Aikštėje Betono "PASIDARYK pats" Pelėsių, šaligatvio arba Grindinio plokštės Plastikiniai Kelias Maker Pelėsių Grindinio Cemento, Plytų, Akmens Kelių Grindinio Liejimo Įrankis Sodo Dekoro

Aikštėje Betono

Aikštėje Betono "PASIDARYK pats" Pelėsių, šaligatvio arba Grindinio plokštės Plastikiniai Kelias Maker Pelėsių Grindinio Cemento, Plytų, Akmens Kelių Grindinio Liejimo Įrankis Sodo Dekoro

€19.15

Produkto aprašymas

  • Dydis: 32 * 32 * 6cm
  • Medžiaga: Plastikiniai

Kulka Taškų: 1、Medžiaga: pelėsių, yra pagaminti iš polipropileno plastiko, patvarus ir daugkartinio naudojimo.

2、 "PASIDARYK pats": Jūs galite kurti naujas betono keliai, bet kuria kryptimi nuo jūsų pačių asmenines idėjas ir sukurti gražią kelią į savo sodą.

3、Lengva naudoti: pirmiausia sumaišykite cemento, smėlio ir vandens, tada užpildyti formą su mišrios šlapio betono, lygaus paviršiaus, ir, galiausiai, atleisti pelėsių užbaigti.

4、Taikoma vietų: Idealiai tinka kuriant šaligatviai, šaligatviai, takai, terasos, iškylą srityse ir kitos lauko patobulinimų.

5、Ši forma yra skirta sodo mėgėjams, kurie nori kurti savo dekoracijas padaryti savo sodų ar parkų gražesnė.

Informacija:

Pavadinimas: 32x32cm Kvadratinių Kelias Maker "PASIDARYK pats" Plastiko Pelėsiai Kelių Grindinio Cemento Akmens Pelėsių Mūrinis

medžiaga: plastikas

spalva: Balta

Forma: kvadratas

Dydis: apie 32*32*6cm/12.6*12.6*2.36 į

Sąrašas:

1*pelėsių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: formos gipso dekoras sodas, antikvariniai pelėsių betono, pelėsių sodo plastiko, pelėsiai, forma grindinio, empanada pelėsių, dekoro sodas, pelėsis raukšlės, beton pelėsių, Pelėsių

Atsiliepimai

Reitingas