3 1. naminių Gyvūnėlių Nagų Malūnėlis su Plaukų Clipper Nešiojamieji Įkraunamieji Neskausmingas Letenas Gyvūnėlių Kirpimas, Šunų Kačių Pet Produkto žoliapjovės

3 1. naminių Gyvūnėlių Nagų Malūnėlis su Plaukų Clipper Nešiojamieji Įkraunamieji Neskausmingas Letenas Gyvūnėlių Kirpimas, Šunų Kačių Pet Produkto žoliapjovės

3 1. naminių Gyvūnėlių Nagų Malūnėlis su Plaukų Clipper Nešiojamieji Įkraunamieji Neskausmingas Letenas Gyvūnėlių Kirpimas, Šunų Kačių Pet Produkto žoliapjovės

€22.44

Produkto aprašymas

  • Tipas: Šunys
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • Įtampa: 220-240V
  • Modelio Numeris: Nailclippers
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Įkrovimo Laikas: 3 Valandos
  • Elemento Tipas: Šunų Plaukų Žoliapjovės

2 IN 1 naminių Gyvūnėlių Nagų Malūnėlis su Plaukų Clipper Nešiojamieji Įkraunamieji Neskausmingas Letenas Gyvūnėlių Kirpimas, Šunų Kačių Pet Produkto žoliapjovės

Ypatybė:

Daugiafunkcinis naminių gyvūnėlių nagų šlifavimo turi 2 funkcijas:

1) naminių Gyvūnėlių nagų šlifavimo prietaisas

2) Augintiniai plaukų šukavimas prietaisas

Į 2in 1 atnaujinti naminių gyvūnėlių nagų malūnėlis yra mažas dydis, šviesos svorio, lengvai tograsp, nedidelis, patikimas, labai efektyvi šlifavimo ir viliojimas, USB įkrovimo dizainas, paprasta naudoti ir nešiotis.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: 2 (1 naminių Gyvūnėlių nagų malūnėlis

Variklio įtampa: DC2.4V

Variklio greitis 1gear: 6000rpm, 2gear: 6500rpm

Įkrovimo įtampa: 5V/1000mA

Maitinimo įtampa: AC100-240V/50-60Hz

Išėjimo galia: DC5V/1000mA

Baterija: 2.4 V/900mAh

Įkrovimo laikas: Apie 4 val.

Įkrovimo nurodyti: Įkrovimo-redlight pupelės-greenlight

Aprašymas naminių Gyvūnėlių Nagų Griding Prietaisas

Trys dydis uostų tiktų skirtingiems augintiniai

Pasirinkite prievadą, kurie tiktų į meilę gyvūnėliams pagal kūno ir nagų

Port1: Tinka mažo dydžio augintiniai

Port2: Tinka vidutinio dydžio augintiniai

Port3: Tinka didelio dydžio augintiniai

Kaip naudoti

Rankena, nagų šlifavimo prietaisą ir atidarykite nagų grindingdevice jungiklis, žiupsnelis leteną gyvūnus, pasirinkite tinkamą uosto slightlyclose į nagus augintiniai tada gali pradėti remonto nagus augintiniai.

Aprašymas naminių Gyvūnėlių Plaukų Šukavimas Prietaisas

Saugus jaunikis plaukų augintiniai

Mes darome dantų atstumas cutterhead kaitos morethin, todėl saugumo faktorius gauti daugiau didesnis gerinimo.Daugiau suitto kirpimas reikalavimai siauras padėtį, pavyzdžiui, kojų, veido ir ausų.

Kaip naudoti

1.Naudoti gestas turėtų būti kaip ir laikykite rašiklį laikyti electrichair cutter, cutterhead lygio gyvūnėliams odos.

2.Prašome lygio skleisti raukšlių, odos augintiniai naudojant, išvengti apkabos, sužeistas ne raukšlių poziciją.Plinta ausies ant delno centerand atidžiai lygis stumti, negali būti didelė jėga.

3.Gera lipni plaukų cutterhead laiko po finišo naudoti, andfil 2-3drops alyvos ant cutterhead.

Pakuotė

1* naminių Gyvūnėlių nagų malūnėlis

1* Peilis pakeitimo vadovas

1* naminių Gyvūnėlių nagų clipper

1* Plaukų scisso

1* Valymo šepetys

1* USB įkroviklis

1* Naudotojo vadovas

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.

Už dropshipping:

Mes galime pasiūlyti urmu dropshipping užsakymus per CSV failą.

Mes priimame Paypal mokėjimų

Mes atsiųsime savo klientus tiesiogiai, be faktūros ,skatinimo, informacijos ir, be jokios informacijos apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.24 valandų klientų aptarnavimo

5.Grąžinimas:

"Nemokamai Grąžinti" paslaugos

Grįžti per 15 dienų

(Paslaugų Apimtis• Ne visose šalyse Nemokamai Grąžinti paslauga.Šiuo metu palaikomos šalys apima žemyno teritorijos, Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Pietų Korėja, Rusija, Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Italija, Nyderlandai, Lenkija, Brazilija)

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

6 .Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: plaukų clipper remontas, ryšiai šuo grooming, aitvarai šunys, nagų dailė, Dazz, dh nagai, ryšiai augintiniai, barbi marškinėliai, greenscreen, pet

Atsiliepimai

Reitingas