Ji Pasakė "Taip" Reklama,Nuotakos Dušas Pasirašyti Fonas,Jubiliejus/Vestuvinis Aukso/Sidabro Blizgučiai Vestuvių Dekoracijos Prekes

Ji Pasakė

Ji Pasakė "Taip" Reklama,Nuotakos Dušas Pasirašyti Fonas,Jubiliejus/Vestuvinis Aukso/Sidabro Blizgučiai Vestuvių Dekoracijos Prekes

€4.10

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: Vaivorykštė Mergina
  • Medžiaga: Blizgučiai Kortelės
  • Proga: Vestuvės
  • Modelio Numeris: Ji Pasakė "Taip" Reklama
  • Produktų Klasifikacija: Baneriai

REGULIARUS DYDIS ► Standartinio dydžio raidėmis, apytiksl. 3.5"-7" ūgio priklausomai nuo raidės.

► Raidės yra VISI mažosiomis raidėmis

► Juoda/Aukso/Skiedra/Rožinė/Mėlyna/Raudona/Purpurinė Blizgučiai, iš vienos pusės, kieta balta kita

► Ateina viena ilgis Baltas Virves

► Aš palikti jums daug ilgis galuose, kad laisvai kabo.

Pranešimas: (Prašome leisti rankinis matavimo paklaida 0,5-1cm)

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl ekrano nuostatos

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Apmokėjimas:

Mes priima kredito korteles, realaus laiko banko pervedimus ir neprisijungęs mokėjimai.galite pasirinkti vieną iš jų už tai mokėti.

Pristatymas:

Mes turime daug vežimų.tiekiame su DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, kelrodis, pristatymas ir tt.Asortimentą nemokamas pristatymas, Mes pasirinkti kitą pristatymo pagal skirtingų šalių, siekiant užtikrinti, greičiausias produktą į savo rankas.

Grįžti Santvarka:

Jei norite keistis prekės, kurias gavote, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo tvarka.jūs turite mokėti papildomus mokesčius.ir, atkreipkite dėmesį į elementus, nuolat grįžta į pradinę padėtį.

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų daiktų.mes tikrai tikimės, kad jums patinka.jei nesate patenkintas, rašykite mums, mes padarysime viską, kad paslauga jums iki 24 valandos.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū!

Žymos: ins gimtadienio apdaila, dėmesio mitt, nuotakos šalis, reklama gimtadienis, jubiliejų, vestuvių, vestuvių papuošalai fonas, fleurs, vestuvių dekoravimas palapinė, nuotakos šydas, žiedas nuotakos šalis

Atsiliepimai

Reitingas