Medvilnės Baby Girl Drabužiai Mickey Berniuko Drabužius Kūdikiams Naujagimiui Drabužius Vasarą Roupas Bebe Kūdikių Jumpsuits Animacinių Filmų

Medvilnės Baby Girl Drabužiai Mickey Berniuko Drabužius Kūdikiams Naujagimiui Drabužius Vasarą Roupas Bebe Kūdikių Jumpsuits Animacinių Filmų

Medvilnės Baby Girl Drabužiai Mickey Berniuko Drabužius Kūdikiams Naujagimiui Drabužius Vasarą Roupas Bebe Kūdikių Jumpsuits Animacinių Filmų

€6.89

Produkto aprašymas

  • Modelio Tipas: Animacinių filmų
  • Medžiagos Sudėtis: Medvilnė,Poliesteris
  • modelis: Mikis,Minnie
  • Elemento Tipas: Rompers
  • Uždaryti Tipas: Kuriems Mygtuką
  • Prekės Pavadinimas: Disney
  • Modelio Numeris: YCWJ-216
  • Departamentas Pavadinimas: kūdikių
  • Lytis: Unisex
  • Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Apykaklės: O-Kaklo

Pranešimas

1.Mes bus parodyti jį vertė $3, kai mes paketą siųsti, todėl jums nereikia mokėti muitų papildomas mokestis.

2.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3.Prašome patvirtinti savo adresą, pašto kodą, telefono numeris yra teisingas, prieš jums mokėti už jį.Jei mes patvirtinti savo mokėjimo, mes atsiųsime jums kuo greičiau.

4.C laižyti prašom.Y ou bus gauti daugiau, staigmena.

DUK

1. Yra produktų, taip pat, kaip paveikslėlyje?

Atsakymas: 85-98% panašus į nuotraukas, bet bus mažai spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių ir šviesos.Jei yra abejonių dėl kai kurių produktų, prašome susisiekti su mumis, kad jį patvirtintumėte.

2.Turėčiau mokėti už tarifus ir mokesčius?

Mes nesame atsakingi už tarifai ir mokesčiai.Jei jūsų šalyje yra gana griežti dėl tarifų,jei galite pateikti užsakymą, geriausiai norite pasakyti mums, ką vertė yra gerai parašyti ant pakuotės,priešingu atveju, mes negalime prisiimti jokios Atsakomybės dėl muitų tarifų ir mokesčių.

3. Kai bus jums pristatyti savo užsakymą ?

Paprastai, mes pasirūpinsime, pristatymas per 24-48 valandas po jūsų mokėjimas tikrinamas pagal Zinojo.lt, ir tai bus stebimi per 2-5 darbo dienas, kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

4. Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą ?

Laivybos laikas priklauso nuo to, kaip logistikos ir šalyje.Ir atostogų, taip pat gali turėti įtakos laivybos laikas.Taip, taip logistikos laikas yra tik nuoroda.Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

5.Jei yra keletas problemų, galiu gauti mano grąžinamosios išmokos?

Taip, Jeigu yra visų mūsų kaltė, mes prisiimti visišką Atsakomybę.Mes tikimės, kad jūs galite derėtis su mumis pirmą, ne openning ginčą, mes pasistengsime ją išspręsti, kol būsite patenkinti!

6.Kaip apie kokybės prekės?

Mes jums patikrinti prekes kruopščiai iki pristatymo,ir mes stengiamės, įsitikinkite, kad prekių yra geras.Nors tai įmanoma, kad kai kurių mažų temas, dulkių ar nelyginis dydžio, mes už prieinamą kainą vaikams dėvėti, bet ne prabangos, prašome galvoti prieš jums užsisakyti.

7.Aš galiu imtis perpardavėjas kaina?

Taip, jūs galite imtis perpardavėjas kaina, pavyzdžiui, laivybos kaina yra didesnė už mažas kiekis.Taigi, mūsų suvienyti kaina bus lankstus.Galite kreiptis į mūsų pardavimų beofore pateikimo tvarka.Daugiau vartojate, daugiau, nuolaida jums bus turėti.

Žymos: caractere mickey mouse drabužiai, bamblys fenim romper, ze mergina drabužiai, peliukas mikis, Disney, mycky pelės kostiumu, babi, kūdikių berniukų, mergaičių vasaros drabužių, kūdikis, berniukas romper ls, jauniai disney drabužiai

Atsiliepimai

Reitingas