Dofuny 100g Dangus Mėlynas Šviesos Milteliai Fosforo Milteliai naudojami kaip Nagų lako Danga, Švyti Tamsoje Pigmento Dangus Mėlynas Šviesos Naktį

Dofuny 100g Dangus Mėlynas Šviesos Milteliai Fosforo Milteliai naudojami kaip Nagų lako Danga, Švyti Tamsoje Pigmento Dangus Mėlynas Šviesos Naktį

Dofuny 100g Dangus Mėlynas Šviesos Milteliai Fosforo Milteliai naudojami kaip Nagų lako Danga, Švyti Tamsoje Pigmento Dangus Mėlynas Šviesos Naktį

€8.79

Produkto aprašymas

  • Kiekis: 100g/daug
  • NET WT: 100g
  • spalva: Kaip foto Dangus mėlynas
  • Modelio Numeris: Dangus Mėlynas Milteliai
  • Neto Svoris: 100grams
  • Prekės Pavadinimas: Dofuny
  • Medžiaga: Šviesos Milteliai
  • Elemento Tipas: Nagų Blizgučiai

Dangus mėlynas fotoliuminescencinės milteliai fosforo pigmentas , "PASIDARYK pats" Dekoravimo medžiagos,Noctilucent Milteliai Švyti tamsoje Milteliniai Dažai

Produkto Pavadinimas: Žara milteliai.

Grynasis Svoris: 100grams.

Funkcija : Gali būti naudojama sumaišykite akriliniai dažai akrilo Naudoti.Labai plona ir lengva naudoti.Tinka nagų dailės apdaila su nagų lakas, UV builder gelis, akrilas ir kt.Todėl jūsų nagai putojantis ir pridedant blizgančių spalvų, kad jūsų nagai.

Kaip naudoti:

1.Parengti jūsų nagai su UV base coat ir gydant pagal UV lempa.

2.Sumaišykite nr. nuvalykite UV top coat ir šviesos milteliai tolygiai.

3.Taikyti jį į savo nagus.

4.Kartokite 2 veiksmą, kol būsite patenkinti poveikį.

5.Buff ir sklandžiai nagai su nagų buferio.

6.Taikyti UV TOP COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje.

Pranešimas: pavadinimas aprašymas yra Dangaus mėlyna spalva,jei jums reikia kitos spalvos,pls palikite mums žinutę,ačiū!

Naudojimas:

Danga Pigmentas,Kosmetikos Pigmentas,nagų dailės pigmentinio Rašalo Pigmentai,Plastikas ir Guma Pigmentas,Odos Pigmentai,Nagų lakas, Tapyba, Amatai, Dervos, papuošalai, Štampavimo ,Scrapbooking ir pan.

Pristatymas:

1. Visi daiktai būtų dvigubai tikrinami iki siuntą.Būtina užtikrinti visiškai naują būklės ir puikiai dirbti...

2. Visi daiktai bus išsiųsti per nustatytą apdorojimo laikas, gavusi mokėjimo(išskyrus šeštadienį,sekmadienį ir Švenčių).

3. Prieš užsakant,Prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

4. Saugumo sumetimais, jei jums reikia pakeisti pristatymo adresą ,pls patarti mums, kai jūs padarote užsakymas iki išsiuntimo.

5. Sistemos numatytuosius parametrus, kad būtų vežamos per China Post Oro Paštu, tai užtruks 15-39 pristatymo dienos.(Mes negali būti atsakinga netikėtai vėlavimo kaip pasirinktinis procesas, oro sąlygos ir pan...).

6. Mes parodysime sekimo numerį Zinojo.lt po gimdymo, tada galite apsilankyti atitinkamą vežėjo svetainėje internete stebėjimo informaciją.(17 sekimo svetainė)

Šiltas Priminimas:

1. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą.

2. Dėl tarptautinių operacijų, jūs taip pat gali būti atsakinga už muitų, mokesčių ir muitų, mokesčių, kaip reikalauja šalies įstatymai(žinoma, mes stengiamės deklaruoti nedidelį kiekį jums siekiant išvengti tokių išlaidų).

3. Kai jūs jį gauti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patiks jį ir vertiname mūsų klientų aptarnavimo paslaugas.Jei jūs esate patenkinti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą ir 5 žvaigždučių.

4.Jei turite ką jūs manote nepatenkinti, mes hightly dėkingi, kad jūs galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą atsiliepimą arba Neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas ASAP!

Garantija Grąžina:

1. Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo elementą.

2. Jei elementai yra skaldytų, kai gavote juos, prašome nufotografuoti ir atsiųsti nuorodą iš Zinojo.lt pardavimo duomenis ,mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grįžti atgal į savo pinigus.

3. Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo, draudimo, ir tvarkymo mokestį (jeigu taikomas), kai grįžti elementus keistis.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nebus pervesti.

4. Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu,Prašome leiskite mums galimybę nustatyti dalykai, prieš atsiliepimų.

5. Mes ne suteikti grįžtamąjį ryšį, kol mes abu(pirkėjo ir pardavėjo) patenkintas spręsti.Kada jūs laimingas su mūsų elementą, tada pateikite atsiliepimą.

"Mes Manome, kad 99.9% problemų galima išspręsti pasitelkus komunikacijos"

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, akrilo milteliai, ryškios dangaus projektorius, crystal epoksidine derva, pigmentas, builder gelio nagų, nagų fosforinės, nagų pigmentas, dh nagai, akrilo nagų milteliai, moyros nagų dailė

Atsiliepimai

Reitingas