su efficacies: žalos remonto
  • Komponentas: 100% augalinė medžiaga, Taukių ekstraktai Išgauti
  • Formulės: Skystis
  • patogiai kosmetika funkcija: Patvarumas
  • Prekės Pavadinimas: Augalų Dovana
  • Kosmetikos specifikaciją: normalaus dydžio
  • Funkcija: Spuogų Gydymas
  • kosmetika drėkina efficacies: anti-uždegiminių
  • kosmetikos funkcija: naudoti poveikį, lengvas laipsnių
  • Kosmetika efficacies: drėkina, randas / į indiją, antibiotikų, priešuždegiminių, šlakelis
  • kosmetika su efficacies: po saulės remonto, anti senėjimo raukšlių /

Šiandien Spręsti, Kad Dauguma Produktų Kokybę!Atnaujinta Kasdien.Amebia šaknies ekstraktas

Apie Produktą

Pavadinimas:Amebia šaknies ekstraktas

Ingredientai: Kinija

Apžvalga:

1. Lithospermum ekstraktas yra turtingas shikonin, su anti-uždegiminių, kraujo, skatina odos regeneraciją, gerina medžiagų apykaitą senojo pažeistas ląsteles

2. gali prasiskverbti į odą, į dumblo, spuogai ir spuogai

3. slopina kapiliarų pralaidumą, skatina žaizdų gijimą, sumažinti dėmių

4. gali nueiti odos, kompaktiškas poras, kad oda švelni ir lygi

5. Drėkina odą, gali padaryti žaizdą, uodai kanda, stazė žalios masės gydymo greitai

6. galite atsikratyti odos raginis, ramina trūkumų odos, ypač veido ir spuogai odos

Patarimai

1. Mes parduodame produktą, yra kosmetikos klasės, skirta tik išoriniam naudojimui, negalima valgyti.

2. Oda jautri, atkreipkite dėmesį.

3. Ekstraktas gali būti geriamos.

4. Uždarykite dangtelį ir įdėkite jį į vėdinamoje, vėsioje, tamsioje vietoje.

5. Ekstraktas negali pakeisti narkotikų.

6 Atsargiai turėtų būti imtasi prieš naudojant aromaterapija, pageidautina su psichologu.Gamintojas: Augalų Dovana Kilmės šalis: KINIJA Savybės: Veiksmingumas: Veiksmingas Ingredientų, Išgautų Iš Natūralių Produktų, Taukių Naudojant Naujas Technologijas.Antibakterinis, Priešuždegiminis, Šilumos Valymas Ir Aušinimo Kraujo Poveikį Taukių Patvirtino, Farmakologinių Ir Klinikinių Tyrimų.Šis Produktas Yra Veiksmingas Odos Remontas, Žaizdų Gydymas, Randų Remontas; Anti-Uždegiminių, Karščiavimą Mažinančių; Užkirsti Kelią Odos Senėjimui; Skatina Naujų Apykaitą Stratum Corneum Ir Senėjimo Odos; Remonto Lūpų Įtrūkimai.Naudoti Papildoma Suma: 2-10%.Panaudojimas: Dėl Įvairių Odos Priežiūros Produktų, Tokių Kaip Kremai, Losjonai, Esencijos, Losjonai.Ingredientai:

Lithospermum yra acetil shikonin, β-hidroksi isovaleric rūgštis, shikonin, β'-dimethacryloyl shikonin ir kitų sudedamųjų dalių Tinkamumo laikas:

18 mėnesių, Rodo panaudota:

Odos Priežiūrai Pakuotės:

Sandarioje pakuotėje Kiekis:

1 VNT. Svoris:

30ML Kaip naudoti: Po valymo, pridėti visi ryškių odos vandens, esmė, losjonas, kremas, šampūnas, dušo želė ir pan.Švelniai tepinėlio Odos tipas: Visi Odos Tipas Didmeninės Kainos: Daugiau nei 3 gabalus, 5% nuolaida

Pastaba Ekstraktas yra Kinijos gamintojas, Guangdong, Kinija

Produktai yra kosmetikos klasės, skirta tik išoriniam naudojimui, negalima valgyti.

Daugiau Produkto Informacinis

Kinijos Aprašymas, Nuotraukų nuorodos, kokių nors klausimų, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Kodėl Verta Rinktis ?Augalų Dovana Gamtos Ir Aukštos Kokybės Paslaptis.Augalų Dovana yra natūralių augalų eterinio aliejaus gamybos įmonių,GMP gamybos cechas,importuotų įranga,gavybos technologijos,daugelis nacionalinių saugos kontrolės sertifikatas,žūklė, gamtos ir aukštos kokybės eteriniai aliejai, klientų atsiliepimus.

Augalų Dovana produktų saugumo nustatymo.

Augalų Dovana, profesinės sveikatos ir grožio pardavėjas kinijoje, parduoda didelį pasirinkimą aukštos kokybės produktais, kurie yra pagaminti Kinijoje už prieinamą kainą.

Mes labai džiaugiamės, kad galėsite susisiekti su klientais iš viso pasaulio ir daro mūsų linija neįtikėtinai sveikatos ir grožio produktų jų, kur jie gyvena.

Turimi produktai, Odos priežiūros produktai, eteriniai aliejai, masažo aliejai, baziniai aliejai, Originalus Skystis, Hydrolat; Kaip papildoma premija, yra kasdienio spręsti, kad siūlo pasirinkti produktus, ne diskontuota palūkanų norma.Be to, pirkėjai, norintys įsigyti prekes urmu gali gauti dar daugiau nuolaidų.

Mes suteikti puikų klientų aptarnavimą ir meilės kalbėdamas su naujais vartotojais ir padėti jiems surasti geriausius produktus, kad atitiktų jų poreikius.

Wlecome prisijungti prie mūsų VIP grupė FACEBOOK ir VK.Bet kokią informaciją ir klausimas, galime dalintis su kitais grupės nariais, taip pat specialių pasiūlymų.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

4. Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome spustelėkite šią oficialios pagalbos nuorodą:

Apie Laivybos

Distri platinimo ir Pristatymas

Odos priežiūros, visi produktai yra nemokama-pirkiniai, mes įsteigtas Estijoje / Vietnamas / Švedija Po Oro Pašto express".Jei jums reikia kitų express metodų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba internete.

Įprastomis aplinkybėmis, Jei vietoje susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba internete.

Žymos: milteliai, muilas, amatininkas muilas, dantų skrybėlę, dantų polimeras, dantų skausmas, kombinezonai su antkrūtiniais pacientų, žandikaulį, dantis, danties pulpa testeris, dantų skausmas, "coca cola" dantų krapštuką

Atsiliepimai

Reitingas