1080P HAINAUT automobilio galinio vaizdo kamera už Citroen C5 C4 C-Elysee " Peugeot 301 308 408 508 307CC 307 hečbekas 3008 DS6 DS5LS Dinamiškos linijos

1080P HAINAUT automobilio galinio vaizdo kamera už Citroen C5 C4 C-Elysee

1080P HAINAUT automobilio galinio vaizdo kamera už Citroen C5 C4 C-Elysee " Peugeot 301 308 408 508 307CC 307 hečbekas 3008 DS6 DS5LS Dinamiškos linijos

€20.54

Produkto aprašymas

  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Naktinis Matymas: Taip
  • Ilgis Vaizdo Kabelis: 6M
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Lęšių Medžiaga: Stiklas
  • Įtampa: DC 12V
  • Laidais ar Bevielio ryšio: Belaidžio
  • Automobilių Stovėjimo Aikštelė Linijos: Taip
  • Tipas: kitoje pusėje Fotoaparatas
  • Prekės Pavadinimas: wskyfook
  • Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
  • Greitas pristatymas: Taip
  • Dydis: pagrindas, ant mūsų nuotrauką
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Signalo Tipas: Priedai

Prašome atkreipti Dėmesį: dėl mūsų įmonės produktai yra nuolat atnaujinamas, kai lustas atnaujinti, vadove linija gali būti šiek tiek skiriasi ,mes neturime specialios pastebėti ,mes atnaujinti greitai mūsų aprašymas pat, kaip atnaujintą produktą .žinoma ,pirkėjas gali susisiekti su pardavėju ir gauti naujų pranešimų, prieš jums pirkti. .)

Specialių Automobilių Galinio vaizdo atvirkštinio atsarginę Kamerą

2013 m. 2014 m. 2015 m. " Peugeot 301 308 408 508 C5 /

2013-2015 m. " Peugeot 301 408 5008 307 hečbekas 307CC

2015 DS5 DS6 DS5LS

2010 m. 2011 m. 2012 m. 2014 m. Citroen C5 C4

Už MG3 MG5 camer

už Citroen C-Elysee 2012~2017

(Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio originalus rezervuota fotoaparato padėtį, dydį, prieš jums pirkti ,ačiū.) Apie su LED kamera:

Produkto Savybės

su LED kamera

CVBS kamera' s kabelis

HAINAUT kamera 6m anti-trukdyti vaizdo linijos ( Tcopper viela )

fotoaparato vaizdo parodyta apie dinaminį fotoaparato trajektorija ' r refrence linija

1, Požeminis Garažas s naktinio matymo, yra šviesos Garažas

2 be šviesos

3,pleaes peržiūrėti aiškumo

Bendros problemos ir jų sprendimai( Prašome atsakyti į jūsų klausimus:)

DUK:

1.Kodėl vaizdo įvyko drebėjimas, ekrano užsklanda, trukdžių , nestabili, Juoda ir balta ne spalvos, kai esate rezervuoti?

1) vaizdas tampa juoda ir balta spalva tiesiog todėl, kad jūs perkate klaidingą TV sistema.Šis fotoaparatas, pastatytas NTSC sistemoje kaip numatytasis, jei jūsų monitorius yra PAL sistema, ji bus parodė drebėjimas , Juoda ir balta ne spalvos.

Sprendimas:

a.

Prašome nustatyti GPS TV sistema automatiškai pirma, kai naudojant, tada pamatyti, ar jis vis dar gali nustatyti sistemos.Nes yra daug monitorius su 2 sistemos rinkoje, ji gali nustatyti.Tačiau kai kurie senojo tipo GPS negali nustatyti.Taigi, prašome pasirinkti tinkamą sistemą, kad tilptų kameros.

b.Prašome turi patikrinti teisę kabeliu instaliacija.

c.Jei minėtų sprendimų vis dar negaliu spręsti, kreipkitės į savo vietos profesionalus automobilių tarnybų pagalbos.

