Kalėdinis Advento Kalendorius Krepšiai Nustatyti 24 Dienos už kanapės Advento Kalendorius Dovanų Raišteliu Krepšiai "PASIDARYK pats" Kalėdų Puošmenų su Įrašų

Kalėdinis Advento Kalendorius Krepšiai Nustatyti 24 Dienos už kanapės Advento Kalendorius Dovanų Raišteliu Krepšiai

Kalėdinis Advento Kalendorius Krepšiai Nustatyti 24 Dienos už kanapės Advento Kalendorius Dovanų Raišteliu Krepšiai "PASIDARYK pats" Kalėdų Puošmenų su Įrašų

€4.65

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: kalėdinis advento kalendorius
  • Funkcija 1: kalėdinis advento kalendorius
  • Tipas: Kalėdų Dovanos
  • 2 funkcija: Kabo Saldainiai Dovanų
  • Medžiaga: ne-audiniai
  • Didmeninė: Taip
  • Tema Modelis: Gėlė

Kulka Taškų:

1、Produkto sudėtyje Yra: 24 krepšiai + 24 įrašus + 10 metrų, kanapių virvė + etikečių rinkinį (24 lipdukai); - dovanų maišelis dydis 14*10cm.

2、Natūralių Medžiagų: Džiuto maišus įvairių spalvų, pagaminti iš natūralaus lino audinio, ir jie yra bekvapiai ir ateina su puikus touch.

3、Multi-scena Naudoti: be to, kad naudojamos kaip advento kalendorius, taip pat yra idealus pasirinkimas vestuvių papuošalai, krikštų, vaikų gimtadienio, Padėkos, dovanos ir kitų įdomių įvykių.

4、 "PASIDARYK pats" Krepšyje: galite naudoti blizgučiai, karoliukai ir nuotraukas į "PASIDARYK pats" šie maži džiuto maišai.Džiuto maišai taip pat gali būti naudojamas kelis kartus, saugoti juvelyriniai dirbiniai, kosmetika, monetų ir amatų ar kitų smulkių daiktų.

5、Padaryti, kad Kalėdinis įdomiau: Su džiuto pluošto krepšys yra neskaidri ir uždarųjų su virvele.Įdėti 24 džiuto maišus į įvairias dovanėlės, ir jūs galite turėti šiek tiek nustebinti Kalėdų kiekvieną dieną.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Lininis Dovanų Maišelis

Svoris: apie 260-270g

Pakavimo Sąrašas:

24 * Krepšiai

24 * Įrašų

1*10m Kanapių Virvė

2 Lakštai* Lipdukai

Žymos: violetinė papuošalų gamyba rinkinys, jewerly priėmimo rinkiniai, medienos juvelyrika priėmimo komplektas, jewerly "pasidaryk pats" priėmimo, pyragai formavimo rinkinys, jewerly įrankių rinkinys, letras jewerly priėmimo, sidabro jewerly formavimo rinkinys, papuošalų gamyba rinkinys, "pasidaryk pats" jewlery formavimo rinkinys

Atsiliepimai

Reitingas