Cosplay Kaukė Vaikas Tamsos Veido Kaukės PVC Skerdimo Dominuoti Demolisher Demonas Kaukė Helovinas Kostiumas Maskuotis Šalių Rekvizitai

Cosplay Kaukė Vaikas Tamsos Veido Kaukės PVC Skerdimo Dominuoti Demolisher Demonas Kaukė Helovinas Kostiumas Maskuotis Šalių Rekvizitai

Cosplay Kaukė Vaikas Tamsos Veido Kaukės PVC Skerdimo Dominuoti Demolisher Demonas Kaukė Helovinas Kostiumas Maskuotis Šalių Rekvizitai

€43.59

Produkto aprašymas

  • Elemento Tipas: Cosplay Kaukės
  • Simbolių: Skerdimo dominuoti
  • Funkcija: burna
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Stora PVC
  • Šaltinio Tipas: Filmų ir TV
  • Lytis: Unisex

Specifikacijos

Komplektą sudaro: 1PCS KAUKĖ

Skerdimo Dominuoti kaukė funkcijos juostos stilių,jie dažnai koncertuoja su visą veidą dengiančiomis kaukėmis. 3D tekstūros.Ji?s taip pat, kaip kaukė matėte skerdimo dominuoti koncertas.trimatis modelis, kad kaukė labai realus,geriausia Skersti Dominuoti Shikolai gerbėjai.

MEDŽIAGA:Pagamintas iš tvirtos PVC su metaliniais-kaip danga ant paviršiaus, patvarus ir lengvas, atrodo labai tekstūra.

Sukurta su sunkus ir tamsus tematikos dainas,vaikas tamsos kaukė yra kietas ir Individualiai jums.Mes siūlome lankstų dirželis reversas padėti jums dėvėti gerai.tinka daugumai suaugusiems, ir vaikams.(Burną, gali būti uždarytos ir atidarytos laisvai)

Jei norite Skerdimo Pirmenybė,ši kaukė yra geriausias jūsų pasirinkimas.Ar jūs norite dėvėti ši kaukė žiūrėti savo koncertą?Kad?s amazing jums.

Puikus įdomus temą veikla, Helovinas dekoracijas,Velykų,Kalėdų,Karnavalai,savaitgalį veikla,Kostiumų Šalys,Protestuoti,renginiai,Vendetta teminiai vakarėliai,Naujųjų metų rave, šalies klaidingą,baras, Pramogų Vietose ,prom, rekvizitas, ir parodijos ir mokyklų pasirodymai,gimtadienio ar Cosplay ir kt.Jis gali padidinti daugiau laimingas ir aktyvus atmosferą jūsų šventė ar šalies, kai jūs nešioti jį.

Jūs ieškote kažkas realaus baisu nešioti šį Halloween?

Jei norite atrodyti kitaip, baisu ir norite mėgautis tikra Helovinas su tiesa dvasia mūsų Skerdimo Dominuoti Kaukė yra idealus pasirinkimas.

Visiškai imituoti Skerdimo Dominuoti Kaukė simbolį, 1:1, gamybos, tinka daugeliui suaugusiųjų ir vaikų.

Puikiai maskuotis šalis,dovanos,kostiumas,šalys,karnavalas,Kalėdos,Velykos,Naujųjų Metų Išvakarėse Šalies,Helovinas,ir kt.

Pastaba:

Gerbiami klientai, nėra jokių problemų su mūsų gaminių kokybę.Produkto deformuotas dėl ekstruzijos transportavimo metu, ir medžiagos, šis produktas yra labai geras, todėl, kad jums gali smūgis kaukė su karšto vėjo plaukų džiovintuvas atkurti originalų produktą.Prašome suprasti.Apsvarstykite prieš pirkdami.

Žymos: apykaklės viktorijos, vaikas tamsos, vyrų cosplay rekvizitai, žalia zentai, vaikas tamsos kaukė, šalmas dominuoti, ax toras, suknelė pvc, šarvai cosplay, pijama sullivan

Atsiliepimai

Reitingas