2) T jis vaizdo įvyko drebėjimas, ekrano užsklanda , nestabili tik todėl, kad

įtampa yra mažesnė, nei mes siūlome.

Sprendimas:

Kitą vietą, ir naudoti-situacija įvyko, kai automobilio išėjimo įtampa yra skirtinga.Automobilio atbulinės eigos nėra maitinamas DC,

tai bus pridėti Impulso signalas galėtų sutrikdyti , todėl ji bus nestabili .Taigi, mes siūlome jums reikia patikrinkite, ar įtampos, ar kaip 12V,arba prašome įtraukti nedelsiant naudoti.

2.Ar galiu naudoti tai universalus fotoaparatas įdiegti ant rėmo senų split-tipo, skirta vaizdo kamera ?

Taip, jums reikia lo o s lt du varžtai iš originalo fotoaparatą, išimkite smulkių metalinių laikiklį, tada įdėkite naujas universalus fotoaparatas .

3.Galite šį fotoaparatą įdiegtas r earview veidrodis automobilių diktofoną ?

Taip, galima.Kaip ilgai, kaip jūsų r earview veidrodis automobilių diktofonas paramos RCA plug įvesti visi gali naudoti.

4.Tai galinio vaizdo kamera, naudoti kamieno?

Jei savo kamieno yra 12V,ji gali naudoti, kitaip ne.

5.Kaip įdiegti?

a.

Universalaus fotoaparato, jis įdiegia per 2 varžtus ir b ackrest .ji gali nustatyti, netoli vietos, l icense p vėlai l skrydis .

b.Skirtas fotoaparato , jis įdiegia l icense p vėlai l skrydžių tiesiogiai.Mes siūlome jums įdiegti vaizdo kamera profesinės c ar pakeitimas ir grožio salonas .

6.Ar universaliųjų kamera, tinka visiems automobilių?

Ne visi.Bet kaip ilgai, kaip jūsų automobilio monito r ir GPS palaikymu RCA plug įvesti visi gali naudoti.Pramonėje ,jie kalbėjo apie "bendra" kaip formos fotoaparatas, objektyvas, nėra apribojimų, automobilio tipas, visas automobilis gali būti įrengtas ; bet "C ar-speciali" kamera nurodo objektyvo dydis laikiklis , taip pat, kaip atbulinės eigos l icense p vėlai l skrydis.Kaip įdiegti : Pakuotė:

Laido kamera 1 x automobilio Kamera

1x 6m video laidas + maitinimo laidas 1 X vartotojo instrukcija Profesinės pakuotės(kai yra multi - produktas,gal pakuotėje yra skirtumas)

Produktų kokybės sertifikavimo

Mokėjimo ir shippment: Mes priimame SĄLYGINIO mokėjimo( ESCOW daug paramos mokėjimo būdas, kaip antai Kredito kortele, Vakarų Sąjunga ).tik ir laivas adresas teikia Alixpress adresą.Jei jums reikia pakeisti savo adresą,atkreipkite dėmesį į mus pirmą kartą, nes mes tik laivas savo Alixpress adresą.Įsitikinkite, kad jūsų duomenys adresą ir pilnas pavadinimas Alixpress yra visiškai teisinga Mes laivas visame pasaulyje

Tai retai, bet jei jums priimti negali, bet koks delsimas, prašome pasirinkti, greitas pristatymas, arba ne kainos pasiūlymą prekę.Greitai shippingExpress Paslaugos ( EMS,DHL,USPS ) nėra, Kreipkitės į mus, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Mes atsakysime per 1 darbo dieną ar mažiau.

Žymos: sistema peugeot 308, c4, Peugeot 206, c4 picasso, 1080p hainaut fotoaparatas, vėliavos peugeot, įrankis peugeot 307 priedai, žiniasklaidos citroen c5x7, citroen c4 7, riešutų peugeot 307

Atsiliepimai

Reitingas