CA-35RS Radijo Jungties Adapteris Kartotuvas Koaksialinis Antenos Surge Protector

CA-35RS Radijo Jungties Adapteris Kartotuvas Koaksialinis Antenos Surge Protector

CA-35RS Radijo Jungties Adapteris Kartotuvas Koaksialinis Antenos Surge Protector

€12.51

Produkto aprašymas

  • Elemento Tipas: Antenos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 4NB1101279

Aprašymas:

OOTDTY 100% brand new ir aukštos kokybės

Ypatybė:

Surge Protector yra šviesiai-ning amestor iš bendraašius statybos.Prietaisas yra sukurtas taip, kad sugertų viršįtampių šviesos-ning smūgių į anteną, viršuje sumaišyti ir ant žemės, jis ir taip užtikrinti visišką apsaugą, siųstuvai-imtuvai,imtuvai ir pan.

Taip, stresas dėl aukšto saugos,šis prietaisas turi įmontuotą dujų apmokestinimo elementai viršįtampių iškroviklis, kuris nuotekų ir žemės viršįtampių tuo metu, kai nuo viršįtampių viršija nustatytą lygį.

Šis prietaisas daro veiksmus, dėl žaibo išlydžio ir restauravimo, kaip kartų, kiek reikia.Pakeitimo praktiškai reikia.

Turėtų viršįtampių iškroviklis elementai būti pažeistas,jis gali būti lengvai pakeistas nauju elementu.

Bendraašis statyba šis prietaisas užtikrina puikų aukšto dažnio charakteristikos,platus dažnių ir žemo praradimo ir VSWR.

Veikimas:

1.Naudojant Bendraašius Surge Protector pagal karnizo,prijungti jį su antena kabelis,Skirtas prijungti ,instaliuoti kištuko(male)jungtis abiejuose galuose antenos kabelį.

2.Uolos ar lydmetalio vario viela 2,5 iki 3,2 mm skersmens,ir prisijungti viršų vielos gale pabėgti žemės, palaidotas giliai į dirvą žemės.Rekomenduojama prijungti elementą ir žemę, kaip trumpas, kaip įmanoma.

3.Įsitikinkite, kad žemės apšvietimo raštas tvirtai.

Šiltas Patarimai:

A)Naudoti izoliuotas nepriklausomų žemės .Tai dalis žemės, elektros linija saugos žemėje, kuri yra naudojama, siekiant išvengti elektros srovės.

B)nustatyti, Kad žemės pasipriešinimo, kaip mažas, kaip įmanoma.

C)sudaryti žemės plokštė sritis tokia plati, kaip galima leisti plokštė susisiekti su žemės dirvožemio, kaip plati sritis, kaip possiable pagal burming pločio vario plokštelės.

(D)Izoliuoti žemės, kaip toli, kaip įmanoma su kitais žemės.

(E)Nuo gero nėra atsparus vandeniui ,rasti jiems vietą, kurioje yra ne atskleisti tiesioginio lietaus patenka, arba jei jie gali būti veikiami vandens ,juosta juos tvirtai, su vandeniui atsparia lipnia juosta.

Įspėjimas:

1.Siekiant patikrinti ar pakeisti viršįtampių iškroviklis ,savo ruožtu, aliuminio rankenėlę, whith ranka,kreivai prietaisą ir išimkite.Kai sukimo rankenėlę,naudoti galiukų, o ne priemonė.

2.Naudojant aukščio antenos bokštą,žemės pagrindo bokštas su stora viela(pvz., vario viela.daugiau nei 30 suquar mm aliuminio vielos ,per 50 squal mm,skerspjūvis).Mount koaksialinis iškroviklis po anenna,ir žemės iškroviklis per bokštas,šiuo atveju,taikyti lipnia juosta prie iškroviklis, skirtas weatherablility.

3.Throung geras yra labai veiksminga, siekiant apsaugoti nuo viršįtampių, įtampos sukelia griaustinį,jie negali išvengti didelės voltge ir dabartinės sukelia apšvietimo stoke.Norėdami išvengti thunder insultas,įdiegti thunder laidininko su storu laidu aprašyta aukščiau, ir prijungti juos prie žemės juostos.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Antena Surge Protector

Medžiaga: varis

Dydis: 7.5x3cm/2.9x1.1in

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Iškrovos Įtampa: DC230V

Dažnių Diapazonas: DC 2500MHz

Atlaikyti galia: 200W

Kiekis: 1 VNT

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 x Antenos Surge Protector

Žymos: skaitmeninis tv antena kambarinė antena, tdt tv, Antenos Surge Protector, antena kambarinė tv, radijo ryšio jungtis, antenos jungiklis, bendraašis surge protector, 50 antena, HDTV, bendraašis relė

Atsiliepimai

Reitingas